Lorelaj92
Veoma poznat
- Poruka
- 12.441
Za desetak dana čika struka će da je istrlja cele nedeljeTreba tu masaza.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za desetak dana čika struka će da je istrlja cele nedeljeTreba tu masaza.![]()

Je l' to bi ti? Tužiću te Heroju, Kastratoviću!Obuj štikle od 17 cm. U njima možeš da mrdaš.![]()

Još nisi krenula na prepipavanja?Za desetak dana čika struka će da je istrlja cele nedelje![]()
A, da, ono su druge u kojima mrdaš. Dakle nisu 17ice...Je l' to bi ti? Tužiću te Heroju, Kastratoviću!![]()
Još sam na lekovima, teškim droZamaJoš nisi krenula na prepipavanja?Čekaš da prođe upala?

Mrdam ja i u 17icamaA, da, ono su druge u kojima mrdaš. Dakle nisu 17ice...![]()

To ćeš biti i za vreme fizio? Gutao sam neke vitamine i "prihranu" mesec- mesec i po.Još sam na lekovima, teškim droZama![]()
Ko zna čime su tebe kljukaliTo ćeš biti i za vreme fizio? Gutao sam neke vitamine i "prihranu" mesec- mesec i po.![]()
Mene je Heroj opominjao za voće uveče. Tebe ne sme.Joj pretjerala sam sa mandarinama, cijelu noć ću ustajati da ružu zaljevam![]()
Je l to onaj Džimi Čo?
Šta god da je - bilo je dobro.Ko zna čime su tebe kljukali![]()
Mene neće, briga ga za mene. Za tebe je emotivno vezanMene je Heroj opominjao za voće uveče. Tebe ne sme.![]()
Christian Louboutin!Je l to onaj Džimi Čo?(cipele)

Navukli te na gutanje.Šta god da je - bilo je dobro.![]()

Naravno.Mene neće, briga ga za mene. Za tebe je emotivno vezan![]()
A gle njega, otkud ti to znaš?Je l to onaj Džimi Čo?(cipele)

Ne znam tog čiku.Christian Louboutin!![]()
Posle sonde ništa nije problem.Navukli te na gutanje.![]()
Protiv bolova kortiko i miorelaksans pijem cele ove nedelje što dolazi.To ćeš biti i za vreme fizio? Gutao sam neke vitamine i "prihranu" mesec- mesec i po.![]()
I ti gutao k'o i ja.Posle sonde ništa nije problem.![]()