Pepeljuginazlapolusestra
Domaćin
- Poruka
- 4.070
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pustimo tetu SamantuDa l' je sve tako veliko kao srce?...
Pa kako si ga izabrala jadna, kad se tako rastegliNik ovde je jedino malo kod mene![]()
Zakasnila si, gledaj ti opet seriju, od serije nema čokoladica!Želiim, najljepše čokoladice![]()
Pa kako si ga izabrala jadna
moram naći balans![]()
Zakasnila si, gledaj ti opet seriju, od serije nema čokoladica!![]()
Mi ovde obaramo rekorde, gde ćeš većeg, mislim, jubileja. Neozbiljna si.Tamo sam se skinuo za jubilarnu stranu kutka. Ovde ne mogu jer naprave novu temu pre nego što se dođe do te strane. Evo i ovde ću ako dođemo do te strane![]()
Od jutros 50 stranica ispisano na temigdje ćeš više
![]()
Neozbiljna si.
E, samo je Minka zaslužila privilegiju da mi se obraća kao ženi, vi još morate da se dokazujete.Pustimo tetu Samantu
Pa kako si ga izabrala jadna
Opaaa, za nas si muško jeeeel?E, samo je Minka zaslužila privilegiju da mi se obraća kao ženi, vi još morate da se dokazujete.
Skidaj se!Možda sam pretjerala sa pokrivanjem![]()
Probaću skinuti čarapice. Nožnim palčevimaSkidaj se!![]()
Jezik pregrizla k'o ja danas!Kad bi bio zemljotres neki, iskopavali bi me 15 dana![]()
Dekice su za ove uspaljenice. Ja, budući da sam fina-jorgan! I dvjetri dekicePreterala sa dekicama?
Neka, tvrdis pazar, razumemo mi devojke. Jos ako si bila na Ani...E, samo je Minka zaslužila privilegiju da mi se obraća kao ženi, vi još morate da se dokazujete.
Hodaš li 'vako do toaleta jadna?Dekice su za ove uspaljenice. Ja, budući da sam fina-jorgan! I dvjetri dekice![]()
Ok, to je sasvim legitiman argumentJos ako si bila na Ani...
To je ono,Ma skinuću jednu pidžamu!
Jednom bio kod nas, još je tata živio sa mnom, zemljotres u 2 ujutro, panika, svi istrčali vani, nose djecu, bolesne...Joj a ja na čudan način volim nekako zemljotrese, nemojte me linčujete.![]()