Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 65.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Što će izlaziti, kao da mu nisu mogli roknuti blokadu u kućiPo komšiju mi je dolazila hitna zbog iste stvari. Nije mogao da izađe napolje, morali da ga iznose. Prvi put sam video toliko ekstremne bolove.
Samo se čuvaj posle. Ja pičim vežbe svaki dan. Još i strunjačicu imam.![]()
Izasle mi na nos, bukvalno.
A još bolje što su me džabe mučili, prazan želudac, pečurke već krenule kroz creva i haos napravile duž celog digestivnog trakta, zato su me pumpali aktivnim.
Nema niko živ u stanu osim meneJesi poželela smrdibubici laku noć, Minkaaaaa!![]()
Bio u bolnici 10ak danaŠto će izlaziti, kao da mu nisu mogli roknuti blokadu u kući
Joj, ko vas liječi![]()
Predomislila sam seBiraj kojeImaš tu čast
![]()
Oni kažu da nisu otrovne već neadekvatno čuvane, tretirane, kontaminirane...ko bi znao.I čekaj, tu je zaključak bio da su ipak otrovne? Ne pokvarene, zaražene nečim, već otrovna vrsta?
![]()
Koja si ti legendaNema niko živ u stanu osim mene![]()
Rekao si to tako kao da misliš da sam u zabludi?Koja si ti legenda![]()
Za malo pa da budu halucinogeneOni kažu da nisu otrovne već neadekvatno čuvane, tretirane, kontaminirane...ko bi znao.
Bukovače, to je jestiva neotrovna vrsta, a ja reagovala kao zelena pupavka da je.![]()
Mislim da bi mene mrzelo da proveravamRekao si to tako kao da misliš da sam u zabludi?![]()
Slab sam na tu temu, nemam znanjaKurje oči![]()
![]()
Sad možda ne bi ni bilo Loooo i ne bismo se ovako ludo sastavljeni zabavljaliZa malo pa da budu halucinogene![]()
StrašnoSad možda ne bi ni bilo Loooo i ne bismo se ovako ludo sastavljeni zabavljali
Najveći strah me uhvatio kad nisam piškila 24h i krenuli bubrezi da bole i naglo otišla temperatura baš visoko odjednom. Tek tad sam otišla u hitnu![]()
Je l to proveravaš ponovo?!Rekao si to tako kao da misliš da sam u zabludi?![]()
Jednom, bila sam još u gimnaziji, masovno trovanje u gradu bilo, u blizini moje škole, mislim da je više od pola učenika bilo otrovano, ja taj dan jela 2 x tuOni kažu da nisu otrovne već neadekvatno čuvane, tretirane, kontaminirane...ko bi znao.
Bukovače, to je jestiva neotrovna vrsta, a ja reagovala kao zelena pupavka da je.![]()
Ma samo ću ispod kreveta još jednomJe l to proveravaš ponovo?!![]()
Tako sam i ja mislila, aj povraćala sam, sedela na wc šolji reko toeto, ono 'oćeš vraga.StrašnoNisam mislio da je moguće da to toliko eskalira...
U jastuk gvirni!Ma samo ću ispod kreveta još jednom![]()
Kako u reanimacioni?! Mislim, disala si, srce radilo?!Odveli mene u reanimacioni centar, majka me već oplakuje.![]()