Kafić Priče iz prošlog veka II - Lelemud kod duda 🌳

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hodaš li 'vako do toaleta jadna?

cold-so-cold.gif
Kakav toalet! Trpim!

A da niste spomenule vas dvije ne bih ni znala da trpim!
To je meni Žardinjera uradila pre par meseci. Ja redovno nikad ne idem u wc kad god idem na piće, ma, ni ne padne mi na pamet, i ona u povratku krenula priču o tome da sam trebao do wc-a, što nisam išao, popio dva piva, a kuća nije blizu... i kako je krenula priču o pišanju odmah mi se pripišalo i morao sam hvatati prvo drvo 🤣🤣🤣

To je meni Žardinjera uradila pre par meseci. Ja redovno nikad ne idem u wc kad god idem na piće, ma, ni ne padne mi na pamet, i ona u povratku krenula priču o tome da sam trebao do wc-a, što nisam išao, popio dva piva, a kuća nije blizu... i kako je krenula priču o pišanju odmah mi se pripišalo i morao sam hvatati prvo drvo 🤣🤣🤣
Idi prošetaj do mokrog čvora, pa da mirno hrčemo..

U prosloj zgradi ja ne znam sta je ono bilo. Mi smo svaku Rumuniju osetili.
Jednom smo bezali u auto nocu. 12. sprat. Cela zgrada spavala. Napolju nikog. Na pumpi nikad culi. Cerka pricala sledece jutro u skoli, svi wtf.

Jednom sam je terala da uci neku geografiju. Imale smo temperaturu, ja sigurno. Kad je pocelo da se I ljulja I trese. Pa vrata od spajiz ormana, pa ulazna koja su se nekako otvorila. Cerka strcala u carapicama stepenistem do dole. Ja vikala da stane, dok sam se sastavila, stavila sociva, sve je prestalo I nasla sam je dole u zgradi. Taj put je bilo nesto malo komsiluka koji su je smirivali. Ispred opet niko, odsedele na klupi.

Ali to nisu bili ni blizu, ni veliki zemljotresi.

Ovde mm kaze da sam neke prespavala. Masala vise. Isto dvanaesti. Valjda sam izgorela od psa I macaka, pa u snu mislim da oni skacu.
Velika zelja mi bila da aman neki I prespavam.

Ja imam traume :hahaha1:

Jednom sam od zemljotresa pomislila da mi se manta, i sad kad god mi se manta, umislim da je zemljotres :hahaha1:

manta, manta, manta
sve mi se manta kad vidim te :srecna:
A jednom, šta znam imala sam možda 7-8 godina, počelo se tresti, seka i ja kod bake, najnormalnije se igramo sa barbikama, ni trznule se nismo zbog zemljotreasa. Baka se valjda uplašila, uspaničila, priđe nam i zviz obje po glavi: bez panike! Pa opet zviz: bez panike!! :D onda smo pobjegle. Od nje :D

Dobro nisi nasao neku zardinjeru.

Mene ljuljalo i bez zemljotresa na 13. spratu u soliteru kod drugarice, približim se prozoru, ono se sve manta što reče @Pepeljuginazlapolusestra :hahaha1:

Ali zemljotrese (ne one razorne normalno) nekako volim :zaljubljena:

Naopako 🤣

Ja baš imam strah od zemljotresa i poplava. :(

Vraćam se na seriju. Laku noć.

teletubbies-laa-laa.gif

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back