Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 63.742
Kakav toalet! Trpim!Hodaš li 'vako do toaleta jadna?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakav toalet! Trpim!Hodaš li 'vako do toaleta jadna?
![]()
Tata legenda, totalno ja.Jednom bio kod nas, još je tata živio sa mnom, zemljotres u 2 ujutro, panika, svi istrčali vani, nose djecu, bolesne...
Mene tata nije ni probudio![]()
Onda imaš dobru bešiku.Kakav toalet! Trpim!
A da niste spomenule vas dvije ne bih ni znala da trpim!Ne valja da trpi![]()
Joj a ja na čudan način volim nekako zemljotrese, nemojte me linčujete.![]()
Metnuo ti ga, naopako.Hoćeš namjerno da mi ga stavi!
Minus mislim![]()
To je meni Žardinjera uradila pre par meseci. Ja redovno nikad ne idem u wc kad god idem na piće, ma, ni ne padne mi na pamet, i ona u povratku krenula priču o tome da sam trebao do wc-a, što nisam išao, popio dva piva, a kuća nije blizu... i kako je krenula priču o pišanju odmah mi se pripišalo i morao sam hvatati prvo drvoA da niste spomenule vas dvije ne bih ni znala da trpim!
Izvinityyyyy, potiskuj izrečeno, nastavi sa stiskanjemA da niste spomenule vas dvije ne bih ni znala da trpim!
Idi prošetaj do mokrog čvora, pa da mirno hrčemo..To je meni Žardinjera uradila pre par meseci. Ja redovno nikad ne idem u wc kad god idem na piće, ma, ni ne padne mi na pamet, i ona u povratku krenula priču o tome da sam trebao do wc-a, što nisam išao, popio dva piva, a kuća nije blizu... i kako je krenula priču o pišanju odmah mi se pripišalo i morao sam hvatati prvo drvo![]()
A jednom, šta znam imala sam možda 7-8 godina, počelo se tresti, seka i ja kod bake, najnormalnije se igramo sa barbikama, ni trznule se nismo zbog zemljotreasa. Baka se valjda uplašila, uspaničila, priđe nam i zviz obje po glavi: bez panike! Pa opet zviz: bez panike!!Ja imam traume
Jednom sam od zemljotresa pomislila da mi se manta, i sad kad god mi se manta, umislim da je zemljotres
manta, manta, manta
sve mi se manta kad vidim te![]()
Dobro nisi nasao neku zardinjeru.To je meni Žardinjera uradila pre par meseci. Ja redovno nikad ne idem u wc kad god idem na piće, ma, ni ne padne mi na pamet, i ona u povratku krenula priču o tome da sam trebao do wc-a, što nisam išao, popio dva piva, a kuća nije blizu... i kako je krenula priču o pišanju odmah mi se pripišalo i morao sam hvatati prvo drvo![]()
Ma nema šanse! Trpim!!@Kćerka Direktora Cirkusa![]()
Ne kitu u ustaDobro nisi nasao neku zardinjeru.
Mene ovo odradiloMa nema šanse! Trpim!!
Brateeee...Dobro nisi nasao neku zardinjeru.
Mene ljuljalo i bez zemljotresa na 13. spratu u soliteru kod drugarice, približim se prozoru, ono se sve manta što reče @Pepeljuginazlapolusestra
Ali zemljotrese (ne one razorne normalno) nekako volim![]()
Ne kitu u usta
Smirimo se!
Srećan nam 1. septembar![]()