- Poruka
- 92.702
Ima li to mudo na netflixu?
Ne znam ali mozes da probas sa Svedjanima

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima li to mudo na netflixu?
Sto samo na caju?Dobar daaaan u kyćyyyyyy,
Šta nudite za ručak, možemo li da krkamoooo? Gladna sam, živim na čaju samo![]()
Ovi ludi Japanci izmislili grudnjak koji se može otkopčati samo na otisak prsta partnera![]()
A pola muške populacije im nije nikad ni stiglo do grudnjaka. Prednjače po tako nekoj statistici.Ovi ludi Japanci izmislili grudnjak koji se može otkopčati samo na otisak prsta partnera![]()
Ih šta mi onda imamo Japanaca među forumašimaA pola muške populacije im nije nikad ni stiglo do grudnjaka. Prednjače po tako nekoj statistici.Kad su ljudi toliko vredni i pametni, i onda ne znaju šta će sa sobom...
![]()
Ebiga, baš režiser nema sreće, neće Minka pogledati seriju, a Minka gleda samo ono što je legalnoMislim da nema. Ima po sajtovima, torentima i sl.
Sve dok znaju gde je, nije bitno iz koje je države.Ih šta mi onda imamo Japanaca među forumašima
60% ih misli da je klitoris premijer Grčke![]()
Pa ne znajuSve dok znaju gde je, nije bitno iz koje je države.![]()
Podseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudniIh šta mi onda imamo Japanaca među forumašima
Ih šta mi onda imamo Japanaca među forumašima
Nesuđeni Japanci.Pa ne znaju![]()
Podseti me na urbanu legendu koja je verovatno tačna, o paru iz ruralnog područja koji je otišao kod lekara jer mlada žena nije mogla da zatrudni
Pregleda ih doktor,oboje zdravi pravi
A onda ih gleda onako jurodive i seti se da ih pita kako izgleda njihov sex
I ispostavilo se da se ebu u pupak
Juče sam u nekoj seriji videla provaluMislim da ja znam gde je![]()
Seksualno vaspitanjeJe l ima sad ona sex edukacija u školama ili kako se već to zove?
Da te budim u 6:13?
ne treba, hvala, ustaću u 05:30 pošto radimDa te budim u 6:13?![]()
NisteHeroj, mi smo ovde izgleda najgori od sve đece sa ovom piraterijom![]()