gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
A kako znas da je ispalo kako treba ako ne probas, aj ovo sto se stalno pravi, ali to sto si prvi put pripremala? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Onda bih ja trebalo da idem na temu Pohvalite se, ali neću, biću skromna pa napisati ovde.
Danas 46. dan hrono ishrane. Sve to vreme bez slatkiša, sokova, grickalica, testa, hleba...Za vikend sam filovala 6 torti, ništa nisam probala. Srećom, juče je mlada bila da vrati stalak i plati torte, i rekla je da je sve bilo odlično.
To što ja nisam baš najzadovoljnija smerom kojim se odvija moja HI (i dalje gubim kg, a cm ne) nema veze, uglavnom ne brljam, i ne pravim greške.
Nisam baš nešto ni ponosna na sebe, splasnuo mi početni entuzijazam, jer sam se nadala drugačijem načinu mršavljenja.

Ako primecujes po odeci onda si ti skinula dobrih 3 kg, 1,5 kg se i ne primecuje....e samo da se upisem...za ovih 14 dana -1,5 kg...malo mi to nesto..al dobro. merila sam se posle rucka...kad mi se neda da kupim vagu,
u obimima se mnogo vise vidi pomak..ali u kg mi je to malo..al dobro valjda bude vise za jos ovoliko vremena...bar jos 2kg..cisto da se ne
deprimiram...
...a mozda je otislo 2 cela..nego em sam se merila u drugoj polovini dana,em u odeci.....mozda..![]()
Ako primecujes po odeci onda si ti skinula dobrih 3 kg, 1,5 kg se i ne primecuje.

Zašto je bitno šta na njoj piše, ako si primetno tanja i garderoba ti komotnija?
...axxaxa..shvaila sam
..i mene to zanima, bas mi nema smisla, al dobro valjda se pokaze sve dobro na kraju...
Nisi shvatila. Napisala si da se primećuje da si tanja, ali ti bi volela da je manja cifra na vagi. Zbog čega?
Ja isto kao pre neki dan 79, ali zadovoljna sam, obzirom da sam dva puta za pet dana pravila savijacice ...
Obimi oko kuka i grudi jos uvek isti ali oko struka velika razlika od momenta kad sam krenula - jutros je bilo 94 cm ( imala 104 ). I kad obucem farmerice komotnije mi oko butina
A desetak dana je kako nista slatko nisam pojela, to je ono najbolje, iako imam u kuci bombona i nekog punjenog keksa...
ne diram ih.....da, da primecujem...ali je ta vaga stara, pa moguce da nije tacna...al nema ni veze, to mi je samo mali orjentir...
...za veceru oslic i salata...![]()
Meni to uopšte oko vage nije jasno.Zašto je bitno šta na njoj piše, ako si primetno tanja i garderoba ti komotnija?
Afro, nije pitanje upućeno konkretno tebi, nego mi to inače nije jasno.

isprzila vise krompira i cas posla odlucila da cu corbu za veceru