Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda bih ja trebalo da idem na temu Pohvalite se, ali neću, biću skromna pa napisati ovde.

Danas 46. dan hrono ishrane. Sve to vreme bez slatkiša, sokova, grickalica, testa, hleba...Za vikend sam filovala 6 torti, ništa nisam probala. Srećom, juče je mlada bila da vrati stalak i plati torte, i rekla je da je sve bilo odlično.:)

To što ja nisam baš najzadovoljnija smerom kojim se odvija moja HI (i dalje gubim kg, a cm ne :( ) nema veze, uglavnom ne brljam, i ne pravim greške.

Nisam baš nešto ni ponosna na sebe, splasnuo mi početni entuzijazam, jer sam se nadala drugačijem načinu mršavljenja.

za smanjenje obima zd moras da vezbas
u tome je razlika izmedju promenjenog izgleda kod vezbanja i kod redukcije hrane
kod prvog promena obima sa malim pomakom u kilazi, kod drugog kilaza
ti si sva cvrsta u nogama i guzi..tvoja problematicna zona je stomak i struk
uz uslove u kojima radis i zivis - satkisi svaki dan na dohvat ruke, svaka ti cast na promeni u ovako dugom periodu..mesec i po dana odolevas izizovu
dodaj na dijetu samo jos trbusnjake i tibetance..to ti je 15 min svaki dan, a za deset dana razlika bitna
dovoljno ti je da uradis tri serije po 10-15 obicnih trbusnjaka sa podglavljenim stopalima i podizanjem gornjeg dela tela

Pa kuvanje ti je kao vožnja bicikla, ili vođenje ljubavi. Kada jednom naučiš, koliko god vremena da prođe, nećeš zaboraviti kako se radi. dačo druže. :)

To je bre bilo neko testo sa kvascem, pa unutra viršla. Takvo testo sam do sada umesila dva miliona puta, žmureći bi znala da ga umesim. Nemam ja tu šta da omanem, nego sam htela da probam da vidim kakvo je u toj kombinaciji sa viršlom. Ali nisam.

...bravo Domacice...neverujem bas da nema pomaka u obimu, ali dobro, bices ti zadovoljna na kraju sigurna sam u to...:ok:

..danas dorucak pa kafa i onda isla kod lekara, radila UZ stitne nalaz bas i nije najsjajniji ali dobro, sredice se to vec nekako...
...rucala neki rostilj i salatu, to mi je bilo najbrze, bila sam uzasno gladna na putu do kuce...vec je uveliko proslo vreme za
moj rucak pa nisam imala vremena da spremam nista...
...za veceru oslic i salata...

...pomake vidim,i mnogo sam zadovoljna zbog njih..ono kad su farmerice lagane, komotne svuda je prava divota...malo ce me
zeznuti hrana za Uskrs ali snaci cu se vec nekako u tom periodu...samo da ne pokleknem za slatkisima ovo ostalo je laksi deo...

Takodje...drugi dan bez slatkisa...napravila sam plan, slatko samo kada se sedne u poslasticaru, kao covek sa uzivanjem da pojedem kolac.

Slucajno sam se dohvatila neke knjige o gojenju, mrsavljenju, savetima i receptima.
Pokusacu da idem postepeno, prvo da izbacim slatkise i da pocnem da jedem slano.
Drugo da se vratim kuvanju.
Trece da donesem opremu za teretanu iz Srbije...i da krenem sa brzim hodom, nemam snage da trcim, samo sat vremena dva - tri puta nedeljno...
Cetvrto, da nocu na posao nosim proteinske barove pa kada bas zagladnim i pregladnim da se uhvatim njih, bar znam koliko kalorija imaju, samo 200...
Peto, da se vratim istezanju...verujte da sam kao irvas koji radi jogu, stavljanje noge oko vrata mi je oduvek bila normala, to mi je omiljeni vid vezbanja...
Sesto, da se nikada ne vratim na ovo kako sam jela par meseci...da uzivam u malim porcijama domace, lepe hrane, da zvacem dugo i jedem cesce...da vezbam nepce da prepozna sta uopste jedem...

...e samo da se upisem...za ovih 14 dana -1,5 kg...malo mi to nesto..al dobro. merila sam se posle rucka...kad mi se neda da kupim vagu,
u obimima se mnogo vise vidi pomak..ali u kg mi je to malo..al dobro valjda bude vise za jos ovoliko vremena...bar jos 2kg..cisto da se ne
deprimiram...

...a mozda je otislo 2 cela..nego em sam se merila u drugoj polovini dana,em u odeci.....mozda..:mrgreen:

...e samo da se upisem...za ovih 14 dana -1,5 kg...malo mi to nesto..al dobro. merila sam se posle rucka...kad mi se neda da kupim vagu,
u obimima se mnogo vise vidi pomak..ali u kg mi je to malo..al dobro valjda bude vise za jos ovoliko vremena...bar jos 2kg..cisto da se ne
deprimiram...

...a mozda je otislo 2 cela..nego em sam se merila u drugoj polovini dana,em u odeci.....mozda..:mrgreen:
Ako primecujes po odeci onda si ti skinula dobrih 3 kg, 1,5 kg se i ne primecuje.

Slazem sa sa zd, kad se pogledas u ogledalo i vidis da si tanja , ili to vidis po pantalonama, suknji - ne treba ni da stajes na vagu. Samo obrnuto kad se nesto i ne vidi a znas da duze pazis na ishranu pa da se ohrabris ako vidis da si ipak skinula koji kg

..ma bice i to, nema veze....

..a kako ti Duso stojis sa vagom i odecom...ima li pomaka?

- - - - - - - - - -

Nisi shvatila. Napisala si da se primećuje da si tanja, ali ti bi volela da je manja cifra na vagi. Zbog čega?

...pa prosto zato sto mi taj visak smeta...nije poenta da se moja tezina "prerasporedi" vec da je se resim...jer ako se budem samo malo opustila
opet ce se ta prerasporedjena kilaza vratiti na predhodna mesta...i opet nista nije uradjeno....

Ja isto kao pre neki dan 79, ali zadovoljna sam, obzirom da sam dva puta za pet dana pravila savijacice ...
Obimi oko kuka i grudi jos uvek isti ali oko struka velika razlika od momenta kad sam krenula - jutros je bilo 94 cm ( imala 104 ). I kad obucem farmerice komotnije mi oko butina
A desetak dana je kako nista slatko nisam pojela, to je ono najbolje, iako imam u kuci bombona i nekog punjenog keksa...

Ja isto kao pre neki dan 79, ali zadovoljna sam, obzirom da sam dva puta za pet dana pravila savijacice ...
Obimi oko kuka i grudi jos uvek isti ali oko struka velika razlika od momenta kad sam krenula - jutros je bilo 94 cm ( imala 104 ). I kad obucem farmerice komotnije mi oko butina
A desetak dana je kako nista slatko nisam pojela, to je ono najbolje, iako imam u kuci bombona i nekog punjenog keksa...

..ja nisam merila obime, pa ne znam koliko je gde...ali vidim da su mi farmerice koje sam jedva zakopcavala sada siroke u struku, ne puno ali jesu...
..evo 15 dana ni grama secera..na stolu mi stoje neke bombone, ono Bronhi i neke vocne, to "je za ukras":lol: ne diram ih...
...videcmo bar jos nedelju dana dok ne krenem na put sta ce se desiti..a kad odem tamo sta bude, pa kad se vratim nastavljam...

..da, da primecujem...ali je ta vaga stara, pa moguce da nije tacna...al nema ni veze, to mi je samo mali orjentir...

...za veceru oslic i salata...:)

i meni je vaga, onako, neprecizna. ma nije vazno sve dok silazi

ali u duzem vremenskom periodu kontrolisana ishrana sigurno daje rezultate, i u tezini, i u obimima.

mada meni ce izgleda tek na kraju da sidje ono sto mi najvise estetski smeta.

Rucala pomfrit :mrgreen:

Muzu sam dve krmenadle stavila 'pod gril" i ispekla pomfrit a meni nisam htela meso da pecem, pa na dijeti sam , napavicu si corbicu od paradajza. Ali... nekako, slucajno :zper: isprzila vise krompira i cas posla odlucila da cu corbu za veceru
Sad mislim bolje da sam i ja pojela dve snicle a preskocila krompir, bolje bih prosla

Zato odoh u duzu setnju, od nedelje sam setala samo po 15-20 minuta dnevno, kolena me jako bolela, sad je proslo pa da unete kalorije " potrosim"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back