Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
За почетак раздвој УХ од осталог(протеини и мас').
Дакле оброци без 'леба, а кад са у питању УХ онда само УХ.
Једи воће уместо слаткиша, оно је савршено здраво и безбедно упркос што неки тутумраци тврде супротно... па примати имају шаке подешене баш за убирање воћа, еволуција је до коске на страни нас воћара.

Nemoj Kamael da te čuje :))))))

За почетак раздвој УХ од осталог(протеини и мас').
Дакле оброци без 'леба, а кад су у питању УХ онда само УХ.
Једи воће уместо слаткиша, оно је савршено здраво и безбедно упркос што неки тутумраци тврде супротно... па примати имају шаке подешене баш за убирање воћа, еволуција је до коске на страни нас воћара.

to je ta boljka, hleb
ako jedem bez hleba muka mi je
sta god da jedem
ne znam, gubim volju, a to nije dobro

...e ako si joj rekla...cuj gubi volju, ne zezaj Ljubinka..nego nastavi, ko ce da nosi ono letnje, ko?

..ja uvrsila sa mojom muskom od spanaca i blitve danas...uz to jela ajvar...

..za veceru imam corbu sto sam sinoc kuvala, super je ispala..nije neukusna, naprotiv...

..e sta da kuvam sutra nemam pojma, ako ne bude padala ova luda kisa pa da idem na pijacu,
a i nestalo mi je zelene salate....

bila sma dobra, bar danas, jopet :lol:
nisam jela slatko, a przeno sam izbegla, to ne bi trebalo ni moji da jedu, ali oni nisu buckasti :aha:
jela sam ribu a za veceru vockice
jedino sto sam pojela pecivo za dorucak, znam, nisam dobra, nisam, nisam
gora sam od najgoreg deteta :(

...bolje da si izbegla to voce uvece, a ujutro jedi jaci dorucak, manje ces biti gladna uvece..

- - - - - - - - - -

...ja vecerala tanjih one corbice od juce..imam i za sutra...

...svidjaju mi se to corbe, sad ce biti veci izbor povrca pa ce i njih biti cesce...

...ja sam mogla kao tvoj muz...nekad...uz obrok sam jela po pola hleba...ali to je sve i navika...
...nikad nisam verovala da cu jesti bez hleba, da cu to moci...pa mogu, naviknes posle par dana...i skroz
ti bude normalno da ga ne jedes...

....nekad sam mogla da pojedem 300g cokolade i da ne popijem ni kap vode, pa da posle toga rucam,
najnormalnije...sad bi imala vise od 100kg samo da to radim mesec dana...daleko bilo..

...inace danas je 11-ti dan bez iceg slatkog...bas sam ponosna na sebe..:srecna:

jutros je opet bilo kilo manje, tako da ne treba da gubim energiju
samo necu sebi da dozvolim da me jedan los dan izbaci iz takta i ubije mi zelju da se borim dalje
drago mi je sto ipak daje rezultate iako ce ici sporo sporo

:hvala:
zdravstveno gledano ima 3-4 kg viska, estetski 7 kg
krijem se u onome sto mi stoji mudro i tako se provlacim da ne izgledam bucmasto
a sta cu
bice bolje, vraticu ja bolju liniju, resila sam :D

Ma samo polako ;)
Ja sam sad stagnirala na 77kg, ukupno je spalo 88kg i osećam se ako izuzmemo zdravstveno stanje fizički savršeno :aha:
Jaka sam u kukovima, ali rekli mi razni lekari, čak i estetski da sam tako građena i to će tako ostati :roll: šta je tu je :lol:

pa dobro od gradje ne mozes pobeci
ja nikad sise necu imati, a i sta ce mi :lol:
ali ti si sredila liniju savrseno, i sad misli o zdravlju i porodici :ok:
imas tako velike razloge da budes ponosna :ok:
ja kad nekad padnem u melanholiju setim se sta sam sve uspela da uradim i da je covek ziv dok se bori
na kraju jedan poraz vuce u neku novu pobedu, to je zivot pokazao vise puta

pa dobro od gradje ne mozes pobeci
ja nikad sise necu imati, a i sta ce mi :lol:
ali ti si sredila liniju savrseno, i sad misli o zdravlju i porodici :ok:
imas tako velike razloge da budes ponosna :ok:
ja kad nekad padnem u melanholiju setim se sta sam sve uspela da uradim i da je covek ziv dok se bori
na kraju jedan poraz vuce u neku novu pobedu, to je zivot pokazao vise puta

Ma meni moji kukovi ne smetaju, volim tu građu kod žena.... ali samo kad bih sise imala kao nekad :lol: a ne ove palačinke sad što su tu :rida:
Ali kad tad, da mi sudbina zdravlja, a onda ću i sise srediti :flert: sad što ti kažeš najviše mislim na izlečenje, Martu, Mini i supruga :aha:
Sklonila sam se, najzad, od svega i svih ljudi koji mi ne žele dobro na ovaj ili onaj način i stvaram svoju Nirvanu :mrgreen:

tako i treba
jedino kome treba oprostiti sve su najmiliji
sve ostalo je prolazno, a oni koji te vole bicu tu pored tebe uvek, ako ih cenis, postujes i brines o njima
ja sam davno rascistila s tim da je porodica najbitnija i da covek zaista treba sve da uradi da je sacuva i neguje
prijatelji su na zalost promenljiva kategorija
ne mora da znaci da te neko mrzi, mozda je samo otisao svojim putem sto je morao....
zivot pise price koje mi nekad ne mozemo ni da pretpostavljamo....

tako i treba
jedino kome treba oprostiti sve su najmiliji
sve ostalo je prolazno, a oni koji te vole bicu tu pored tebe uvek, ako ih cenis, postujes i brines o njima
ja sam davno rascistila s tim da je porodica najbitnija i da covek zaista treba sve da uradi da je sacuva i neguje
prijatelji su na zalost promenljiva kategorija
ne mora da znaci da te neko mrzi, mozda je samo otisao svojim putem sto je morao....
zivot pise price koje mi nekad ne mozemo ni da pretpostavljamo....

Moja porodica su suprug, Marta i Mini.
Svi ostali iz porodice su se tokom moje bolesti pokazali... nažalost svi u lošem svetlu...
Dobila sam podršku od ljudi iz bivše firme, od ljudi od kojih sam najmanje očekivala...

Moja porodica su suprug, Marta i Mini.
Svi ostali iz porodice su se tokom moje bolesti pokazali... nažalost svi u lošem svetlu...
Dobila sam podršku od ljudi iz bivše firme, od ljudi od kojih sam najmanje očekivala...

zato ti i kazem
cuvaj ih, cuvaj sebe i bice sve dobro :ok:
ja pored njih imam i majku koja mi je stvarno neverovatan oslonac i podrska
i roditelji mog muza su jako dobri ljudi, zaista su me uvek bodrili
za ostale nisam sigurna i ne zelim ni da se bavim ni zamaram
a na poslu nema prijateljstva
uvek je taj posao nekako u sukobu s porodicom, ne znam zasto
kad postavi neku granicu, onda je to najbolje
imate dobre kolegijalne odnose, postujete se, podrzavate u poslu, ali privatno ostaje svako svoj
to je najbolje, bar ja tako mislim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back