Podrska za dijetu 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato ti i kazem
cuvaj ih, cuvaj sebe i bice sve dobro :ok:
ja pored njih imam i majku koja mi je stvarno neverovatan oslonac i podrska
i roditelji mog muza su jako dobri ljudi, zaista su me uvek bodrili
za ostale nisam sigurna i ne zelim ni da se bavim ni zamaram
a na poslu nema prijateljstva
uvek je taj posao nekako u sukobu s porodicom, ne znam zasto
kad postavi neku granicu, onda je to najbolje
imate dobre kolegijalne odnose, postujete se, podrzavate u poslu, ali privatno ostaje svako svoj
to je najbolje, bar ja tako mislim

Eh da imam i ja svekrvu za na hleba namazati :aha: :D obožavam je... ali je ipak ona u Srbiji, a ja ovde :sad2:
Ali skypujem makar sa njom često :mrgreen:

Što se posla tiče, slažem se... teško ih je uklopiti :think:

Sve u svemu zadovoljan sam rezultatima, u nedostatku intenzivnog seksa morace se pojacati ostale fizicke aktivnosti, minus tri bez uvaljivanja u patike i trenerku je sasvim solidan skor, onako iz cipeliski, laganica. Jos da se nateram da par dana ne hasam lebac, da to krene brze nanize.

Da, da, bice zeznuto bez toga, meni je i krenulo zato sto nije bilo slatkisa ovih dana. A ni testa. Jos hleb da redukujem i bice nesto od mene za par meseci. Mada leti se uglavnom lako dovedem u red, bitno je startovati na vreme, upravo sada, krajem marta, pocetkom aprila, kad medvedi izlaze iz pecina, da se salce topi i preko proleca. :)

Ma poneko pivce nece biti smetnja. :)

Onda bih ja trebalo da idem na temu Pohvalite se, ali neću, biću skromna pa napisati ovde.

Danas 46. dan hrono ishrane. Sve to vreme bez slatkiša, sokova, grickalica, testa, hleba...Za vikend sam filovala 6 torti, ništa nisam probala. Srećom, juče je mlada bila da vrati stalak i plati torte, i rekla je da je sve bilo odlično.:)

To što ja nisam baš najzadovoljnija smerom kojim se odvija moja HI (i dalje gubim kg, a cm ne :( ) nema veze, uglavnom ne brljam, i ne pravim greške.

Nisam baš nešto ni ponosna na sebe, splasnuo mi početni entuzijazam, jer sam se nadala drugačijem načinu mršavljenja.

Da, da, bice zeznuto bez toga, meni je i krenulo zato sto nije bilo slatkisa ovih dana. A ni testa. Jos hleb da redukujem i bice nesto od mene za par meseci. Mada leti se uglavnom lako dovedem u red, bitno je startovati na vreme, upravo sada, krajem marta, pocetkom aprila, kad medvedi izlaze iz pecina, da se salce topi i preko proleca. :)

Ma poneko pivce nece biti smetnja. :)

ma meden si šta ima da se tešeš
samo uključi agresivan seks s osobama svih polova i godišta :)))

Onda bih ja trebalo da idem na temu Pohvalite se, ali neću, biću skromna pa napisati ovde.

Danas 46. dan hrono ishrane. Sve to vreme bez slatkiša, sokova, grickalica, testa, hleba...Za vikend sam filovala 6 torti, ništa nisam probala. Srećom, juče je mlada bila da vrati stalak i plati torte, i rekla je da je sve bilo odlično.:)

To što ja nisam baš najzadovoljnija smerom kojim se odvija moja HI (i dalje gubim kg, a cm ne :( ) nema veze, uglavnom ne brljam, i ne pravim greške.

Nisam baš nešto ni ponosna na sebe, splasnuo mi početni entuzijazam, jer sam se nadala drugačijem načinu mršavljenja.
Kako si bre neyadovoljna? Za 46 dana si sigurno skinula solidan broj kg da se to vidi I po obimima, ne razumem kako je moguce da se ne smanjujes? Jesi sigurna da dobro meris?

Kako si bre neyadovoljna? Za 46 dana si sigurno skinula solidan broj kg da se to vidi I po obimima, ne razumem kako je moguce da se ne smanjujes? Jesi sigurna da dobro meris?

Nisam ja obime merila ni na početku, ni sada. Ali imam slike peti, dvadeset osmi i četrdeset drugi dan od početka, i vizuelno je razlika minimalna u odnosu na broj kg koji su otišli. I minimalna razlika u izgledu je u odnosu na prvu i poslednju sliku. A imam i garderobu, koju i dalje ne mogu da obučem, isto kao i na početku. :(

Nije da sam nezadovoljna napretkom, meni je sasvim ok -1kg nedeljno, nego sam nezadovoljna što je vizuelno razlika nikakva. Više bih volela da sam izgubila manje kg, a da izgleda da sam više izmršavila. Ako razumeš šta hoću da kažem. :)

Svaka ti cast, napraviti torte a ne probati...ja to ne bih mogla da mi zivot zavisi :D
Sto se tice obima, na onoj slici sto si kacila vidi se tanji struk i stomak...ne drasticno ali ima pomaka.
Ali ovo me podseti na nesto sto sam jako davno, kad sam bila gimnazijalac citala. Naime u Bazaru ( zenske novine, za mladje koje ne znaju) izlazile su u svakom broju aerobik vezbe koje je promovisala Dzejn Fonda. I preneli su njene reci zasto je pocela da radi vezbe kad je presla cetrdesetu - kaze " iako vaga nije pokazivala promenu tezine obimi su joj se povecavali " . Pretpostavljam da to ima veze sa opustanjem tkiva sa godinama. Verovatno zato i ne vidimo drastican pomak u cm. Ja sa 7 kg manje imam isto cm u grudima i kuku, samo oko struka manje 8 cm - ali to je verovatno i jer ranije poslepodne nisam prestajala da jedem svaki cas pa je stomak i bio jako napet. Sad jedem na 4-5 sati i vidi se razlika primetno

Kada se hvalim, onda da se hvalim do kraja. :)

Nije to samo to što sam ja pravila torte, pa nisam probala. To retko i probam, muški uglavnom oližu šerpe. :) Ali ja svaki dan njima u kući nešto mesim. Što slano, što slatko, i ništa, ali ništa ne probam. Sinoć sam pravila prvi put neke fenjere za večeru, i kažem deci da ću da zgrešim, da probam to jedno. Stariji vikne "Neee!", mlađi kaže:"Ali nemoj celo, samo pola", i ja odustanem. Kada ne mogu celo, neću ni pola. :)

Bas si karakter - ja kazem sebi samo cu malo sporije da smrsam ako probam , eto juce sam navalila na pohovane paprike punjene sirom. Zato danas, do ovog momenta, sam pojela samo 2 kasike mlevenog lana u vodi i sad se spemam da pojedem tanjir corbe od povrca sa paradajzom, imam od prekjuce
A dobra ti deca, podrska je vazna

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back