gost 365118
Iskusan
- Poruka
- 5.268
Za mene je jutarnje merenje ritual, kada jednog dana skala na vagi postane vidljiva u pogledu odozgo to ce biti najbolji pokazatelj da mi se stomacina smanjila.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja sam tek nedavno i nabavila vagu, ali se ne merim, jer tezina zna da varira i do 2 kg i onda padnes u depresiju.
Meni suknje i pantalone lepo sve kazu
Za mene je jutarnje merenje ritual, kada jednog dana skala na vagi postane vidljiva u pogledu odozgo to ce biti najbolji pokazatelj da mi se stomacina smanjila.![]()
![]()
4 kilograma manje znaci da nosis manji konfekcijski broj Nista ti tu vaga ne pomaze. Ja sam od nedelje opalila neku uzasnui dijetu, da ne kazem skoro pa gladovanje,Ja sam ovo pokušavala da objasnim afro, međutim, ona kaže da dok vaga ne pokaže, kg nisu otišli, nego se prerasporedili. Meni je garderoba i moj odraz u ogledalu jedino ono što je bitno. Tačno da na vagi piše ne znam koja cifra, a ja da mogu da uđem u garderobu koju sam nosila pre 7 - 8 godine, uopšte mi ne bila bitna vaga.
4 kilograma manje znaci da nosis manji konfekcijski broj Nista ti tu vaga ne pomaze. Ja sam od nedelje opalila neku uzasnui dijetu, da ne kazem skoro pa gladovanje,
nadam se da cu do kraja sledece nedelje izgubiti ta cetri kila. Ujutru kafa, ali ogromna sa mlekom i 3 kocke secera, oko 11 jedan toast sa sunkom, a kasno popodne salata.
Evo tako vec cetvrti dan Pijem dva litra limunade ( kilogram limuna sa dva litra kisele vode i vestackim zasladjivacem).
Ja ne mogu ove dijete koje drzis mesecima, a danima ne vidis neki uspeh.
Ljudi koji moraju na operaciju srca, a imaju visak kilograma unose dnevno 400 kalorija i slabe dnevno oko 500 grama.
To se tako radi u bolnicama i uvek uspesno.
Javicu da li sam uspela da sa 40-42 udjem u 38-40.
Ma samo trava, sto ce reci nesto zeleno, sa uljem, sircetom, preprzuenim semenkama od bundeve, belim lukom.RAyela..kakva je salata u pitanju...to može da bude svašta nešo? Samo zeleniš ili mešano sa tunom i sl?

Za mene je jutarnje merenje ritual, kada jednog dana skala na vagi postane vidljiva u pogledu odozgo to ce biti najbolji pokazatelj da mi se stomacina smanjila.![]()
![]()
Hehehehehe
Znaci ti ne mozes da se divis ni svojoj sopstvenoj muskosti?![]()
Ispod velikog brda dobar kukuruz raste.
A šta ćeš ako ti se to sve vrati posle ili naruši zdravlje?![]()
Ranije su monasi postili po 6 nedelja tako sto su jeli samo malo hleba i pili samo vodu. Svi su bili vitki,
Vazna je samo tecnost. Ja i inace nemam nikakvih problema sa zelucem, nekim poremecenim vrednostima.
A ovo ne radim prvi put![]()

. Inace nikad ne secem ivice ali vise od dve nedelje nisam nista slatko pojela i odmah smislila kako ce kolac lepse da izgledaIli zatvor, a dobijes samo 'leba i vode ... jedno 3 meseca... to treba meni
Ja od danas pa sledecih 10 dana ako uspem da se zadrzim na sadasnjoj kilazi bucu prezadovoljna
Veceras napravila zerbo kocke, i pre nego sam prelila cokoladom fino sve ivice izravnala, oko 1 cm okolo sam isekla... i pojela. Inace nikad ne secem ivice ali vise od dve nedelje nisam nista slatko pojela i odmah smislila kako ce kolac lepse da izgleda

Najbolja dijeta... stomačni virus![]()
Hehehehehe
Znaci ti ne mozes da se divis ni svojoj sopstvenoj muskosti?![]()
)У мом случају салмонела, пре десет година. Мршављење гарантовано.
))))Ili zatvor, a dobijes samo 'leba i vode ... jedno 3 meseca... to treba meni
Ja od danas pa sledecih 10 dana ako uspem da se zadrzim na sadasnjoj kilazi bucu prezadovoljna
Veceras napravila zerbo kocke, i pre nego sam prelila cokoladom fino sve ivice izravnala, oko 1 cm okolo sam isekla... i pojela. Inace nikad ne secem ivice ali vise od dve nedelje nisam nista slatko pojela i odmah smislila kako ce kolac lepse da izgleda
ne brini nisi sama u tome što radiš У мом случају салмонела, пре десет година. Мршављење гарантовано.

Kako si crna salmonelu dobila?![]()