- Poruka
- 20.599
Претпостављам од живих јаја.
Најгоре искуство у животу, после заушака.
Verujem ti... ja baš uvek pazim da sve bude dobro skuvano itd.
Što si bre jela živa jaja?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Претпостављам од живих јаја.
Најгоре искуство у животу, после заушака.

Zar nije i od mesa ako nije dobro skuvano?
Ili sam ja nešto pomešala![]()
Конзумиран пресна јаја од 1996. по 1-3 комада дневно, правим мајонез од пресниЈех јаја и није ми успело да запатим салмонелу.

Pocela sam da pijem pre dorucka toplu vodu s malo limuna.je l moze neko da me podseti zasto je to dobro?
ne moras sa malo
mozes slobodno na 2dl da iscedis pola limuna
Postoji. Piše na njemu beskvasni hleb.
Znaci da ga potrazim.
Hvala druze.Znaci da ga potrazim.
Rasturih se citajuci reklame i ne nadjoh konkretnu informaciju, zna li, pliz, iko od vas ima li u tonus hlebu kvasca ili ne, zapravo postoji li tonus hleb bez kvasca u prodaji u nasoj napacenoj Serbijici?
...cini mi se da je Tonus palvi beskvasni, oni drugi nisu...
...meni danas po mojoj nesigurnoj racunici 20-ti dan restrikcije... zadovoljna sam, ali ide Uskrs pa mi se cini da ce tu biti svega i svacega
i da necu bas upseti da odolim..mada ko zna, nisam msilila ni da cu prestati da pusim, pa jesam...
...stomaka sve manje...
- - - - - - - - - -
..u Maxi prodavnicama ih ima..

umesi sam bez kvasca druze
pa ti si barem iz plodne ravnice gde radja zito
uzmes razeno brasno, dodas prasak za pecivo, dodas so, kasiku ulja i vodu i zamesas..pola sata odstoji, razvuci na papir i u rernu na pecenje..nema aditiva ni konzervansa..iz tvoje rerne izaslo
a treba ti 10min za spremanje sa sve pranjem posude u kjoj si zamesao i 20min da ispeces

Gde ste, ne javljate se? Jel to znaci da sve ide po planu?
Ja kao sto sam i rekla za vikend + ponedeljak sam brljala onako bas posteno ali juce stanem na kantar i samo 1kg+...odlicno, bojala sam se da ce biti mnogo vise
Dakle od juce sam ponovo dobra...
A pocela sam da pijem caj od ovsa, da ocistim jetru, po receptu dive. I dok sam guglala o ovsu naletim na ovo http://www.dijetalno.net/t809-cudo-ovsenih-mekinja - i naravno odmah kupim mekinje. Sad uz rucak i veceru pojedem kasu koju napravim tako da 1 supenu kasiku mekinja prelijem kljucalom vodom i ostavim dok se ne ohladi - budu skuvane i sasvim su lepog ukusa. Pa se nadam da su makar upola tako dobre kao sto kazu, em su mi trigliceridi skoro tri puta veci nego sto treba pa se nadam da cu ih unormaliti em mozda i pomogne pri mrsavljenju