- Poruka
- 76.533
da naročito forumskog, ne zna se ko je argumentovaniji sa slikama dokaza dal subotari dal jw dal čačkalica..a jako je verovatno da si ovo skontao na osnovu licnog iskustva.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da naročito forumskog, ne zna se ko je argumentovaniji sa slikama dokaza dal subotari dal jw dal čačkalica..a jako je verovatno da si ovo skontao na osnovu licnog iskustva.![]()
znači protrljaš, zahtevaš i džini jehova ti ispuni zahtev.Jahve je Bog nebeski,Stvoritelj neba i zemlje i kad si vec pomenuo lampu dozvoli mi da ti skrenem paznju da Boga ne moses "smestiti"u bilo kakvom ogranicenom prostoru...
...ili ako vec insistiras na nekakvo protrljavanje,onda probaj tako protrljati citavi kosmos pa cemo onda videti sta cemo dalje...
...ma znas ti ,znas,naucio si...mozda teskim putem ali si ipak naucio mada te malo sramota da priznas...da naročito forumskog, ne zna se ko je argumentovaniji sa slikama dokaza dal subotari dal jw dal čačkalica![]()
Reko sam ti - ako insistiras na protrljavanje onda pokusaj sa citavim kosmosom pa kad ga proitrljas"onda se javi za dalje instrukcije.znači protrljaš, zahtevaš i džini jehova ti ispuni zahtev.
pa ti kažeš da ti jehova ispunjava zahteve a ja te pitao da li je džini da protrljaš lampu. šta sad prebacuješ trljanje na mene?Reko sam ti - ako insistiras na protrljavanje onda pokusaj sa citavim kosmosom pa kad ga proitrljas"onda se javi za dalje instrukcije.
Inace vernici sa Bogom komunicitraju kroz molitvu .iznose Mu svoja osecanja,iskustva i zahtevi dok im On odgovara zavisno od Njegove procene i u skladu sa citavom situacijom.
I jasno sam ti ujedno naveo kako to funcionise.pa ti kažeš da ti jehova ispunjava zahteve
...i opet ti kazem da sam ti vec rekao kao to funkcionise..a ja te pitao da li je džini da protrljaš lampu.
Vajljda zato sto vec nekoliko postova ne vadis tu rec iz usta pa ja ti silom prilike pojasnio sta trebas protrljati da bi proverio jel radi "isti sistem'kao ono s lampom...šta sad prebacuješ trljanje na mene?![]()
tako ti rekli menadžeri da funkcioniše, protrljaš i džini jehova ti ispuni zahtev?I jasno sam ti ujedno naveo kako to funcionise.
...i opet ti kazem da sam ti vec rekao kao to funkcionise..
Vajljda zato sto vec nekoliko postova ne vadis tu rec iz usta pa ja ti silom prilike pojasnio sta trebas protrljati da bi proverio jel radi "isti sistem'kao ono s lampom...
Nebitan je on kao on, vec dokazi koji su izneseni. Imotep po svim elementima odgovara biblijskom Josifu.subotari su poznati po dokazivanju![]()
Ma jok bato to prvi put cujem i to od tebe stoga,...tako ti rekli menadžeri da funkcioniše, protrljaš i džini jehova ti ispuni zahtev?
ma daj, zmija najlukavija od svih životinja i priča ko magare ljudskim jezikom, lik u stomaku ribe ko pinokio, medvedice rastrgle decu, konji, kočije se vazneli na nebo, jakov dal se rve sa bogom il anđelom (svejedno zato se i ne zna s kim tačno), bog i sotona se klade a jadničak pati dok se zezaju na zelenoj čojiNebitan je on kao on, vec dokazi koji su izneseni. Imotep po svim elementima odgovara biblijskom Josifu.![]()
To nije bila zmija zivotinja vec šejtan.ma daj, zmija najlukavija od svih životinja
Ovo moralno je kasnije ubaceno jer kad bi bilo urodjeno to moralno delovalo bi oduvek kao urodjena sila .Ne radi se o empatiji, nego pritodnom nagonu za opstanak. Slabe jedinke se eliminisu i ostavjaju.
Da nije religije, koja je potekla od natprirodnog, i dan danas bi i mi isto to radili...
Pogresio si, Sem je otac Semita a Ham je bio crn.potop a samo osmoro preživelo a ham imao kose oči, sem bio crnac a jafet arijevac, dal jehova dal đavo naručivao popis...
Ne ja sam pravoslavni hriscanin. Evo kako pravoslavni objasnjavaju naucnu utemeljenost Biblije: https://www.google.com/url?sa=t&sou...kQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0EGrqFasdsf2MLWRQB0dY5mani se saturnalije i njinih dokazivanja biblije. ako si subotar ili jw onda ok, nastavi.
Свест и искуство о последицама и казни за понашање које не уважава другог.Sta prisiljava i omogucava da se moral dogodi
e još fali kosookiPogresio si, Sem je otac Semita a Ham je bio crn.
Jafet je bio Arijevac.
Ne ja sam pravoslavni hriscanin. Evo kako pravoslavni objasnjavaju naucnu utemeljenost Biblije: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://www.cudo.rs/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%88%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%BA-%D0%B3%D0%BE%D1%80%D0%B0%D0%BD-%D0%B6%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D1%9B-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%9A%D1%83-%D0%BB%D0%B8-%D1%81%D0%B5/&ved=2ahUKEwiR8_LE2ZaDAxVwavEDHeq3A7kQFnoECBAQAQ&usg=AOvVaw0EGrqFasdsf2MLWRQB0dY5
Ali zmija beše lukava mimo sve zveri poljske, koje stvori Gospod BogTo nije bila zmija zivotinja vec šejtan.
I da je zamka lepo im.reko zamku sam postavio nemoj se upecas.Ali zmija beše lukava mimo sve zveri poljske, koje stvori Gospod Bog
ako nije bila životinja već šejtan, šta će u edenu, još jedna zamka za adama i evu?
što im postavi zamku?I da je zamka lepo im.reko zamku sam postavio nemoj se upecas.
Ma kazem i da jeste ono sto posto zamka receno da je zamka .što im postavi zamku?
to ono kao mišu kad staviš sir u mišolovku
pa što se u sz buni jehova šta je posejao to žanje. radiš u subotu ode glava, prevariš muža ode glava (po zakonu)Ma kazem i da jeste ono sto posto zamka receno da je zamka .
A mislim.da nije zamka drvo znanja nije postavljeno u vrtu kao zamka.Potrebno je bilo drvo znanja za covecanstvo.Krece se u skolu u 6 godini .
To nije empatija jer se nesvesno pribijaju od straha pred predatorima. A i u tom krdu ima jedan koji je glavni baja i kod njega nema empatije. On samo razjuruje bilo šta što mu se primakne k ženkama. Drugi vo, lav ili džip, njemu svejedno na šta kidiše.naravno da jeste...ljudi su se držali zajedno da bi preživeli...to držanje zajedno članova primitivne grupe je osnova empatije...to imaš i u životinjskom svetu da se članovi krda ili jata ili čopora drže zajedno i pomažu međusobno....misliš da to ne ide u paketu sa empatijom?
Kako sta ce? Pa usao je i zmiju da bi prevario Adama i Evu, jer ih je omrzo sto su oni najdraza Bozja stvorenja, kruna Bozjeg stvaranja. Od taada, pa do dan danas, djavo ratujs protiv Boga i coveka. Nazalost, covek vise puta, kao i tada, staje na stranu tog rata, nesvestan da protiv samog sebe ratuje.ako nije bila životinja već šejtan, šta će u edenu, još jedna zamka za adama i evu?