Ko je stvorio Boga?

Ne znam. Nemam broj od Jehove da ga nazovem pa da ga pitam. A i kad bih imao takvu mogućnost sigurno bi me kaznio zbog drskosti.
zar Bog ne oprasta? zar nije dobar i razume nase potrebe? zasto bi te onda kaznio?

zasto tolika bogobojaznost medju vernicima kad vole Boga, postuju ga i smatraju da je dobar i pazljiv i da razume sobzirom da kazu da je samo Bog bezgresan.

zar Bog ne oprasta? zar nije dobar i razume nase potrebe? zasto bi te onda kaznio?

zasto tolika bogobojaznost medju vernicima kad vole Boga, postuju ga i smatraju da je dobar i pazljiv i da razume sobzirom da kazu da je samo Bog bezgresan.
Dobar je Jehova i bezgrešan i svi najbolji epiteti, ali primenjuje starinske vaspitne metode tipa šamaranja i batinjanja sopstvene dece. Za njega ne vrede aktuelni ljudski zakoni da se decu ne sme tući.

Bolje trpeti od Jehove vaspitne batine nego biti u društvu onih koji vređaju Jehovu, tako da bežim sa teme. Kako god okreneš čekaju me batine. Psalam 23:4 "Štap Tvoj i palica Tvoja utehu mi daju."

Back