- Poruka
- 127.070
Ako kazemo da je Bog stvario sve, kako je onda Bog nastao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verske knjige kažu nikako, da oduvek postoji. Pitaj ga pa nam ja javi šta kaže: O, Jehova, reci nam šta o svom poreklu.Ako kazemo da je Bog stvario sve, kako je onda Bog nastao?
A logika ? Ima li je ? .. i u tim knjigama.. zašto je Bog izmislio Logiku ?Verske knjige kažu nikako, da oduvek postoji.
Ne znam. Nemam broj od Jehove da ga nazovem pa da ga pitam. A i kad bih imao takvu mogućnost sigurno bi me kaznio zbog drskosti.A logika ? Ima li je ? .. i u tim knjigama.. zašto je Bog izmislio Logiku ?
Podastrti dokaze.za jahvea se zna..bio je visoko rangiran oficir anunakia.![]()
pa pitaj,.. zašto bi inače Bog izmislio mobilni telefon?Ne znam. Nemam broj od Jehove da ga nazovem pa da ga pitam. A i kad bih imao takvu mogućnost sigurno bi me kaznio zbog drskosti.
zar Bog ne oprasta? zar nije dobar i razume nase potrebe? zasto bi te onda kaznio?Ne znam. Nemam broj od Jehove da ga nazovem pa da ga pitam. A i kad bih imao takvu mogućnost sigurno bi me kaznio zbog drskosti.
imas u sumerskim spisama.Podastrti dokaze.
Bog izmislio mobilni telefon! Nisam znao, ali hvala mu na toj korisnoj spravi ako ju je izmislio. Jehova, o Jehova, hvala ti na mobilnom telefonu i ostalim igračkama!pa pitaj,.. zašto bi inače Bog izmislio mobilni telefon?
ne spominji Božije ime uzalud (zaboravio si ?) neverniče !Bog izmislio mobilni telefon! Nisam znao, ali hvala mu na toj korisnik spravi ako ju je iz izmislio. Jehova, o Jehova, hvala ti na mobilnom telefonu i ostalim igračkama!
Dobar je Jehova i bezgrešan i svi najbolji epiteti, ali primenjuje starinske vaspitne metode tipa šamaranja i batinjanja sopstvene dece. Za njega ne vrede aktuelni ljudski zakoni da se decu ne sme tući.zar Bog ne oprasta? zar nije dobar i razume nase potrebe? zasto bi te onda kaznio?
zasto tolika bogobojaznost medju vernicima kad vole Boga, postuju ga i smatraju da je dobar i pazljiv i da razume sobzirom da kazu da je samo Bog bezgresan.
A ko kaže da je to što tamo piše istina.imas u sumerskim spisama.
Tako je. I unapred, ne moraš ni zgrešiti, već da ne pogrešiš.sta fali dobiti malo vaspitne?
Ako kazemo da je Bog stvario sve, kako je onda Bog nastao?
e jeste..stari sumeri su napravili foru da se smeju iz grobaA ko kaže da je to što tamo piše istina.
isto tako mozes i za bibliju postaviti to pitanjeA ko kaže da je to što tamo piše istina.
To važi samo za žene.Tako je. I unapred, ne moraš ni zgrešiti, već da ne pogrešiš.
nema pedigre ali je bio visoko rangirani oficir.Jehova je nižerangirani Anunaki, nije ni od kraljevske loze, prema tome nije stvorio ništa.
aj otvori ovu temu na zenama ako imas moodaTo važi samo za žene.
Ženu treba tući jednom dnevno. I ako ne znaš zašto - zna ona.
.................. Nije moja mudrost . banujte tog što je to rekao.
Bio jeste, ali ljudi su stvoreni od kraljevske dnk, on nije.nema pedigre ali je bio visoko rangirani oficir.