- Poruka
- 62.443
Nije fora al oseti se tvoja visina u stilu na forumu![]()
To jeste tacno, ja sam seljacina i sirovina, i to ima veze sa mojom fizickom gradjom.
To cak i nije tesko provaliti, ono, Dva Bambija za sposobnost psihoanalize.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije fora al oseti se tvoja visina u stilu na forumu![]()
Trenirao sam basket kao klinac, i ono sto sam primetio je da je srpska skola kosarke obican mit, nesto sto je stalo u vreme Kresimira Cosica; cast izuzecima, kao sto je ovaj Dzikic koji je sad u Partizanu.
Tipa, potpuno smo upropastili Nemanju Bjelicu, koji bi, da je isao na americki koledz, danas bio medju TOP 50 igraca u NBA-u.
Ima da propadnemo kosarkaski potpuno, i necemo vise moci da se kur.cimo.

Pa onda sam ja njegova reinkarnacija samo što ja imam bolji šut.![]()
To jeste tacno, ja sam seljacina i sirovina, i to ima veze sa mojom fizickom gradjom.
To cak i nije tesko provaliti, ono, Dva Bambija za sposobnost psihoanalize.

nasluti se ponekad kroz pisanje nečiji izgled i mentalno stanje koji je taj izgled izazvao...misim ne misim na njega, nego generalnoMa dobro, to što misliš o svojoj kulturi je tvoja stvar, pričam o stilu![]()
trebalo tegove za gležnjeve da ti vezuju
a postojala je i jedna prigodna spravica srednjevekovna
- - - - - - - - - -
nasluti se ponekad kroz pisanje nečiji izgled i mentalno stanje koji je taj izgled izazvao...misim ne misim na njega, nego generalno
I mene su slali na basket da porastem, al' ništa.. džaba.. ostala patuljak..
:zaguteheitebi:
Ne mislim da je glup, dapace, .

Ja stao sa rastom na kraju osnovne, u sustini.

Upoznala dečka na fejsbuku. Upoznala. Na fejsbuku.
Jbt, ne znaš ni da li mu smrdi iz usta, ni da li mu se trza oko dok priča o kozama, a brinu te centimetri razlike u visini.

Pa koliko cm bi trebao imati muskarac da se ne bi okarakterisao kao nizak? Izgleda da je to ovdje 180 cm a istovremeno je prosjecna visina 175 cm.
gubiš iz vida da su forumski standardi dosta viši
Sad sam guglao izgleda da je kod Srba prosjecna visina zaista oko 180 cm.
i sa razvojem, rekao bih...
ocigledno je...
Ma za srpske *******e na forumu je dovoljno biti i na nivou jaslica.
osim intelektualnopa normalno...nismo mi kepeci...
Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()
Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()

ne mislim ni ja, nisam to ni reko
nema ovde glupih