JustSimple
Početnik
- Poruka
- 37
koji samo gledaju zenu a nikako ne prilaze kukavice ili ne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
psihopatarecimo da ja imam decka, a ovaj tip me posmatra vec 2 godine . Ne skida pogled ali nista ne govori.
psihopata![]()
Mozda zato sto zna da imas decka? Mozda zato sto delujes uobrazeno i nezainteresovano?recimo da ja imam decka, a ovaj tip me posmatra vec 2 godine . Ne skida pogled ali nista ne govori.
Dakle, poklonila si mu pažnje makar toliko da ima tvoj broj i može da pita da li si ustala?ja sma ga kulirala, ali su nam se jednom pogledi sreli kada me je gledao a da ne vidim. Nije sklonio pogled a ni ja nisam , pa smo se tako gledali na sred kanca oko minut. Njegov pogled je bio ravan bez osmeha. Smrzla sam se. Od tada isto sve po starom samo me posmatra , ponekada me nesto pita tipa Jel si ustala i tako...
Imaš dečka a hoćeš da ti ovaj priđe, nadaj se da ti dečko ne čita forum.recimo da ja imam decka, a ovaj tip me posmatra vec 2 godine . Ne skida pogled ali nista ne govori.
ponekada me nesto pita tipa Jel si ustala i tako.
Jesu ,imam druga koji nikad nije mogao da pridje zeni u kafani, ove aplikacije tipa Tinder su ga spasile.koji samo gledaju zenu a nikako ne prilaze kukavice ili ne?
Ekonomicni gledanje ne kostakoji samo gledaju zenu a nikako ne prilaze kukavice ili ne?