Nizi muskarci - what to do?

Nećemo se lagati, od vrtića, preko osnovne i srednje, pa do faxa se tu talože frustracije, kompleksi i mržnja, zavisi od psihičke snage šta će biti dominantna crta.

Naročito kod nas ženskih koje smo ispod 170cm, npr nikada da naletimo na nekog ko je niži od nas :lol: a to silno želimo, ta želja za dominacijom rodila se još u prenatalnom periodu kod mene
Oduvek sam želela da budem 180+ i da lupim šakom od sto, prekrbam muškarca ili šta god, obalim ga :zcepanje: jedino ovo treće mi je nekako uspelo, ali kada sam savladala tehniku,
računam eh da je onda bilo gmo hrane...

Oduvek sam želela da budem 180+ i da lupim šakom od sto, prekrbam muškarca ili šta god, obalim ga :zcepanje: jedino ovo treće mi je nekako uspelo, ali kada sam savladala tehniku,
računam eh da je onda bilo gmo hrane...
Ja sam ih krbala i tabala kao od šale. Manjak u visini sam nadoknadila u širini. :lol:

@tema: Htedoh da napišem da visina nije toliko važna, ali 12cm baš i nije zanemarljivo. :think:

a ja s 183 el potpadam pod skalu čoveka il kako ? :sad2:

- - - - - - - - - -

misim možda sam se i smanjio u međuvremenu, nesmem se izmerim da se ne ubedačim

Da, normalan muškarac.

Nekada priroda bude milosrdna prema kepecima od 170 pa im da kardan/rudu/priključak od 20-22 cm, ali retko. Savetujem otvaracici teme da traži fotografiju uda pored metra.
Šta će ako se navali na nju a duplo golo - em velik ko onaj
zec helijum balon, em kljucic od 13 cm

Paradoksalno je što sam ja ovakav uvek blejao samo za nižim devojkama.

Da li je to frojdovski gledano, potisnuta želja za dominacijom ili nešto drugo, ko će ga znati. Uglavnom, visoke devojke mi nikad nisu bile nešto zanimljive.

To je baš nepisano pravilo, da visoki muškarci vole niske devojke, niski visoke, neka fora postoji definitivno. Ja tipujem pre na neko podsvesno, instiktivno mešanje gena, ako postoji tako nešto. :D

To Kami, samo se kurči. Pišaj po sirotinji.
162 cm.:aha:
Eto :lol:

:zag:

Trenirao sam basket kao klinac, i ono sto sam primetio je da je srpska skola kosarke obican mit, nesto sto je stalo u vreme Kresimira Cosica; cast izuzecima, kao sto je ovaj Dzikic koji je sad u Partizanu.

Tipa, potpuno smo upropastili Nemanju Bjelicu, koji bi, da je isao na americki koledz, danas bio medju TOP 50 igraca u NBA-u.

Ima da propadnemo kosarkaski potpuno, i necemo vise moci da se kur.cimo.

Back