jeftina i niska provokacija cak i za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeftina i niska provokacija cak i za tebe
E moj ti, jako sam blaga prema tebi, za sadajeftina i niska provokacija cak i za tebe![]()
ne mozemo mi pricati kao obicna osoba sa obicnom osobom kada jedva cekas da ga nasiljis na mene i da me banujes na par danaE moj ti, jako sam blaga prema tebi, za sadai to ne mislim kao moderator već kao obična osoba
![]()
Zašto bih? Nisi primetio da te kažnjavam samo kad druge vređaš? Ja sa tobom vrlo lako izlazim na kraj a i ne dotiču me tvoje uvredene mozemo mi pricati kao obicna osoba sa obicnom osobom kada jedva cekas da ga nasiljis na mene i da me banujes na par dana![]()
Samo neka iznose I neka me manu sa ocekivanjimaPrimećujem da se često desi da kad muškarac glasno iznese svoj stav, to se tumači kao odlučnost i snaga karaktera.Ali kada žena uradi isto odjednom je ‘feministkinja’, ‘borbena’, ‘previše glasna’.Zašto je tako? Da li mislimo da žene ne treba da imaju jednako čvrst stav?
Da li je problem u ženama ili u tome kako društvo gleda na njihovo ponašanje?Volela bih da čujem mišljenja, da li je to stvar predrasuda ili možda ima i malo istine?
Nije valjda da si ti čovek bez očekivanja?Samo neka iznose I neka me manu sa ocekivanjima
Pa s obzirom da toga nema sta se tu mozeNije valjda da si ti čovek bez očekivanja?![]()
mišljenje je kao duupe, svako ga ima.Pisao neki Milan Maksimovic na nekoj temi kako ne možemo u policiju, vatrogasce, vojsku, samo frizeraj, prodavačice, i obavezno pedikir, manikire, da, možemo da budemo učiteljice jer smo prirodno sklone da se bavimo decom
![]()
mišljenje je kao duupe, svako ga ima.
Ne.Da li je problem u ženama
Jedno je kad je žena glasna u zaštiti svojih stavova, onih normalnih stvari, uobičajenih, da tako kažem i to je sasvim ok. A skroz drugo je to što feministkinje guraju, to što očekuju i traže, Kad se razgalame oko nekih stvari koje su uglavnom totalna nebuloza, nemaju smisla sa realnošću, ispadaju jedino smešne i materijal za sprdnju....Primećujem da se često desi da kad muškarac glasno iznese svoj stav, to se tumači kao odlučnost i snaga karaktera.Ali kada žena uradi isto odjednom je ‘feministkinja’, ‘borbena’, ‘previše glasna’.Zašto je tako? Da li mislimo da žene ne treba da imaju jednako čvrst stav?
Da li je problem u ženama ili u tome kako društvo gleda na njihovo ponašanje?Volela bih da čujem mišljenja, da li je to stvar predrasuda ili možda ima i malo istine?
Ja pričam o običnim, svakodnevnim ženama koje nemaju veze sa feminističkim pokretom.Jedno je kad je žena glasna u zaštiti svojih stavova, onih normalnih stvari, uobičajenih, da tako kažem i to je sasvim ok. A skroz drugo je to što feministkinje guraju, to što očekuju i traže, Kad se razgalame oko nekih stvari koje su uglavnom totalna nebuloza, nemaju smisla sa realnošću, ispadaju jedino smešne i materijal za sprdnju....