jeftina i niska provokacija cak i za tebe

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeftina i niska provokacija cak i za tebe
E moj ti, jako sam blaga prema tebi, za sadajeftina i niska provokacija cak i za tebe![]()
ne mozemo mi pricati kao obicna osoba sa obicnom osobom kada jedva cekas da ga nasiljis na mene i da me banujes na par danaE moj ti, jako sam blaga prema tebi, za sadai to ne mislim kao moderator već kao obična osoba
![]()
Zašto bih? Nisi primetio da te kažnjavam samo kad druge vređaš? Ja sa tobom vrlo lako izlazim na kraj a i ne dotiču me tvoje uvredene mozemo mi pricati kao obicna osoba sa obicnom osobom kada jedva cekas da ga nasiljis na mene i da me banujes na par dana![]()
Samo neka iznose I neka me manu sa ocekivanjimaPrimećujem da se često desi da kad muškarac glasno iznese svoj stav, to se tumači kao odlučnost i snaga karaktera.Ali kada žena uradi isto odjednom je ‘feministkinja’, ‘borbena’, ‘previše glasna’.Zašto je tako? Da li mislimo da žene ne treba da imaju jednako čvrst stav?
Da li je problem u ženama ili u tome kako društvo gleda na njihovo ponašanje?Volela bih da čujem mišljenja, da li je to stvar predrasuda ili možda ima i malo istine?
Nije valjda da si ti čovek bez očekivanja?Samo neka iznose I neka me manu sa ocekivanjima
Pa s obzirom da toga nema sta se tu mozeNije valjda da si ti čovek bez očekivanja?![]()
mišljenje je kao duupe, svako ga ima.Pisao neki Milan Maksimovic na nekoj temi kako ne možemo u policiju, vatrogasce, vojsku, samo frizeraj, prodavačice, i obavezno pedikir, manikire, da, možemo da budemo učiteljice jer smo prirodno sklone da se bavimo decom
![]()
mišljenje je kao duupe, svako ga ima.
Ne.Da li je problem u ženama
Jedno je kad je žena glasna u zaštiti svojih stavova, onih normalnih stvari, uobičajenih, da tako kažem i to je sasvim ok. A skroz drugo je to što feministkinje guraju, to što očekuju i traže, Kad se razgalame oko nekih stvari koje su uglavnom totalna nebuloza, nemaju smisla sa realnošću, ispadaju jedino smešne i materijal za sprdnju....Primećujem da se često desi da kad muškarac glasno iznese svoj stav, to se tumači kao odlučnost i snaga karaktera.Ali kada žena uradi isto odjednom je ‘feministkinja’, ‘borbena’, ‘previše glasna’.Zašto je tako? Da li mislimo da žene ne treba da imaju jednako čvrst stav?
Da li je problem u ženama ili u tome kako društvo gleda na njihovo ponašanje?Volela bih da čujem mišljenja, da li je to stvar predrasuda ili možda ima i malo istine?
Ja pričam o običnim, svakodnevnim ženama koje nemaju veze sa feminističkim pokretom.Jedno je kad je žena glasna u zaštiti svojih stavova, onih normalnih stvari, uobičajenih, da tako kažem i to je sasvim ok. A skroz drugo je to što feministkinje guraju, to što očekuju i traže, Kad se razgalame oko nekih stvari koje su uglavnom totalna nebuloza, nemaju smisla sa realnošću, ispadaju jedino smešne i materijal za sprdnju....
Zapravo je suprotno. Kada žena traži od muškarca da vozi dobar auto, da ima posao, da fino zarađuje na tom poslu, da ne živi sa roditeljima, onda su to kriteriji na koje ona ima pravo. Ali kada muškarac traži od žene da nije bila sa ostalim muškarcima prije njega, da nije minjala partnere, da je nevina i djevica, onda se njega optužuje za šovinizam, primitivizam, zaostalost. Znači po logici feminizma žene imaju pravo na kriterije a muškarci nemaju. Dvostruki aršini vladaju nažalost.Primećujem da se često desi da kad muškarac glasno iznese svoj stav, to se tumači kao odlučnost i snaga karaktera.Ali kada žena uradi isto odjednom je ‘feministkinja’, ‘borbena’, ‘previše glasna’.Zašto je tako? Da li mislimo da žene ne treba da imaju jednako čvrst stav?
Zamisli kad neko na pitanje o stavu, pomene nevinost kao jedini kvalitet neke ženeZapravo je suprotno. Kada žena traži od muškarca da vozi dobar auto, da ima posao, da fino zarađuje na tom poslu, da ne živi sa roditeljima, onda su to kriteriji na koje ona ima pravo. Ali kada muškarac traži od žene da nije bila sa ostalim muškarcima prije njega, da nije minjala partnere, da je nevina i djevica, onda se njega optužuje za šovinizam, primitivizam, zaostalost. Znači po logici feminizma žene imaju pravo na kriterije a muškarci nemaju. Dvostruki aršini vladaju nažalost.
Šta većina današnjih mladih žena spominju kao muške kvalitete? Samo pare, posao, auto, kuća, stan, putovanja. To je tebi normalno?Zamisli kad neko na pitanje o stavu, pomene nevinost kao jedini kvalitet neke ženepobogu čoveče , vrati se u 18. vek, molim te
![]()
A šta je za tebe 21. vijek? Da žene imaju pravo na kriterije prilikom udaje a muškarci da nemaju pravo na kriterije kad biraju koga će oženiti?Zamisli kad neko na pitanje o stavu, pomene nevinost kao jedini kvalitet neke ženepobogu čoveče , vrati se u 18. vek, molim te
![]()
Ja imam mlado žensko dete kome nije palo na pamet da o tome razmišlja jer je nije tako vaspitano. Neka se malo roditelji zapitaju kako vaspitavaju svoju decu pod uticajem nekih medijskih sadržaja koji glorifikuju takve individue koje kroz novac sve mere. Odlično znamo ko i kakvi nam današnji ''idoli'' mladih, polupismene osobe, krimi osobe i sl.Zna se šta su kvaliteti i šta su oduvek bili, to što je neko odlučio da sroza sve moralne granice, morali bi da budemo malo i samokritični a ne da svaljujemo krivicu na žene koje neretko jako glasno izražavaju stav o tome, na primer.Šta većina današnjih mladih žena spominju kao muške kvalitete? Samo pare, posao, auto, kuća, stan, putovanja. To je tebi normalno?
Tvoje dite je izuzetak a ne pravilo. Većina mladih žena drugačije misle.Ja imam mlado žensko dete kome nije palo na pamet da o tome razmišlja jer je nije tako vaspitano. Neka se malo roditelji zapitaju kako vaspitavaju svoju decu pod uticajem nekih medijskih sadržaja koji glorifikuju takve individue koje kroz novac sve mere. Odlično znamo ko i kakvi nam današnji ''idoli'' mladih, polupismene osobe, krimi osobe i sl.Zna se šta su kvaliteti i šta su oduvek bili, to što je neko odlučio da sroza sve moralne granice, morali bi da budemo malo i samokritični a ne da svaljujemo krivicu na žene koje neretko jako glasno izražavaju stav o tome, na primer.