DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.958
kako nekome život treba da bude zanimljiv, ispunjen, ugodan, da bi imao potrebu da se bavi ovakvim stvarima i još da o tome pita ljude po forumu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()
kako nekome život treba da bude zanimljiv, ispunjen, ugodan, da bi imao potrebu da se bavi ovakvim stvarima i još da o tome pita ljude po forumu
Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()
a mi svi pisemo doktorate po forumu?
sta fali ,neki pisu dal da perem kosu pre kafe ili posle kafe,dal da pohujem il da gurnem u rernu...sto joj nabijate komplekse zbog teme
Razradi ovaj deo teme još malo !Po veji ima da postane poliglota dok se ne uda: lol:
Mogla bi mu recimo suptilno okaciti na zid link sa bolnicom u rusiji koja operise tako sto lomi kosti pa onda ubacuje po par cm...
Ili se tu radi o penisima![]()

a mi svi pisemo doktorate po forumu?
sta fali ,neki pisu dal da perem kosu pre kafe ili posle kafe,dal da pohujem il da gurnem u rernu...sto joj nabijate komplekse zbog teme

u krajnjem slucaju, bas mi malopre pade napamet,
nema veze sto ti njemu mozes burek sa glave da jedes,
dokle god se po jogurat saginjes...![]()
![]()

Stavi ga u džep i nosi ga svuda sa sobomOkay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()

Uosatlom, sigurno je neki manijak, ali bar ga možeš zakucati jer si fzički nadmoćnija.Stavi ga u džep i nosi ga svuda sa sobom
Otkud ti uopšte ideja da toliko izrasteš, vidiš li kakve to posledice ima na tvoju psihu? Gde je tu ženstvenost? Ali sad je kasnoUosatlom, sigurno je neki manijak, ali bar ga možeš zakucati jer si fzički nadmoćnija.
...Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()
To se ne odnosi na tebe, ti si ultra riba smokvo![]()

To je utopija ako se on ne zove Berni.

Nećemo se lagati, od vrtića, preko osnovne i srednje, pa do faxa se tu talože frustracije, kompleksi i mržnja, zavisi od psihičke snage šta će biti dominantna crta.

jebbote više ni visoko žensko nesmeš da budeš jer nemoš nađeš para
- - - - - - - - - -
pa da...imaš pravo...jer kad premotam film nije mi bilo sjajno detinjstvo...

Ja sam bate 177, dodaj djon i muvam se oko granice 178-180, i opet mi fale tri cm visine da budem čovek.

koliki si