latisa
Veoma poznat
- Poruka
- 13.663
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Draga, ne budi gay.Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()

osim intelektualno
Što reče neko, neka prvo ugovore dejt.Možda je prođe napad skraćivanja štikli.ja i dalje razmisljam o onome sto je latisa napisala, pokusavam da odgotnetnem to oko razbijanja mita o srazmeri telesnih mera i cega vec.
e, kad tako parcijalne info daju
sto ste zli, neka devojke neka bude visoka..sto, sta fali da decko sedi devojci u krilu, a ne obrnuto?
Okay dame, mislim da iz naslova vec mozete da zakljucite o cemu zelim da cujem vasa misljenja. Da skratim pricu, upoznala sam jednog mnogo slatkog tipa na fb-u. U pocetku sam htela samo da malo caskam sa nekim kome je engleski maternji da bih vezbala svoj. Ali u medjuvremenu sam shvatila da on mozda ima i neke druge namere. Videla sam njegove fotografije i znam neke stvari o njemu. Mnogo je sladak i sve sto znam jako mi se svidja. Zato ne bih zelela nikako da ga povredim (uvredim)jer mi je postao i jako drag kao prijatelj. Ja sam veoma visoka (182) i uvek sam nekako obracala paznju na malo vise muskarce ili makar iste visine. Sa nizima nikada nisam ni imala iskustva. On je 170, to je velika razlika. Sta biste vi rekle tipu da ste na mom mestu i da pozeli da vas vidi, a da mu ne povredite osecanja? I sta uopste mislite o kombinaciji taller girl-shorter guy? Meni to nekako ne deluje prijatno, ali mozda gresim..
![]()

Da, i ti si visoka. Jedno od rešenja je ponudio Boldrik u Crnoj Guji: on je problem niskog stropa u kući koji je imala njegova majka rešio tako što je majci odrezao glavu. Kontam da si skratis noge do zglobova?![]()
ili njemu da polomi kosti pa ubaci implante. to rade kinezi

jao ja joj greskom rekla da rade rusi![]()
rusi povecavaju stopala
ruzno je i da zensko ima vece stopalo od muskarca

Cim se ti pitas tebi je problem
Otkaci ga na iskren i posten nacin

rusi povecavaju stopala
ruzno je i da zensko ima vece stopalo od muskarca

Ma najtužnije i najružnije je kad njegova kanta ne može dohvatiti dno njenog bunara, neg zvoni u rupi kao kliker u šerpi![]()
Taj strah najčešće imaju dvometraši jer se od njih očekuje da nose oklagiju među nogama .
Na njihovu žalost a na radost niskih veličina penisa nema nikakve veze ni sa visinom a ni sa mišićavošću vlasnika .

Sa misicavoscu ima, posebno vestackom.![]()
Nema veze sa veličinom ali ima sa impotencijom i sterilnošću jer bilderi koji koriste
anabolike skoro redovno postaju impotentni i sterilni ( prije toga im obično opadne kosa ) .

Koje anabolike ljudi![]()