Nikolic preti Tadicu (kao Djindjicu)

:-D:-D Ne pretim njime, nisam od onih nesposobnih žena kojima treba muž za svaku situaciju u životu. Mnoge situacije rešavam sama.

A možete da se upoznate ako baš insistiraš.:-D:-D Pa porazgovarajte kao muškarci, mada, ne znam koliko bi i tebi i njemu to pomoglo.:lol:

Pa dobro Registra zar me smatras LDP-ovcem ili DS-ovcem.
Mene interesuju samo sposobne dame.Naravno kao svakog normalnog čoveka i simpatizera SRS-a.

A ono sto je meni najsmesnije je sto niko nije mogao da odgovori kako je to Tadic isto cinio sramotne izjave kao Nikolic. :lol::lol::lol: Kada sam trazio sta je konkretno rekao - radikali zacutase!

Znaci eto najjednostavnije i najkrace zasto Tadic, a ne Nikolic ("goovna, ustashe, idioti, fasisti, izdajice!..!!!! paranoja). :roll:

Tadić je naučio prelepo da diriguje.Prosto me oduševljava.Sve kaže i objasni rukama.

Pa koliko prljavu kampanju su najavljivali, ovo je još i podnošljivo

Salis se? Ovo je najprljavija kampanja verovatno u evropskim okvirima. Ovo sto je DS radio u ovoj kampanji uci ce u anale politickih kampanja, medju najsramotnije poteze. Ali nije cudo sto im se tako stab ponasa kad im je i sef prolupao eno ga poceo je i da peva od muke, jos malo pa k'o Jeljcin.

Idem pre neki dan putem tek ono Ceda uzeo kamen i bije se poglavi.
-Reko,sta to radis covece?
-Kaze,drogiram se!!!
Pogledam ga onako bledo,ma reko neka ga,njegov problem.
Idem dalje teko ono Tadic uzeo 2 kamena i razbija sam sebi glavu!!!
-Sta je tebi?Sta to radis?
-Ma pusti me more,sta te briga,drogiram se!!!!!
Sta da mu kazem,okrenem se i produzim dalje.
Idem tako,tek ono Nikolic sedi i pred njim gomila kamenja!
Pobogu,rekoh,sta ce ti to toliko kamenje?
Ma prodajem drogu demoNkratama.

Salis se? Ovo je najprljavija kampanja verovatno u evropskim okvirima. Ovo sto je DS radio u ovoj kampanji uci ce u anale politickih kampanja, medju najsramotnije poteze. Ali nije cudo sto im se tako stab ponasa kad im je i sef prolupao eno ga poceo je i da peva od muke, jos malo pa k'o Jeljcin.

pa iako sam ja lično za afirmativnu kampanju, ovo je podnošljivo kako je najavljeno
a radikali cveće, pa sve sa "Jašarijem" i "Srijem Hrvatskoj":roll:
a zapad još kako igra prljavo u svojim izbornim utakmicama

Idem pre neki dan putem tek ono Ceda uzeo kamen i bije se poglavi.
-Reko,sta to radis covece?
-Kaze,drogiram se!!!
Pogledam ga onako bledo,ma reko neka ga,njegov problem.
Idem dalje teko ono Tadic uzeo 2 kamena i razbija sam sebi glavu!!!
-Sta je tebi?Sta to radis?
-Ma pusti me more,sta te briga,drogiram se!!!!!
Sta da mu kazem,okrenem se i produzim dalje.
Idem tako,tek ono Nikolic sedi i pred njim gomila kamenja!
Pobogu,rekoh,sta ce ti to toliko kamenje?
Ma prodajem drogu demoNkratama.

E ova ti je savrsena....

Boze dragi!Pa ovde ima toliko radikala da je to van granica dobrog ukusa.Ili je to jedan isti sa razlicitim nickovima?Nije problem u njihovom kvantitetu, vec u kvalitetu.Brdo gluposti i buljuk uvreda...To nemocni ljudi rade kada im ponestane argumenata. Moramo, pre svega , zbog njih do te i u tu Evropu.Pomocicemo im da se posteno obrazuju, nateracemo ih ako se opiru...Da bude bolje i nama i njima, i nama sa njima.Osvojimo Evropu zajedno!

Boze dragi!Pa ovde ima toliko radikala da je to van granica dobrog ukusa.Ili je to jedan isti sa razlicitim nickovima?Nije problem u njihovom kvantitetu, vec u kvalitetu.Brdo gluposti i buljuk uvreda...To nemocni ljudi rade kada im ponestane argumenata. Moramo, pre svega , zbog njih do te i u tu Evropu.Pomocicemo im da se posteno obrazuju, nateracemo ih ako se opiru...Da bude bolje i nama i njima, i nama sa njima.Osvojimo Evropu zajedno!

Naravno!
U Ervopu i vodimo sve naše radikale sa duplim nickovima!:lol:

molim dve karte za skijašicu.
jednu mušku i jednu žensku:lol:

Ето.Демократска толеранција на делу.
Замоли модератора да уради нешто по том питању.Да банује пар комада и растерети форум...па,већ кад нисте могли у политичком животу,онда лустрацију да спроведете на форуму.:D

A kako to mislis da osvojimo Evropu???Uvrede salju pogotovo sada predstavnici DS-a,i to kakve...

Back