Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
Ma dok si ti dobro, i ja sam zadovoljan....nego, sta jos kaze pasulj?8-)
Pametni ljudi uče iz iskustva. Ne treba im pasulj.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma dok si ti dobro, i ja sam zadovoljan....nego, sta jos kaze pasulj?8-)
:-D:-D Ne pretim njime, nisam od onih nesposobnih žena kojima treba muž za svaku situaciju u životu. Mnoge situacije rešavam sama.
A možete da se upoznate ako baš insistiraš.:-D:-D Pa porazgovarajte kao muškarci, mada, ne znam koliko bi i tebi i njemu to pomoglo.![]()
Pa dobro Registra zar me smatras LDP-ovcem ili DS-ovcem.
Mene interesuju samo sposobne dame.Naravno kao svakog normalnog čoveka i simpatizera SRS-a.
A ono sto je meni najsmesnije je sto niko nije mogao da odgovori kako je to Tadic isto cinio sramotne izjave kao Nikolic.Kada sam trazio sta je konkretno rekao - radikali zacutase!
Znaci eto najjednostavnije i najkrace zasto Tadic, a ne Nikolic ("goovna, ustashe, idioti, fasisti, izdajice!..!!!! paranoja).![]()
Zar je moguće da radikalno opredeljene dame nisu sposobne?:-D
Eto vidiš!!!
Pogledaj sama sebe.Čak i dame deliš na radikalke i demoNkratice.E to ti baš nije lepo.
Imaš jedno slovo viška u reči "demokratice".:-D
Pazi stvarno.!!!:shock:
Neke tvoje DS kolege kažu da sam nepismen.
Ko zna,možda i jesam.
:-D:-D Ne bih rekla da si nepismen. Možda malo politički pogrešno orijentisan, ali nepismen, ne.

Tadić je naučio prelepo da diriguje.Prosto me oduševljava.Sve kaže i objasni rukama.
Pih. :shock:
Tadić je naučio prelepo da diriguje.Prosto me oduševljava..
Pa prica se da ce posle izbora da se ubaci u orkestar RTS-a kao dirigent. Sta ga briga

Pa koliko prljavu kampanju su najavljivali, ovo je još i podnošljivo
Pa koliko prljavu kampanju su najavljivali, ovo je još i podnošljivo
Nikolić često lane glupost, za predsednika vrlo loša osobina...
u zadnjih 5 dana, svaki dan je lupio i to najstrašnije
Salis se? Ovo je najprljavija kampanja verovatno u evropskim okvirima. Ovo sto je DS radio u ovoj kampanji uci ce u anale politickih kampanja, medju najsramotnije poteze. Ali nije cudo sto im se tako stab ponasa kad im je i sef prolupao eno ga poceo je i da peva od muke, jos malo pa k'o Jeljcin.
Tvoj gazda se ubu lupetajuci glavom o zid.
Nestalo Nikolicu kamenja.
to što si ti napisao je valjda samo tebi jasno
a da, ti se hvališ svojom nepismenošću![]()
Idem pre neki dan putem tek ono Ceda uzeo kamen i bije se poglavi.
-Reko,sta to radis covece?
-Kaze,drogiram se!!!
Pogledam ga onako bledo,ma reko neka ga,njegov problem.
Idem dalje teko ono Tadic uzeo 2 kamena i razbija sam sebi glavu!!!
-Sta je tebi?Sta to radis?
-Ma pusti me more,sta te briga,drogiram se!!!!!
Sta da mu kazem,okrenem se i produzim dalje.
Idem tako,tek ono Nikolic sedi i pred njim gomila kamenja!
Pobogu,rekoh,sta ce ti to toliko kamenje?
Ma prodajem drogu demoNkratama.
Boze dragi!Pa ovde ima toliko radikala da je to van granica dobrog ukusa.Ili je to jedan isti sa razlicitim nickovima?Nije problem u njihovom kvantitetu, vec u kvalitetu.Brdo gluposti i buljuk uvreda...To nemocni ljudi rade kada im ponestane argumenata. Moramo, pre svega , zbog njih do te i u tu Evropu.Pomocicemo im da se posteno obrazuju, nateracemo ih ako se opiru...Da bude bolje i nama i njima, i nama sa njima.Osvojimo Evropu zajedno!

Boze dragi!Pa ovde ima toliko radikala da je to van granica dobrog ukusa.Ili je to jedan isti sa razlicitim nickovima?Nije problem u njihovom kvantitetu, vec u kvalitetu.Brdo gluposti i buljuk uvreda...To nemocni ljudi rade kada im ponestane argumenata. Moramo, pre svega , zbog njih do te i u tu Evropu.Pomocicemo im da se posteno obrazuju, nateracemo ih ako se opiru...Da bude bolje i nama i njima, i nama sa njima.Osvojimo Evropu zajedno!