Reg
Elita
- Poruka
- 24.712
BEEEP Wrong !!!
Za razliku od tebe ja nemam vodju (ili furera, kako vi svog zovete od miloste) ...koji smajli, koji smajli....hajde ovaj, :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
BEEEP Wrong !!!
Za razliku od tebe ja nemam vodju (ili furera, kako vi svog zovete od miloste) ...koji smajli, koji smajli....hajde ovaj, :wink:
da, baš bez veze, to se nije dešavalo u srbiji za vreme vlasti slobe, mire&radikala.
Tebi izgleda nije dobro. Za tebe su ovo slike i spotovi.:shock: Za tvoju informaciju ovo se pod vlašću tvog vodje zaista dešavalo. Pre samo desetak godina.
Meni je vas radikala u stvari žao. Iskreno mi vas je žao. Vi ste programirani kao mašine. Kad vas vodja uključi, vi radite, kad vas isključi, vi spavate. Kad vodja kaže da je belo, belo je, kad kaže je crno, crno je. Nema razmišljanja.
Da mi je da budem jedno desetak dana u vašim mozgovima, da vidim kako izgleda kad misliš tudjom glavom.
ops:Naravno da nije. 99% svega onoga sto prikazuje DS u svojim bolesnim spotovima desavalo se u vreme kada Radikali nisu bili na vlasti.
Evo ja se dobrovoljno javljam de te prihvatim desetak dana.
ps. Iako sam samo slobodan radikal.ops:
Slobodan ili ne, ipak si radikal.
Samo simpatizer.
Suprotnosti se privlace!
Kad bi moj suprug pokazao trunku razumevanja za "radikalsku" politiku, postao bi bivši brzinom munje. Principijelno.

Kad bi moj suprug pokazao trunku razumevanja za "radikalsku" politiku, postao bi bivši brzinom munje. Principijelno.

Izvini ali stvarno sam morao da se dobro nasmejem.
Šta još nećete izmisliti za jadnu devojku.
Ajde sad malo na Bajagu i Gocu Tržan.
Tebi izgleda nije dobro. Za tebe su ovo slike i spotovi.:shock: Za tvoju informaciju ovo se pod vlašću tvog vodje zaista dešavalo. Pre samo desetak godina.
Meni je vas radikala u stvari žao. Iskreno mi vas je žao. Vi ste programirani kao mašine. Kad vas vodja uključi, vi radite, kad vas isključi, vi spavate. Kad vodja kaže da je belo, belo je, kad kaže je crno, crno je. Nema razmišljanja.
Da mi je da budem jedno desetak dana u vašim mozgovima, da vidim kako izgleda kad misliš tudjom glavom.
Pa nisam ga ja pomenuo.Ti si.
Ima boljih....

koja je ovo bolest , ostavila bi muza zato sto ima drugacije politicko misljenje od njenog.
svaka sreca da simpatizerke LDP-a ne razmisljaju tako?![]()
Kakav ti je to suprug kad moras da pretiš njime?:shock:
Ako ima 185 cm i 84 kg i uz to je u top formi verovatno bi se sporazumeli kao ljudi tj. radikali a ne kao demokrate.
Nelogicno je da se vencaju Kradikal, pardon Radikal i Demokrata. To ne moze ni u snu da se desi, osim ako Demokrata nije mazohista, a to tesko moze da bude
Kakav ti je to suprug kad moras da pretiš njime?:shock:
Ako ima 185 cm i 84 kg i uz to je u top formi verovatno bi se sporazumeli kao ljudi tj. radikali a ne kao demokrate.

Da u braku budu covek i zena koji teze drasticno razlicitom zivotu. Demokrata koji misli svojom glavom, hoce kulturu, obrazovanje, napredak i Radikal koji je robot koji postupa kako ga kliknu na dugme, a hoce rat, razaranje, kradju, raduje se tudjoj nesreci i tako te stvari. To ne moze da opstane

A ako se i dogodi, odmah da se to preda na sud pa da se ceka...8-)Nelogicno je da se vencaju Kradikal, pardon Radikal i Demokrata. To ne moze ni u snu da se desi, osim ako Demokrata nije mazohista, a to tesko moze da bude
Ovo je izgleda zarazno. I tebi nešto nije dobro.

Kada sam trazio sta je konkretno rekao - radikali zacutase!