Nikolic preti Tadicu (kao Djindjicu)

Tebi izgleda nije dobro. Za tebe su ovo slike i spotovi.:shock: Za tvoju informaciju ovo se pod vlašću tvog vodje zaista dešavalo. Pre samo desetak godina.

Meni je vas radikala u stvari žao. Iskreno mi vas je žao. Vi ste programirani kao mašine. Kad vas vodja uključi, vi radite, kad vas isključi, vi spavate. Kad vodja kaže da je belo, belo je, kad kaže je crno, crno je. Nema razmišljanja.

Da mi je da budem jedno desetak dana u vašim mozgovima, da vidim kako izgleda kad misliš tudjom glavom.

Evo ja se dobrovoljno javljam de te prihvatim desetak dana.
ps. Iako sam samo slobodan radikal.:oops:

Naravno da nije. 99% svega onoga sto prikazuje DS u svojim bolesnim spotovima desavalo se u vreme kada Radikali nisu bili na vlasti.

Bili na vlasti ili ne, zvanično i nezvanično, kako god hoćeš, podržavali su vlast.

A ti možeš da tvrdiš suprotno jedino u slučaju da si rodjen sredinom devedesetih ili da si u Srbiju došao posle 2000. godine.

Bili smo ovde, dečko, sve znamo. Videli smo. Nama ne moraš da objašnjavaš. U "zlatno" vreme inflacije, bili su vlast. Opljačkali su nas do gole kože, zajedno sa Miloševićem.

Za vreme bombardovanja Srbije bili su vlast.

U najtežim momentima za narod, bili su na vlasti.

A vi ste slepi kad to niste videli.

Samo onaj ko bolesno mrzi svoj narod može da dozvoli sebi da ga dovede u situaciju u kojoj smo mi bili devedesetih.

Bolesno je bilo, razumeš, bolesno.

A vi to na velika vrata vraćate u Srbiju.

Sram vas bilo.

Tebi izgleda nije dobro. Za tebe su ovo slike i spotovi.:shock: Za tvoju informaciju ovo se pod vlašću tvog vodje zaista dešavalo. Pre samo desetak godina.

Meni je vas radikala u stvari žao. Iskreno mi vas je žao. Vi ste programirani kao mašine. Kad vas vodja uključi, vi radite, kad vas isključi, vi spavate. Kad vodja kaže da je belo, belo je, kad kaže je crno, crno je. Nema razmišljanja.

Da mi je da budem jedno desetak dana u vašim mozgovima, da vidim kako izgleda kad misliš tudjom glavom.

Jadno, tuzno, tragicno - verujem i sudeci po njihovom ponasanju i izgledu.

Da u braku budu covek i zena koji teze drasticno razlicitom zivotu. Demokrata koji misli svojom glavom, hoce kulturu, obrazovanje, napredak i Radikal koji je robot koji postupa kako ga kliknu na dugme, a hoce rat, razaranje, kradju, raduje se tudjoj nesreci i tako te stvari. To ne moze da opstane

Kakav ti je to suprug kad moras da pretiš njime?:shock:
Ako ima 185 cm i 84 kg i uz to je u top formi verovatno bi se sporazumeli kao ljudi tj. radikali a ne kao demokrate.

:-D:-D Ne pretim njime, nisam od onih nesposobnih žena kojima treba muž za svaku situaciju u životu. Mnoge situacije rešavam sama.

A možete da se upoznate ako baš insistiraš.:-D:-D Pa porazgovarajte kao muškarci, mada, ne znam koliko bi i tebi i njemu to pomoglo.:lol:

Da u braku budu covek i zena koji teze drasticno razlicitom zivotu. Demokrata koji misli svojom glavom, hoce kulturu, obrazovanje, napredak i Radikal koji je robot koji postupa kako ga kliknu na dugme, a hoce rat, razaranje, kradju, raduje se tudjoj nesreci i tako te stvari. To ne moze da opstane

suprotnosti se privlace.

cesto puta zene karakternih osobina koje ti pominjes za svoje saputnike biraju sirovine i seljake.

i uglavnom ti brakovi funkcionisu.

i onda one vremenom postanu radikali :)

Back