Komarovu preti zatvor zbog tri prsta

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
https://support.google.com/legal/answer/3463239?hl=en

А из Краљевина..односно Монархије Велике британије ' ХајлХитлер ' .....

images
OK! Englezi pozdravljaju Hitlera, koga forsiraju da zatuče Staljinov boljševizam.... A Hitler sve zahebo! Pa i svoje Nemce!!:rotf::rotf:

Dosadan si kao proliv: Pokaži mi na karti sveta 1991-e tu Srbiju i Hrvatsku??? :rotf: Usput, vidi ko je tih dana bio Vrhovni Komandant JNA!!??? Zar nije neki Stipe Mesić???Zašto nije digao Vojsku na noge i ugušio te 'srpske' napade??? :rotf:

Da, da, da, nije postojala Srbija, nije postojala SDB Srbije koja je započela ustanak u Kninu i oko Vukovara, nije bilo ničega. Sve su ustaše i Robert Badinter izmislili da bi remetili miran san pošten Jugoslavenima i Srbima. Vrhovni komandat je bilo Predsjedništvo kao kolektivni organ koje nije bilo funkcionalno, ali činjenice samo smetaju "istini" u kakvu slijepo vjeruješ. Živio Dobrica Ćosić!

Da, da, da, nije postojala Srbija, nije postojala SDB Srbije koja je započela ustanak u Kninu i oko Vukovara, nije bilo ničega. Sve su ustaše i Robert Badinter izmislili da bi remetili miran san pošten Jugoslavenima i Srbima. Vrhovni komandat je bilo Predsjedništvo kao kolektivni organ koje nije bilo funkcionalno, ali činjenice samo smetaju "istini" u kakvu slijepo vjeruješ. Živio Dobrica Ćosić!
To nije bio ustanak, nego politička kriza.. na koju su HRVATI na KRVAVI Uskrs poslali do zuba naoružane 'pregovarače'.. sa ciljem da UBIJAJU SRBE!!! I onda kukate kada smo vam godinama RAZVALJIVALI pichkice!!??? Pazi ovo:

"Dana 9. travnja 1991. u Banskim dvorima održana je prva sjednica Vrhovnoga državnog vijeća na kojoj je donesena odluka da Hrvatska mora ustrojiti svoje oružane snage. Hrvatska je još bila u SFRJ-u i po zakonu nije smjela imati svoje oružane snage pa su obrambeno-redarstvene snage formirane unutar Minstarstva unutarnjih poslova. Pripreme za ustroj brigada Zbora narodne garde (ZNG) počele su 12. travnja 1991. "

Idi se bre igrati u pesak, nije još politka za tebe!!! :rotf: :rotf:

Da ste branili, bili bi hrvatska oružana sila u Kragujevcu i Nišu i padale bi hrvatske bombe po Beogradu. Od svih bezobrazluka ovaj o obrani je najbezobrazniji. Napadne Srbija Hrvatsku i onda se Srbija branila. Ma nemoj.

Koliko se jadniče boriš ... ccc ...
Nije se Srbija branila, nego SFR Jugoslavija !

To tamo dečicu lažite da ste se borili sa Srbijom i pobedili, ne mene,
jer ja znam pravu istinu !

Borili ste se protiv Jugoslavije koju ste prvo u sebi pobedili,
a onda ste je i vojno porazili.

Srbija je sve to sa žaljenjem posmatrala,
ali smo prihvatili i zaboravili na vas istog momenta kad ste se na referendumu izjasnili za NDH.

Da ste slučajno sa Srbijom ratovali,
od vas ne bi ostao kamen na kamenu.

Koliko se jadniče boriš ... ccc ...
Nije se Srbija branila, nego SFR Jugoslavija !

To tamo dečicu lažite da ste se borili sa Srbijom i pobedili, ne mene,
jer ja znam pravu istinu !

Borili ste se protiv Jugoslavije koju ste prvo u sebi pobedili,
a onda ste je i vojno porazili.

Srbija je sve to sa žaljenjem posmatrala,
ali smo prihvatili i zaboravili na vas istog momenta kad ste se na referendumu izjasnili za NDH.

Da ste slučajno sa Srbijom ratovali,
od vas ne bi ostao kamen na kamenu.
Pobednici uvek naduvavaju svoje zasluge da bi imali opravdanja za pobedničke privilegije!!! A tek kada počnu sa komesarskim prokenjavanjima..Eee :rotf: :rotf:

U napadu na Hrvatsku sudjelovale su postrojbe TO Srbije, ergo Srbija napala Hrvatsku. Napala se Hrvatska možda sama?

Baš ti nije jasno !
Shvati, SFRJ su branili krvni Jugosloveni (mešanci) kao i Jugosloveni koji su odlučili da to budu (kakav sam i sam bio).

Ti odredi koji su iz Srbije išli u X su bili odredi Jugoslovena.
Taj narod koji ste proterali iz Krajine su takođe bili Jugosloveni.

Predstavljali se kao Srbi, Četnici i ko zna šta sve ..?
Pa da, jesu, ali da bi vas prepali i zaustavili u rušenju Juge.

Srbi su se ovde po Beogradu posakrivali od mobilizacije,
i nije im padalo na pamet da ratuju za YU.

Kažem ti, za Jugu su se borili Jugosloveni.
Ostale je bolo kurrat.

To nije bio ustanak, nego politička kriza.. na koju su HRVATI na KRVAVI Uskrs poslali do zuba naoružane 'pregovarače'.. sa ciljem da UBIJAJU SRBE!!! I onda kukate kada smo vam godinama RAZVALJIVALI pichkice!!??? Pazi ovo:

"Dana 9. travnja 1991. u Banskim dvorima održana je prva sjednica Vrhovnoga državnog vijeća na kojoj je donesena odluka da Hrvatska mora ustrojiti svoje oružane snage. Hrvatska je još bila u SFRJ-u i po zakonu nije smjela imati svoje oružane snage pa su obrambeno-redarstvene snage formirane unutar Minstarstva unutarnjih poslova. Pripreme za ustroj brigada Zbora narodne garde (ZNG) počele su 12. travnja 1991. "

Idi se bre igrati u pesak, nije još politka za tebe!!! :rotf: :rotf:

Prva je Srbija u Ustav 1990. uvela oružane snage. Kontra Ustava iz 1974.

Hrvatska nije imala oružane snage, već policijske što je dopuštalo i republičko i savezno zakonodavstvo. Nitko nije ubio nikakve pregovarače, nego su teroristi zauzeli policijsku postaju u NP Plitvička jezera.

Tko kuka? Srbija kroz strukture SDB Srbije i JNA napravi prvu oružanu pobunu i onda u ljeto 1991. direktno napadne Hrvatsku i Srbija je onda žrtva? Čega? Nesposobnosti vlastite oružane sile?

Baš ti nije jasno !
Shvati, SFRJ su branili krvni Jugosloveni (mešanci) kao i Jugosloveni koji su odlučili da to budu (kakav sam i sam bio).

Ti odredi koji su iz Srbije išli u X su bili odredi Jugoslovena.
Taj narod koji ste proterali iz Krajine su takođe bili Jugosloveni.

Predstavljali se kao Srbi, Četnici i ko zna šta sve ..?
Pa da, jesu, ali da bi vas prepali i zaustavili u rušenju Juge.

Srbi su se ovde po Beogradu posakrivali od mobilizacije,
i nije im padalo na pamet da ratuju za YU.

Kažem ti, za Jugu su se borili Jugosloveni.
Ostale je bolo kurrat.

Jugoslavija je, kako kaže Badinter, bila u nestajanju. Nije mogla ništa. Srbija je 1991. napala Hrvatsku, ne Jugoslavija.

Jugoslavija je, kako kaže Badinter, bila u nestajanju. Nije mogla ništa. Srbija je 1991. napala Hrvatsku, ne Jugoslavija.

Odlično, kristališe se dezinformacija koja vam je uvaljena !

Opet ti ponavljam, Srbi nisu bili zainteresovani da zaustavljaju X u okviru Jugoslavije,
niti uopšte da čuvaju Jugoslaviju.

Jugoslaviju su čuvali Jugosloveni,
i oni koji su se tako osećali i smatrali da je ona najbolje rešenje za Južne Slovene.

Koliko su vam zablude duboko usađene ... dabogsačuva 😯😯😯

Prva je Srbija u Ustav 1990. uvela oružane snage. Kontra Ustava iz 1974.

Hrvatska nije imala oružane snage, već policijske što je dopuštalo i republičko i savezno zakonodavstvo. Nitko nije ubio nikakve pregovarače, nego su teroristi zauzeli policijsku postaju u NP Plitvička jezera.

Tko kuka? Srbija kroz strukture SDB Srbije i JNA napravi prvu oružanu pobunu i onda u ljeto 1991. direktno napadne Hrvatsku i Srbija je onda žrtva? Čega? Nesposobnosti vlastite oružane sile?
Citiraj mi taj deo iz Ustava SR Srbije!!??
Opet:" "Dana 9. travnja 1991. u Banskim dvorima održana je prva sjednica Vrhovnoga državnog vijeća na kojoj je donesena odluka da Hrvatska mora ustrojiti svoje oružane snage. Hrvatska je još bila u SFRJ-u i po zakonu nije smjela imati svoje oružane snage pa su obramb..."

kažeš ti: "Srbija kroz strukture SDB Srbije".. i lupiš glupost! Recimo da je neki pripadnik SDB-a opljačkao nešto! Znači, to je uradila SRBIJA!!??? :rotf::rotf::rotf: Pa si barem pristojno dodao JNA......

Odlično, kristališe se dezinformacija koja vam je uvaljena !

Opet ti ponavljam, Srbi nisu bili zainteresovani da zaustavljaju X u okviru Jugoslavije,
niti uopšte da čuvaju Jugoslaviju.

Jugoslaviju su čuvali Jugosloveni,
i oni koji su se tako osećali i smatrali da je ona najbolje rešenje za Južne Slovene.

Koliko su vam zablude duboko usađene ... dabogsačuva 😯😯😯
I to malo njih.... Većina se razbežala po svetu..... Čim je puštena Slovenija.. mnogi su shvatili da je onakva šugoslavija KAPUT!!!

JNA je bila srpska vojska. Tko god misli da je rat bio dogovoren, želim mu deset godina takvoga "dogovorenoga" rata.
:super: :super: PACERU! Hrvati se već 1990-e spremaju na ODCEPLJENJE.. a u JNA, na MIG-ovima i aprila 1992-e JOŠ LETE HRVATI i debilnim bravarevim nesposbnim generalima OTIMAJU avione!!??? ITD... Ili je i to bilo dogovoreno!!??? Koliko JNA, po tebi SRPSKIH vojnika NIJE bilo spremno PUCATI iz kasarni u Hrvatskoj po CIVILIMA!!??? Kakvi su to Srbi bili??? :rotf::rotf::rotf:Nemaš pojma, idi se igrati u pesak!!!

Back