Komarovu preti zatvor zbog tri prsta

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zna hrvatska država zašto se tako strogo odnosi prema ratnim pokličima.
Znaju kakav je njihov narod i koliko su napaljivi,
koliko su im mozgići zapaljivi,
i kako im lako pada krvavi mrak na oči.

Poštujmo to, kod njih nema zezanja.
Oni su ozbiljno ludi.

Meni nije jasno zašto se mi palimo na albansko i šiptarsko pokazivanje orla sa dve ruke ?

Opušteno bre narode, mi smo Srbi - najjači smo, najjači 🏋️‍♂️🏋️‍♀️🏋️‍♂️

Velika je razlika Sajo
Tri prsta je patentirao Vuk Drašković i to je bio SPO stranački pozdrav.
Dalje su tadašnji sportisti to promovisali kao "opozicija" režimu

U na čelu "za dom spremni" je daleko mračnija priča
os sa srbijom u svet, a ne znas za sveto trojstvo vec ti istorija pocinje od draskovica i djindjica.

koga skuplja ovaj debilni sns u svoje redove....

os sa srbijom u svet, a ne znas za sveto trojstvo vec ti istorija pocinje od draskovica i djindjica.

koga skuplja ovaj debilni sns u svoje redove....
idi ti slobodno u nebesa
ja ću malo kasnije

trenutna ponuda opozicije je tutavela Koštunica, rahmetli Zoran Izetbegović, Vuk od Tri Prsta nacionalni simbol tako da sa ljubiteljima ovih slepaca napred nema

sasvim normalno da u svojoj drzavi ce taj poklic da bude za pozeleti a 3 prsta kao znak veliko srpske agresije treba da bude procesuiran.

tako se to radi i treba da se radi

Nije bilo nikakve "velikosrpske agresije" !
SFR Jugoslavija se branila, napadnuta od fantoma prošlosti.

Mi Srbi smo prestali da čuvamo X od samoubistva,
čim smo videli rezultate referenduma gde su ustanici imali preko 90% podrške naroda.

Oni indoktriniraju nove naraštaje kao što to i mi radimo već 2 veka

učeći decu da su nas Turci nabijali na kolac,
spavali prvu bračnu noć sa našim ženama i sl

što sve nije tačno
ili jeste u tragovima.

Pobunjenička masa uz pomoć dvije susjedne države okupira ti četvrtinu teritorije, presječe sve pravce komunikacije, od Rijeke do Dubrovnika najsigurnije ići najsporijim brodom na svijetu, s time da tek od 1992. možeš do Dubrovnika nekako. Gađaju glavni grad tri mjeseca prije Oluj (dječju bolnicu, HNK, katedralu promašuju za 100 metera zračne dužine). Poraz navedene terorističke tvorevine jedino je oslobodilačka akcija.

Pobunjenička masa uz pomoć dvije susjedne države okupira ti četvrtinu teritorije, presječe sve pravce komunikacije, od Rijeke do Dubrovnika najsigurnije ići najsporijim brodom na svijetu, s time da tek od 1992. možeš do Dubrovnika nekako. Gađaju glavni grad tri mjeseca prije Oluj (dječju bolnicu, HNK, katedralu promašuju za 100 metera zračne dužine). Poraz navedene terorističke tvorevine jedino je oslobodilačka akcija.

Не бих даље да вам кварим бајку ...
али ти и ја знамо о чему се ради, јел да ? ;)

Не бих даље да вам кварим бајку ...
али ти и ја знамо о чему се ради, јел да ? ;)

Bajka je da hrvatska država bila terorizirana od Slobodana Miloševića i JNA (odnosno prekrštena kao SVK) od kolovoza 1990. do kolovoza 1995. Dabogda da te zadeseila takva bajka puta dva.

Hrvatski advokat otkrio detalje​

Hrvatski advokat Ivan Grzić smatra da rvač Aleksandar Komarov sa tri podignuta prsta u Zagrebu nije želeo nikoga da provocira, ali da bi mogao da bude kažnjen.
Pogledajte prilog 1788747
Srpski rvač je do zlatne medalje došao trijumfom nad Alirezom Mohmadipanijem iz Irana (4:3). Komarov je posle pobede podigao tri prsta, a prilikom proglašenja pobednika sklonio je šal Hrvatske kako bi se video grb Srbije.

Ukoliko MUP proceni da je Komarov sa tri prsta provocirao može biti kažnjiv. Ovakvu procenu donosi isključivo MUP, iako je u pitanju sportski kontekst, a kazne za ovo delo su novčane od 700 do 7.000 evra ili kazna zatvora do 30 dana.

- Video sam snimak, ali nisam u poziciji da tumačim. Iz medija vidim da je ranije još jedan sportista, valjda košarkaš, na granici Srbije i Hrvatske dobio novčanu kaznu, ali ne znam da li je odluka punomoćna. Ne bih rekao da je ovde reč o politici, jer je kažnjivo propagiranje ideologije koje je suprotno Ustavu Hrvatske. Ta odredba nije usmerena protiv bilo kog naroda, ali bih se složio da ukoliko nema provokacija i bilo je nesmotreno, video sam izjavu gospodina Komarova da je podigao tri prsta i pokazao tri medalje koje je osvojio, pa se i zahvalio hravtskim kolegama i organizatorima - kazao je advokat.

Komarov je posle pobede rekao da nije ni bio svestan da se to može shvatiti kao provokacija u Hrvatskoj i otkrio da je u sjajnim odnosima sa rvačima iz tamišnjeg tima

- Nisam ni znao da se to može drugačije protumačiti i da to nekoga vređa i uznemirava. Žao mi je zbog toga. Zahvaljujem se Hrvatskom rvačkom savezu jer sam dosta vremena proveo na pripremama u Hrvatskoj i veoma sam dobar s momcima iz hrvatskog tima. Četitam još jednom na odličnoj organizaciji i rezultatu - rekao je reprezentativac Srbije.

Sportinjo
Tri prsta nekog provocira?
A "za dom spremni" ne provocira nikoga?
Ma jok, kad njih 500 000 urlikne SPREMNI to je samo ĐUSKANJE na koncertu jel tako sizife...
Dupli tj dvostruki aršini su već odavno zastupljeni i ćutke odobravani od EU demokratije
Tačno

A da ovo malo objasniš???

Knin je formalno bio NDH, ali NDH nikada nije imala kontrolu na Kninom, nego je bio direktna talijanska okupacijska uprava koja je dala Đujiću visoki stupanj samouprave. Većina borbi se lokalno vodila između Srba četnika i Srba partizana, a svaki onaj koji je bio za nekakav oblik suradnje s partizanima ili NDH brzo je bio ubijen. Tako da je Dinarska divizija pobila više Srba za NDH u Kninskoj krajini nego ustaše.

Da ste branili, bili bi hrvatska oružana sila u Kragujevcu i Nišu i padale bi hrvatske bombe po Beogradu. Od svih bezobrazluka ovaj o obrani je najbezobrazniji. Napadne Srbija Hrvatsku i onda se Srbija branila. Ma nemoj.
:rotf::rotf:1991-e ni Srbija ni Hrvatska NISU postojale!!!Šta lupetaš??? U doba Hitlera je barem postojala Nedićeva Srbija i Pavelićeva NDH!!! :rotf:

Nije to tako, naravno, niti iko očekuje da bude. Ali kad naleti tema, uvek se može reći "naš čovek je uradio to"
Nešto slično kao ovo:

zalgiris-crvena-zvezda-sportklub.jpg

https://support.google.com/legal/answer/3463239?hl=en

А из Краљевина..односно Монархије Велике британије ' ХајлХитлер ' .....

images

Back