Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.327
Наравно да је такоTako je...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Наравно да је такоTako je...

Ovo je potpuno tačno i mišljenje je svake žene .Ako zarađuješ dovoljno da sve ostalo za novac radi neko drugi umesto tebe, onda ok.
Ali i tad je lepše znati da neke stvari prepuštaš drugima zato što imaš pametnija posla a ne zato što nisi sposoban da pospremiš za sobom.
To je kao Hegelova dijalektika gospodar- rob, ako se dobro sećam... muškarci su u početku gospodari a žene robovi, vremenom muškarac postane sposoban samo da skuva kafu i opere šolju I VIŠE NIŠTA, znam po ocu, počela sam o njemu da mislim kao o nesposobnom čoveku koji bez mene ne zna jaje ni da skuva ni da isprži, pa smo izgleda zamenili uloge.ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
Ne,...to samo znači da si ili snob ili usko ograničen.Ovo je potpuno tačno i mišljenje je svake žene .
Kapiram Ali kinta sve zavrsavazene se pale na sposobne muskarce generalno.
Netačno.Ovo je potpuno tačno i mišljenje je svake žene .
da li su za to krive zene?To je kao Hegelova dijalektika gospodar- rob, ako se dobro sećam... muškarci su u početku gospodari a žene robovi, vremenom muškarac postane sposoban samo da skuva kafu i opere šolju I VIŠE NIŠTA, znam po ocu, počela sam o njemu da mislim kao o nesposobnom čoveku koji bez mene ne zna jaje ni da skuva ni da isprži, pa smo izgleda zamenili uloge.
Paradoks je što je ceo život on kritikovao druge da su nesposobni.
Uzgred da pitam , jesi ozdravila .To je kao Hegelova dijalektika gospodar- rob, ako se dobro sećam... muškarci su u početku gospodari a žene robovi, vremenom muškarac postane sposoban samo da skuva kafu i opere šolju I VIŠE NIŠTA, znam po ocu, počela sam o njemu da mislim kao o nesposobnom čoveku koji bez mene ne zna jaje ni da skuva ni da isprži, pa smo izgleda zamenili uloge.
Paradoks je što je ceo život on kritikovao druge da su nesposobni.
Pa valjda ja poznajem žene bolje nego vi .Ne,...to samo znači da si ili snob ili usko ograničen.![]()
M jok,...nesposobni su po definiciji ( rođenju).da li su za to krive zene?
Tute.M jok,...nesposobni po definiciji ( rođenju).
Retko se kroz život osposobe i emancipuju. To moraš od malih nogu da vaspitavaš ( "spartanski").
Da li to podrazumeva i da nabavi zamenu zeni kada ode na sluzbeni put?Sposoban muskarac je onaj ko uvek moze da obezbedi da sve fercera kako treba.
I to je to.
Hegel je uzeo za primer muškarce. Ni ne pominje žene, dakle, ne.da li su za to krive zene?
Da li to podrazumeva i da nabavi zamenu zeni kada ode na sluzbeni put?
Da li majka,zena od muskarca napravi "invalida"?Hegel je uzeo za primer muškarce. Ni ne pominje žene, dakle, ne.
Može i obrnuto da bude, da žena u početku bude gazdarica a da ima lakeja, vozača, šta već i posle XY godina postane potpuno zavisna od njega i nesposobna, a da je bila sposobna.
Jel zamena moze da bude malo strastvenija,toplija.. da mu kuca srce?
Stvarno siUzgred da pitam , jesi ozdravila .
Ima mnogo bogatih i nesposobnihsamo bankovni racun dokazuje jel sposoban il nesposoban..
Da li to podrazumeva i da nabavi zamenu zeni kada ode na sluzbeni put?

Sto je opet bolje nego biti forumaš i nesposobanIma mnogo bogatih i nesposobnih
Put do pakla je popločan dobrim namerama...Da li majka,zena od muskarca napravi "invalida"?
Onda moras da budes spremna da ce i on da nadje zamenu za tebe na službenom putu.Jel zamena moze da bude malo strastvenija,toplija.. da mu kuca srce?