DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.725
DaDa li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DaDa li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
e nemaš pojma kolko mi to značiZa pocetak je i to neki napredak u razmisljanju.
Dovoljno![]()

Ej, lakše mi je da platim jednom u 15 godina da okrečim (pošto nisam pušač), nego da savijam grbinu i da mi ulazi prašina u oči. Pa i neka to uradi lošije od mene, bar se nisam akao sa četkom tri dana.i onda ti '' iskusni '' moler cepne cenu za nebolozu koju bi ti uradio i mnogo bolje
Sto napustas temu, pricam ono sto jeste, mnogi ne znaju da se ves nakon pranja istrese i nema nikakvog peglanja.Napustam temu![]()
Pa eto, umem da skuvam jaje. A znam i konzervu da otvorim. Zar to nije dovoljno?Cepidlačite oko gluposti.
Nije poenta da li konkretno ume da popravi/uradi ovo ili ono nego da li se suštinski snalazi u svakodnevnim stvarima.
Jes al imaš ovako više vremena za sebe, a ne da uskačeš iz posla u posao... nije to ćivoti onda ti '' iskusni '' moler cepne cenu za nebolozu koju bi ti uradio i mnogo bolje
Ostacu.Sto napustas temu, pricam ono sto jeste, mnogi ne znaju da se ves nakon pranja istrese i nema nikakvog peglanja.

Лупеташ, птицо. Није питање да ли свако треба да зна, већ да ли је мушкарац који то не зна неспособан.Zena je napisala “sitni kvar” na autu.
Mislim da to svako treba da zna.
Isto smatram kao i za zene.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Ako zarađuješ dovoljno da sve ostalo za novac radi neko drugi umesto tebe, onda ok.Pa eto, umem da skuvam jaje. A znam i konzervu da otvorim. Zar to nije dovoljno?
I to sam radio, vala jeste smor kad se radi sve sam.Ej, lakše mi je da platim jednom u 15 godina da okrečim (pošto nisam pušač), nego da savijam grbinu i da mi ulazi prašina u oči. Pa i neka to uradi lošije od mene, bar se nisam akao sa četkom tri dana.
Ako zarađuješ dovoljno da sve ostalo za novac radi neko drugi umesto tebe, onda ok.
Ali i tad je lepše znati da neke stvari prepuštaš drugima zato što imaš pametnija posla a ne zato što nisi sposoban da pospremiš za sobom.
Лупеташ, птицо. Није питање да ли свако треба да зна, већ да ли је мушкарац који то не зна неспособан.
?Slazem se.Isto smatram kao i za zene.
Bitnije da je emocionalno sposoban da zna da izrazi osjećanja, da pruži podršku na način da se njegova parrtnerka osjeća voljeno, cijenjeno.. žena koja osjeća tu emocionalnu povezansot sa svojim partnerom, ne vidi nikakve manjkavosti ako za neke stvari nije sposoban.Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?

Zagovornik si neke emotivne manipulacijeBitnije da je emocionalno sposoban da zna da izrazi osjećanja, da pruži podršku na način da se njegova parrtnerka osjeća voljeno, cijenjeno.. žena koja osjeća tu emocionalnu povezansot sa svojim partnerom, ne vidi nikakve manjkavosti ako za neke stvari nije sposoban.
Njoj će to biti simpatično i sa elanom će svom voljenom ispeglati, obući, skinuti..![]()
?ako ti zatreba,da li umes?Zašto bi sebi krečio stan? Postoje iskusni moleri za to. A današnja kola i onako prave, da jedino servisi mogu da ih poprave.
Nee.. to već prelazi mnoge granice gdje je maanipulator jedan bezdušni kreten a njegova partnerka je samo žrtva laži i obmana.Zagovornik si neke emotivne manipulacije?