andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.390
Da bi bio cist i ispeglan valjda moras da operes i ispeglas?Nakon sto pukne guma da li sam zamenis ili zoves nekog?O sebi ili svom automobilu, zidu, košulji...? To su različite stvari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da bi bio cist i ispeglan valjda moras da operes i ispeglas?Nakon sto pukne guma da li sam zamenis ili zoves nekog?O sebi ili svom automobilu, zidu, košulji...? To su različite stvari.
Izvini sto sam postavila uopste ovako gruba pitanja i povredila te.Ej, lakše mi je da platim jednom u 15 godina da okrečim (pošto nisam pušač), nego da savijam grbinu i da mi ulazi prašina u oči. Pa i neka to uradi lošije od mene, bar se nisam akao sa četkom tri dana.
Pa šta je tolika nauka pritiskati valjak o zid? Kad bi izumrli svi moleri, naravno da bi sam okrečio. Al dok ne izumru, još neću - mrzi me.ako ti zatreba,da li umes?
pa dobro,nekome je to nauka i ne znaPa šta je tolika nauka pritiskati valjak o zid? Kad bi izumrli svi moleri, naravno da bi sam okrečio. Al dok ne izumru, još neću - mrzi me.
MamaaaaaaaaaaaIzvini sto sam postavila uopste ovako gruba pitanja i povredila te.
Danasnji muskarci..Pa eto, umem da skuvam jaje. A znam i konzervu da otvorim. Zar to nije dovoljno?
Muskarac koji ne ume da kuva je katastrofa,to je valjda jasno i ne postavlja se ni pitanje.Ниси то питала
Питала си да ли су мушкарци који не знају да 1) крече, 2) поправе квар на аутомабилу, и 3) испеглају себи гарборобу неспособни.
Добро је да ниси поменула кување, чишћење, пуштање веш машине и простирање веша![]()
Koi ce ti to da znaju bolje da zaradjuju kintuDa li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
Za muskarce koji zive sami.. da li im ves pere mama?Ne, jer su verovatno sposobni za neku profitabilniju aktivnost pa neće da bacaju vreme na trivijalnosti...
Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?
ali nasi Srbi moraju da imaju.Sve te osobine nema jedan Florentino Perez presjednik Real Madrida takodje sve te osobine nemaju braca Glejzer presjednici Manchester United ali oni imaju more svojih radnika koji upravo su ekonomisti,pravnici,gradjevinski radnici,higijenicari itd
Pitanje je ko je tu sposobniji
zene se pale na sposobne muskarce generalno.Koi ce ti to da znaju bolje da zaradjuju kintu
ali nasi Srbi moraju da imaju.
Осим што се гураш на свакој теми с циљем да привучеш пажњу на себе, додатно се правиш паметна.A to nije isto?
To je najbitnije, ipak, ponekada treba zameniti sifon, promeniti izgorelo sijalično grlo, zameniti svećice na kolima, nivelisati veš mašinu. Sve sitnice koje uz malo dobre volje olakšavaju svakodnevni život, osim ako nekima nije ispod častiBitnije da je emocionalno sposoban da zna da izrazi osjećanja, da pruži podršku na način da se njegova parrtnerka osjeća voljeno, cijenjeno.. žena koja osjeća tu emocionalnu povezansot sa svojim partnerom, ne vidi nikakve manjkavosti ako za neke stvari nije sposoban.
Njoj će to biti simpatično i sa elanom će svom voljenom ispeglati, obući, skinuti..![]()
Ti nisi to pitala.Da bi bio cist i ispeglan valjda moras da operes i ispeglas?Nakon sto pukne guma da li sam zamenis ili zoves nekog?
To se ne pere nego se samo izokreneZa muskarce koji zive sami.. da li im ves pere mama?
Ti da ne zelis i sam paznju ne bi se kacio na svaku drugu osobu na ovom forumu,kao pijavica si neka.Molim te napusti moju temu.Осим што се гураш на свакој теми с циљем да привучеш пажњу на себе, додатно се правиш паметна.
Било како било, радо бих ти одговорио на питање, али не желим да ти се охлади кафа![]()
Posmatras me nekakoОсим што се гураш на свакој теми с циљем да привучеш пажњу на себе, додатно се правиш паметна.
Било како било, радо бих ти одговорио на питање, али не желим да ти се охлади кафа![]()
1000 zasto,1000 zato..Ti nisi to pitala.
Zašto bi menjao gumu ako imaš vulkanizera? Skini lošu, stavi zamensku, nosi lošu kod vulkanizera, vrati. Skini zamensku, stavi zakrpljenu...
Gubljenje vremena - vulkanizer je praktičnije i brže. Krpljenje platiš te platiš.
To što nešto ne radiš ne znači da ne znaš ili nećeš nego imaš za sebe bolje rešenje.
Neko ne pere i ne pegla veš ne zato što ne zna već mu je lakše da nosi i perionicu - dobije i oprano i opeglano.
To što jedemo u restoranu ne znači da ne umemo da sami spremamo hranu.
Тешко да ћеш одбранити ту тезу. Пре ће бити да си се пронашла у написаном, иако није било упућено теби, будући да си сама жељна пажње, па се сад, такорећи, светиш.Ti da ne zelis i sam paznju ne bi se kacio na svaku drugu osobu na ovom forumu,kao pijavica si neka.
Tako je...Тешко да ћеш одбранити ту тезу. Пре ће бити да си се пронашла у написаном, иако није било упућено теби, будући да си сама жељна пажње, па се сад, такорећи, светиш.