(ne)sposobni muskarci

Ниси то питала :cool:

Питала си да ли су мушкарци који не знају да 1) крече, 2) поправе квар на аутомабилу, и 3) испеглају себи гарборобу неспособни.

Добро је да ниси поменула кување, чишћење, пуштање веш машине и простирање веша :cool:
Muskarac koji ne ume da kuva je katastrofa,to je valjda jasno i ne postavlja se ni pitanje.

Mislim da u principu "nesposobni" ne postoje, jer ono svako od nas nešto može i ume a nešto ne može i ne ume i svi mi imamo i svojih vrlina ali i svojih mana i limita, sad neko možda ume sam da popravi kola ili da okreči stan ali šta znam ne može da uradi 10 sklekova ili ne znam ne razume ni reč nekog stranog jezika ili ne znam ne ume jedan običan e-mail da pošalje, ili ne znam neko možda je sposoban da zaradi pare ali ne ume ništa drugo ili ne znam ne ume da vozi auto ili ne zna sam da zameni jednu običnu sijalicu, itd, itd.

Da li muskarce koji ne umeju da ispeglaju sebi garderobu,poprave nesto na automobilu,okrece stan ili sl smatrate nesposobnim?

Sve te osobine nema jedan Florentino Perez presjednik Real Madrida takodje sve te osobine nemaju braca Glejzer presjednici Manchester United ali oni imaju more svojih radnika koji upravo su ekonomisti,pravnici,gradjevinski radnici,higijenicari itd

Pitanje je ko je tu sposobniji

A to nije isto :mrgreen: ?
Осим што се гураш на свакој теми с циљем да привучеш пажњу на себе, додатно се правиш паметна.

Било како било, радо бих ти одговорио на питање, али не желим да ти се охлади кафа :cool:

Bitnije da je emocionalno sposoban da zna da izrazi osjećanja, da pruži podršku na način da se njegova parrtnerka osjeća voljeno, cijenjeno.. žena koja osjeća tu emocionalnu povezansot sa svojim partnerom, ne vidi nikakve manjkavosti ako za neke stvari nije sposoban.
Njoj će to biti simpatično i sa elanom će svom voljenom ispeglati, obući, skinuti.. :rtfm::mrgreen:
To je najbitnije, ipak, ponekada treba zameniti sifon, promeniti izgorelo sijalično grlo, zameniti svećice na kolima, nivelisati veš mašinu. Sve sitnice koje uz malo dobre volje olakšavaju svakodnevni život, osim ako nekima nije ispod časti :lol:.
Kakve veze ima obrazovanje i zvanje sa sitnicama za koje treba samo dobra volja.

Da bi bio cist i ispeglan valjda moras da operes i ispeglas?Nakon sto pukne guma da li sam zamenis ili zoves nekog?
Ti nisi to pitala.
Zašto bi menjao gumu ako imaš vulkanizera? Skini lošu, stavi zamensku, nosi lošu kod vulkanizera, vrati. Skini zamensku, stavi zakrpljenu...
Gubljenje vremena - vulkanizer je praktičnije i brže. Krpljenje platiš te platiš.

To što nešto ne radiš ne znači da ne znaš ili nećeš nego imaš za sebe bolje rešenje.

Neko ne pere i ne pegla veš ne zato što ne zna već mu je lakše da nosi i perionicu - dobije i oprano i opeglano.

To što jedemo u restoranu ne znači da ne umemo da sami spremamo hranu.

Осим што се гураш на свакој теми с циљем да привучеш пажњу на себе, додатно се правиш паметна.

Било како било, радо бих ти одговорио на питање, али не желим да ти се охлади кафа :cool:
Ti da ne zelis i sam paznju ne bi se kacio na svaku drugu osobu na ovom forumu,kao pijavica si neka.Molim te napusti moju temu.

Ti nisi to pitala.
Zašto bi menjao gumu ako imaš vulkanizera? Skini lošu, stavi zamensku, nosi lošu kod vulkanizera, vrati. Skini zamensku, stavi zakrpljenu...
Gubljenje vremena - vulkanizer je praktičnije i brže. Krpljenje platiš te platiš.

To što nešto ne radiš ne znači da ne znaš ili nećeš nego imaš za sebe bolje rešenje.

Neko ne pere i ne pegla veš ne zato što ne zna već mu je lakše da nosi i perionicu - dobije i oprano i opeglano.

To što jedemo u restoranu ne znači da ne umemo da sami spremamo hranu.
1000 zasto,1000 zato..

Ti da ne zelis i sam paznju ne bi se kacio na svaku drugu osobu na ovom forumu,kao pijavica si neka.
Тешко да ћеш одбранити ту тезу. Пре ће бити да си се пронашла у написаном, иако није било упућено теби, будући да си сама жељна пажње, па се сад, такорећи, светиш.

Back