(ne)sposobni muskarci

ne mislim na naivne i tupave,pitam dal je nesposoban muskarac onaj koji ne ume da brine o sebi
To je kao Hegelova dijalektika gospodar- rob, ako se dobro sećam... muškarci su u početku gospodari a žene robovi, vremenom muškarac postane sposoban samo da skuva kafu i opere šolju I VIŠE NIŠTA, znam po ocu, počela sam o njemu da mislim kao o nesposobnom čoveku koji bez mene ne zna jaje ni da skuva ni da isprži, pa smo izgleda zamenili uloge.
Paradoks je što je ceo život on kritikovao druge da su nesposobni.

To je kao Hegelova dijalektika gospodar- rob, ako se dobro sećam... muškarci su u početku gospodari a žene robovi, vremenom muškarac postane sposoban samo da skuva kafu i opere šolju I VIŠE NIŠTA, znam po ocu, počela sam o njemu da mislim kao o nesposobnom čoveku koji bez mene ne zna jaje ni da skuva ni da isprži, pa smo izgleda zamenili uloge.
da li su za to krive zene?

Uzgred da pitam , jesi ozdravila .

Da li to podrazumeva i da nabavi zamenu zeni kada ode na sluzbeni put?

Evo ti zamena. 10 modova.

1000032266.jpg

Back