andjelijaa
Elita
- Poruka
- 16.247
Spremna sam ja..samo on dobro da kuva,masira,riba kucu kao da mu je poslednji danOnda moras da budes spremna da ce i on da nadje zamenu za tebe na službenom putu.
Reciprocitet![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Spremna sam ja..samo on dobro da kuva,masira,riba kucu kao da mu je poslednji danOnda moras da budes spremna da ce i on da nadje zamenu za tebe na službenom putu.
Reciprocitet![]()
Spremna sam ja..samo on dobro da kuva,masira,riba kucu kao da mu je poslednji dan![]()
U neku ruku da,...ako je otac pasivan u podizanju i vaspitanju.Da li majka,zena od muskarca napravi "invalida"?
Bolje je možda dok traje ali ni pare nisu večne, bitno je snaći se u životnim izazovima i zato je važno biti samostalan. Da li se samostalnost ogleda u tome da neko zaradi pa plati ili uradi ono što treba sam nije važno, dokle god ne zavisi od mame, žene ili nekog trećeg da bude čist i punog stomaka.Sto je opet bolje nego biti forumaš i nesposoban
A sta dobija zauzvrat .Spremna sam ja..samo on dobro da kuva,masira,riba kucu kao da mu je poslednji dan![]()
Pomoc dok je na sluzbenom putu.A sta dobija zauzvrat .
Šta imaš da ponudiš dok je tvoj na službenom putu .Pomoc dok je na sluzbenom putu.
Dobru volju.Šta imaš da ponudiš dok je tvoj na službenom putu .
Sve to stoji, ali zasto se konstantno provlaci narativ da muskarac mora da nosi ženu kroz život?Bolje je možda dok traje ali ni pare nisu večne, bitno je snaći se u životnim izazovima i zato je važno biti samostalan. Da li se samostalnost ogleda u tome da neko zaradi pa plati ili uradi ono što treba sam nije važno, dokle god ne zavisi od mame, žene ili nekog trećeg da bude čist i punog stomaka.
Ne znam, ja se s tim ne slažem.Sve to stoji, ali zasto se konstantno provlaci narativ da muskarac mora da nosi ženu kroz život?
I da se "muškost" meri po tome?
Sudeći po mnogim komentarima ovde, gde se stalno poziva da muškarac nešto mora da obezbedi ženi.
To stavlja ženu u pasivan položaj, i nije ni čudo što su dijagnoze vezane za zavisne poremećaje ličnosti nekoliko puta češće kod žena nego kod muškaraca.
Zato što ukoliko postanemo previše sposobne, onda nam više niste potrebni.Sve to stoji, ali zasto se konstantno provlaci narativ da muskarac mora da nosi ženu kroz život?
Sudeći po mnogim komentarima ovde, gde se stalno poziva da muškarac nešto mora da obezbedi ženi.
To stavlja ženu u pasivan položaj, i nije ni čudo što su dijagnoze vezane za zavisne poremećaje ličnosti nekoliko puta češće kod žena nego kod muškaraca.
nisu nam potrebni ni kad smo polu-sposobneZato što ukoliko postanemo previše sposobne, onda nam više niste potrebni.
Čista logika!![]()
Svaka čast na domišljatom odgovoru .Dobru volju.
Pa dobro,...nego, negde se treba "poravnati".nisu nam potrebni ni kad smo polu-sposobne![]()
To na Balkan tako nema toga na zapad...Sve to stoji, ali zasto se konstantno provlaci narativ da muskarac mora da nosi ženu kroz život?
Onda tema može da se prevede na "da li muškarce koji su nesnalažljivi smatrate nesposobnim"?Cepidlačite oko gluposti.
Nije poenta da li konkretno ume da popravi/uradi ovo ili ono nego da li se suštinski snalazi u svakodnevnim stvarima.
ili oni koji su nezainteresovani?Onda tema može da se prevede na "da li muškarce koji su nesnalažljivi smatrate nesposobnim"?
MA JOK....![]()
Moji stavovi su po tim pitanjima vec iskazani i jasni, ali ocigledno je da velika vecina žena i dalje ocekuje muskarca koji će da je vuče kroz život.Ne znam, ja se s tim ne slažem.
Ono što mislim o ženama mislim i o muškarcima kad je ova tema u pitanju. Nema razlike.
Loša ti logikaZato što ukoliko postanemo previše sposobne, onda nam više niste potrebni.
Čista logika!![]()
pa kako me muskarac vuce kroz zivot ako ume sebi da opere gace?Moji stavovi su po tim pitanjima vec iskazani i jasni, ali ocigledno je da velika vecina žena i dalje ocekuje muskarca koji će da je vuče kroz život.
A onda se čude ih često muškarci otkače.
Svako normalan u glavu hoće partnera, a ne prikolicu.
Pa ne znam, meni je tu ključno pitanje da li je čovek vredan ili je lenj.ili oni koji su nezainteresovani?
Da,lenjost je najgora bolest definitivno.Od toga svakako treba bezati.Pa ne znam, meni je tu ključno pitanje da li je čovek vredan ili je lenj.
Jer ako je vredan, rešiće problem ovako ili onako. Angažovaće se.
Ako je lenj, može da zna sve što treba da zna, ali džaba.
Ako nešto ne volim, to su lenji ljudi.
I obrnuto, ako ćemo realnoMoji stavovi su po tim pitanjima vec iskazani i jasni, ali ocigledno je da velika vecina žena i dalje ocekuje muskarca koji će da je vuče kroz život.
A onda se čude ih često muškarci otkače.
Svako normalan u glavu hoće partnera, a ne prikolicu.
pa kako me muskarac vuce kroz zivot ako ume sebi da opere gace?