- Poruka
- 36.052
Aha, čak ima i genetsko objašnjenjeTo su laži i klevete.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha, čak ima i genetsko objašnjenjeTo su laži i klevete.![]()
Vaistinu takoIma negde onaj tekst:
37C - kao da ću se razboleti
37,3C- traži mu se skuva supica kao što mu je mama kuvala.
37,5- počinje da bunca
38C - piše testament i oprašta se od familije
![]()
ajde mani naas vise zapadnih gluposti i sranjaZnate kako nekad kažu ženama, ti dramiš, ovo je previše za mene. A onda žive pravim životom drame
Ako ne budes prsvila desmu bicu ti decko, i puziti svet koji nisi migla ni da sanjas, ni da zamislis, ako da kupis prnje je i caoMalo je onih u koje možeš da se pouzdaš. Dobar karakter je retkost danas.
Ti bi samo da budeš dečko?to kupiš prnje je sirovinskiAko ne budes prsvila desmu bicu ti decko, i puziti svet koji nisi migla ni da sanjas, ni da zamislis, ako da kupis prnje je i cao
A zezam se malo, kupis prnje moja baba iz Dalmacije kaze, to mi je emotivnoTi bi samo da budeš dečko?to kupiš prnje je sirovinski![]()
Sudeci po forumu samo zene imaju seks, muskarci nevini sa 99Ima li kod nas seksa a da se ne naprave deca i osnuje pleme?
I to samo takav. Ozenjeni, razvedeni, ljubavnici, abu dabi princevi, vikend majstori.Sudeci po forumu samo zene imaju seks, muskarci nevini sa 99
pozanto mi ovoHmmmm,mrzim kenjkave muškarce takvog sam trpela 7 godina....u braku sam više bila ja muško nego on...Malo,malo jaooo boli me glava,tu odmah kreće j....drama,merenje temperature,nemoj me sad nije mi dobro....ufffff koliko to ne volim
Što to sebi radite, ajd ja nisam prosecan primer, ja sam svoj detinjstvo me tako naucilo, use i u svoje kljuse, al ima jos takvihpozanto mi ovo
Zamisli trpis to 7 godina?tek sad vidim koliko sam samo bila ludaaaa....pozanto mi ovo
ja triputa po sedam.Zamisli trpis to 7 godina?tek sad vidim koliko sam samo bila ludaaaa....
niko nije savršen, znaš kako reče onaj mali bogataš u poslednjoj sceni filmaŠto to sebi radite, ajd ja nisam prosecan primer, ja sam svoj detinjstvo me tako naucilo, use i u svoje kljuse, al ima jos takvih

Sa mnom je uvek vruceniko nije savršen, znaš kako reče onaj mali bogataš u poslednjoj sceni filma
neki to vole vruće![]()
kevin koster nije roker nego glumac.Sa mnom je uvek vrucerokerkoster emocija

ni ti nisi glumica, oa si najlepšakevin koster nije roker nego glumac.![]()
Mlad sam sta ces xDvidi se da nije gledao film.