Master_Chief
Veoma poznat
- Poruka
- 11.747
Uff bio sam sa jednom sto je subotarka ili kako se vec zove ta sekta...srecom izasao sam iz te veze bez posledica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..
A inače nijedan koji se meni sviđao nije bio baš sav svoj....pipi,legendo,Ja sam veceras prichala sa covekom koji je tvrdio da je bio Titov pedofil, da ima sedmoro dece sa Cecom ali da je jedno umrlo, a ima ih josh devet u KARBURATORU trenutno, i da se razveo od Zore Vitas jer nisu mogli da imaju decu, pa je onda to dete dao Lepoj Breni pa onda ona sad placha alimentaciju za to dete shto nije mogao da ima sa Zorom Vitas. Onda sam mu ja rekla da sam ja Yoko Ono, a on mi je odmah saopshtio da mu je to zzena.
Tako da ispada da sam udata za Arlekina ako sam Yoko Ono,shto nisam, jer sam Pipi Langstrumpf.
Ako sada mislite da sam sve ovo izmislila da bih bila interesantna,varate se, zziva istina, snimila sam razgovor.
postavi negde taj snimak da cujemo ceo razgovor?!
ako je busio sam mnoge od tih delova tela vise nema![]()

Svidzaju mi se ove idiJostke tinejdz teme![]()

Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..
Pa, bre, Kliče, mojne da kukaš, postavi neku ti, 'nako, u tvom stilu.![]()
Svidzaju mi se ove idiJostke tinejdz teme![]()
ma sta fali?
evo jedne bas tinejdzKakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..
jer ga to opusta pre strenog dana , do toga da je bio spreman da me nosi po kisi 300m da ne upropastim cipele.. budila sam ga nocu da me vodi u Mek na sladoled i pomfrit
i stalno je nesto smisljao... 

najludji je bio jedan crn visok mladic
ociju bistrog pogleda kao jezera okruga micigen
prelep a svaka mu je ko njegoseva
i dan danas ga se prisetim kako je bio kul tip![]()

Uff bio sam sa jednom sto je subotarka ili kako se vec zove ta sekta...srecom izasao sam iz te veze bez posledica![]()
dobro si proshao to su zahebane veze
sektashice umeju da smore vishe od grandovki a vec i ove katastrofalno smaraju

likvidacija 
jeli to demokratija jesu to ljudska prava?![]()