h20

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • samo da te pozdravim :) evo jedan najbrži automobil na svetu :) kao lutka je :) od dva miliona nečega :)
  lqIVYnT.jpg
  Hvala goxi,srećna i tebi Nova godina :) kako si ti ? ne smaraš me,baš mi žao što ti je uginuo pas,meni je maca Zlata zadavljena :( zadavio je naš ker :( poludela sam :( to je bila pametnica jedna ,vesela.Evo pijem kafu i jedva gledam na oči.
  :) :) :) eno je MIlovina dole,jela je sa mnom govedji zlatiborac .Nemam sad njenih slika.Pre neko veče se igrala sa čarapom,skakala je sigurno 40 cm u vis-ali nisam imala foto aparat da je slikam,mada je to teško uhvatiti :) znaš i sam :) ej,super si namontirao milovinu i kebu :) ja hoću da je slikam a ona mi maše šapom po aparatu :) Ludilo.Kako si ti ?
  nema pojma,već se priča,a ja kao pala sa marsa,kao da je doček tek za 365 dana.Pa volela bih da odem na neku muzikicu uživo :) mada ne verujem.
  :D ma mačke uvek mogu da jedu :) gde ćeš za doček Nove godine(predpostavljam da ne razmišljaš još o tome? )
  dodjem danas sa posla popila kafućino i moram da legnem.taman da zaspim evo je na glavu mi skočila :) a torte ima koliko hoćeš :) skoro pa cela :)
  xaxaxax :) otišla mačka malo pre dole,izgleda je tata stavio u garažu da spava.imam nove slike videćeš,samo me mrzi da ih prebacujem,igrala se pre neko veče na mom krevetu.ja ću uskoro da legnem,spava mi se.pravila tortu večeras,malo pre sidjem dole kad evo i mace,jako je radoznala,šta god da se otvori ona tu ulazi :)
  ne znam sad našta miriše,dole je u kući u dnevnoj sobi,gleda sa mojima tv :) pre neko veče je videla majmune na tv i prišla ekranu i šapom po njima-udri miško :)
  :) nisam videla da ga nazvaše Mjalk :) mačka spava u garaži pa bude u kući,ja je pomirišem i kažem:miriš na garažu :) onda spava na krevetu i ćebetu pa je pomirim onda miriše na omekšivač za veš :) ima oči kao klikere :( baš je volim.
  maca je luda kao struja.Popenje se na krevet,malo zaviri šta ima iza kreveta,ona dodje kod mene,vidi mi šnalu u kosi i pravi mi frizuru.Za čisto čudo nije me izgrebala :)
  Sada se igra sa nekom gumom,ne znam gde je pronašla :)
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top