Najludje osobe sa kojima ste bili..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

Dečko kog sam muvala pa ispalila...posle toga je tražio brojeve telefona svih mojih drugarica i to od mene...ja mu redovno davala....jadan nema gde nije pokuša, baš mu zapelo da nađe devojku.....:lol:A inače nijedan koji se meni sviđao nije bio baš sav svoj....

Poslednja izmena:
Ja sam veceras prichala sa covekom koji je tvrdio da je bio Titov pedofil, da ima sedmoro dece sa Cecom ali da je jedno umrlo, a ima ih josh devet u KARBURATORU trenutno, i da se razveo od Zore Vitas jer nisu mogli da imaju decu, pa je onda to dete dao Lepoj Breni pa onda ona sad placha alimentaciju za to dete shto nije mogao da ima sa Zorom Vitas. Onda sam mu ja rekla da sam ja Yoko Ono, a on mi je odmah saopshtio da mu je to zzena.
Tako da ispada da sam udata za Arlekina ako sam Yoko Ono,shto nisam, jer sam Pipi Langstrumpf.
Ako sada mislite da sam sve ovo izmislila da bih bila interesantna,varate se, zziva istina, snimila sam razgovor.
pipi,legendo,:)postavi negde taj snimak da cujemo ceo razgovor?!

Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

Jedan koji je bio lud od ujutru u 6 kad je ustajao da gleda crtace :lol: jer ga to opusta pre strenog dana , do toga da je bio spreman da me nosi po kisi 300m da ne upropastim cipele.. budila sam ga nocu da me vodi u Mek na sladoled i pomfrit :lol:i stalno je nesto smisljao... :rumenko:

Evo smem se kladiti da sam najveći glupan na ovaj forum a i šire. Ja ću vi kažem a vi prosudite sami. Dakle ovako. Bio sam sa jednu totalno ludu ženu koja razbaca sve stvari po svoju kuću i kad dođe kod mene razbaca i moje stvari po moju kuću. I ja idem za njom i skupljam a ako li joj samo malo prebacim da je dobro za nju da bude pedantnija ona mi preti u fazonu: „Ću te ostavim bre!“ Pa mi veli ću te ostavim za ovo ću te ostavim za ono. I dere se u zgradu da me sve komšije popreko gledaju. I kad treba i kad ne treba. I vrišti za sitnicu. Naročito kad joj u kadu ispadne sapun. Života mi mojega ljudi moji! A kad smo na ulicu neće me drži za ruku veli da će je vidu neki poznanici. Stidi se bre i sebe i mene. A dira se sas prljave ruke dole puno puta i kad zaradi gljivičnu infekciju od štroke napadne mene da sam joj ja preneo zarazu od neku drugu ženu. A ja nisam bio sas drugu ženu dok sam s njom leba mi. Ajd sve sve i to nekako i to što je aljkava a žensko ali se navadila da prdi pa samo prdi li prdi i zasmrdi celu kuću nego što mi kaže: „Dođi hoću ti prdnem na glavu.“ Dabogda crko ako vi lažem! A još ljubi moga mačka i svoga psa u usta a mene neće poljubi i kaže da se ne umem ljubim. A ja bi da naučim leba mi nego ne znam gde se to uči. I posle predigru ispred uključen televizor ja se popnem na nju a ona veli: „Beži bre oću gledam film!“ Kuku mene ljudi koju sam muku imo s nju. Ali je i dalje volim. Teška lujka! Jednom me pitala da li sam ikada držao u ruke nečiju lobanju i ja kažem da jesam kad sam bio mali a ona onda skoči i kaže: „Nemoj me diraš bre! To je nekad bila nečija glava!“ I onda ćuti po celu noć. Ni reč da bekne. A stalno mi spominje kako je pušila nekima pre mene a imala ih je podosta i nikako da se toga oslobodi. I ponavlja: „Kako sam glupava! Kako sam glupava!“ Pa bre reci jednom da si pušila a što stalno ponavljaš ko papagaj? I tako. Kao da su je pečatirali ili markirali oni kojima je pušila. Pa šta ako je pušila? I ja sam lizo ali nisam markiran. Ona piše po ovi forum. Neću vam kažem pod koji nick. Tek da znate da je tu međ vama. I da je lujka i potpuno luda ženska. I još ona šutnula mene a ne ja nju! Lele braćo! Ajoj šta ću ako opet naiđem na takvu? Ima li pomoći ovoj boljci? Da vi čujem.

jeli to demokratija jesu to ljudska prava? :dontunderstand:

jeste to je demokratija da necu mozda da se pravim da je to smece kool
Svaka kvalitetna demokratija ima i makar kakvu cenzuru da je nasa demokratija iole dobra takva smaranja bi bila zabranjena jer su od ove nacije napravili debile i debilke jos od devedesetih

ni sloba ni svi skupshtinski kreteni nisu toliko naudili mentalnom stanju nacije ko turbo folk

i da se malo precizira ne smeta mi kvalitetna narodna muzika, ali mi svakako smetaju ovi novokomponovani lepljivi slageri i slagerke sa receptom naprci usne i sise izdaj plocu razgaci se i glumi da pevas

i onda klinke to vide kao neki ideal ka kome treba teziti a klinci pocnu da kontaju da su baje na osnovu toga koliko su besni i brzi a u vugli promaja

i tako ukratko retko da nesto tako mrzim ko sto mrzim taj sljam

Back