LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

d014.gif

dekart1973:
ma gde nalazis ovo molim te ??:O)

p.s. da se vratim na temu....ne samo da je Lepa ,Pametna i Sama usamljena kada je rec o suprotnom polu vec je ona usamljena i kada su prijateljstva u pitanju. Naime ,sa L.P&U malo ko hoce da se druzi ,zene je izbegavaju jer smatraju da je ona "potencijalna opasnost" ....
Mislim da je to takodje jedna bolna tema.....koja nista manje nije vazna....uopste taj rivalitet i zavist kod zena ide do te mere da je mene ,ali iskreno ,ponekad sramota sto sam zensko. :idea:

frida-kahlo:
ma gde nalazis ovo molim te ??:O)

p.s. da se vratim na temu....ne samo da je Lepa ,Pametna i Sama usamljena kada je rec o suprotnom polu vec je ona usamljena i kada su prijateljstva u pitanju. Naime ,sa L.P&U malo ko hoce da se druzi ,zene je izbegavaju jer smatraju da je ona "potencijalna opasnost" ....
Mislim da je to takodje jedna bolna tema.....koja nista manje nije vazna....uopste taj rivalitet i zavist kod zena ide do te mere da je mene ,ali iskreno ,ponekad sramota sto sam zensko. :idea:

E jel znaš da sam ja imao sličnih problema. Jedan moj "dobar" drug, našao devojku. U vezi su bili beć jedno mesec dana i ja ga jednom prilikom, onako usput, pitam: "Pa dobro, kada ću da upoznam snajku?". E, a on mi kaže: "Jes pa da se zaljubi u tebe."
E, TRI DANA NISAM MOGAO DA SE OPORAVIM OD ŠOKA, BRE!!!! Pa mislim, šta reći na ovako ograničeno razmišljanje?!?!?

Sada ce neko da izvadi stvari iz kontesta Dekarte...Nisi dobro formulisao pitanje mislim....
L,P & U nema problema sa "ljubom. prijateljicama" jer prijateljica ni nema (osim jedne ev. dve koje su one prave i uvek tu ) Odnosno potencijalne prijateljice se boje od Potencijalne opasnosti koja vreba od one koja je Lepa,Uspesna,Pametna a SAMA!!

Shta znaci to da je pametna i uspesna. Ako je sama (protiv svoje volje) onda samim tim nije uspesna. Uspesna i pametna licnost nije ona koja je npr. direktor u firmi u kojoj radi vec onaj radnik u toj firmi koji je uspeo da nadje ravnotezu u zivotu izmedju posla,slobodnog vremena,ljubavi, itd.

ZXspectrum:
Shta znaci to da je pametna i uspesna. Ako je sama (protiv svoje volje) onda samim tim nije uspesna. Uspesna i pametna licnost nije ona koja je npr. direktor u firmi u kojoj radi vec onaj radnik u toj firmi koji je uspeo da nadje ravnotezu u zivotu izmedju posla,slobodnog vremena,ljubavi, itd.
Slazem se sa tobom ...mada licno mislim da Dekart nije imao u vidu ni jednu iz pomenute dve grupacije zena kada je postavljao ovaj topic...tako da ni mi koji smo davali svoje misljenje na tu temu nismo imali u vidu pomenutu "Direktoricu"....
e032.gif

ZXspectrum:

To zaista ima smisla. Da li možemo da kažemo da je neko uspešan ukoliko nije ostvaren na emotivnom platnu???

Back