dekart1973
Zainteresovan član
- Poruka
- 494
Moram da idem da spavam. Sutra je radni dan. Vidimo se......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dekart1973:Nego da se vratimo na temu.............. iz svega napisanog zaključio sam da je ustvari problem LEPE, PAMETNE I USPEŠNE osobe u tome što su joj očekivanja dosta visoka. Samim tim sledi zaključak da je mogućnost izbora dosta sužena. Mada ja ipak ostajem pri tome da se ne treba predavati i gubiti nadu. Možda je teže naći, ali kada se nađe....... to je onda ono pravo.
Interesantno, ali ustanovio sam da na ovom forumu ima dosta pametnih i obrazovanih ljudi. Zaista sam prijatno iznenađen. Izgleda da sam temu postavio na pravom mestu.![]()
kučka:Da ..ali ima i ovo:
Mozda ne dobijemo uvek ono sto zelimo, ali cemo svakako dobiti ono sto smo zasluzili...
I zasto bi lepa,pametna i uspesna osoba imala previsoka ocekivanja..Mozda takva osoba jednostavno zna sta hoce i zeli..pa je to sve u granicama realnog ocekivanja..
dekart1973:Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?
![]()
kučka:a mozda takva zena ima perioda u svom zivotu kada zeli i voli i prija joj da bude sama
Petar_Pan:Ja sve lepo napisao...
Ne vidim poentu ovog tvog cinizma... Pa odlucio sam da ne budem sa bilo kojom i kojekavom... :razz:Sa tima sto kakucu pogotovo... Kad me vec vuces za onu stvar..
Jezik naravno...
znaci nemoj da se kontradiktiras u prici i nemoj da postavljas razlicite standarde za tebe i za devojke...mislim da treba da se trudis da budes fer i da priznas da ako ti hoces nesto specijalno i cenis sebe, onda treba da priznas da i mi zene koje vredimo nesto mozemo da odlucimo da ne budemo s nekakvim djubretom just for the sake of being with someone...... :x znaci nemoj da nas nazivas bolesnicama i kao da nam nesto fali, zato sto po logici onda i tebi nesto fali zato sto radis isto sto i mi, neces da izlazis s djubretom i s nekom devojkom koja nije velikog kvaliteta... 
To je lepo u teoriji. Medjutim, postoji mali problem... A to je, da o postojanju nabrojanih osobina, konacan sud donosi sopstvenik istih. A taj sud je cesto subjektivan...kučka:I zasto bi lepa,pametna i uspesna osoba imala previsoka ocekivanja..Mozda takva osoba jednostavno zna sta hoce i zeli..pa je to sve u granicama realnog ocekivanja..
Pa uvek natrci na kretena.... zato je sama!!!iluzionista:Lepa, pametna, uspešna, pa još i sama...
E... Ljudi, al' se vi nalupetaste... Da takvih ima, ja bih već zgrabio neku.![]()
Uostalom... Tek ako je lepa, pametna, uspešna, sama, a uz to još i (relativno) skromna... Tek onda bih se začudio što je ona dođavola sama... Za egomanke me zabole... uvo.![]()
iluzionista:Lepa, pametna, uspešna, pa još i sama...
E... Ljudi, al' se vi nalupetaste... Da takvih ima, ja bih već zgrabio neku.![]()
Pa kad ti zivis u "Velikom belom...krvavog" stoji ispod tvog avatara kao prebivaliste....a one tamo ne zalaze....:O)
S_K_V_O:a kako to da si ti sam (deluje da jesi)?

Opasnica bg:Pa uvek natrci na kretena.... zato je sama!!!![]()

frida-kahlo:Pa kad ti zivis u "Velikom belom...krvavog" stoji ispod tvog avatara kao prebivaliste....a one tamo ne zalaze....:O)
iluzionista:Lepa, pametna, uspešna, pa još i sama...
Uostalom... Tek ako je lepa, pametna, uspešna, sama, a uz to još i (relativno) skromna... Tek onda bih se začudio što je ona dođavola sama... Za egomanke me zabole... uvo.![]()

iluzionista:Zar tako deluje?Moraću malo da poradim na imidžu.
![]()