Denni72
Zainteresovan član
- Poruka
- 301
Да ли је Антихрист већ рођен у телу?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisi razumeo nicea kao ni njegov odnos sa lu salome.... nema to veze sa hriscanstvom.Nije; tu knjigu je napisao Niče, smatrajući da hrišćanstvo promoviše vrednosti koje su suprotne ljudskoj prirodi: poslušnost, pokornost, samoodricanje i sažaljenje prema slabima.

Da li si citao o tome gde je izvor tih informacija?Да ли је Антихрист већ рођен у телу?
religije su nestale, samo religizoni to ne vide.
antihrist je od krvi.... za razliku od boga.
To je sasvim pogresno verovanje i vise teorija zavere da ce doci 1 antihrist.Да ли је Антихрист већ рођен у телу?
Da...živi u Srbiji...svaki dan na tv laže zavedene mase ljudi...Да ли је Антихрист већ рођен у телу?

Да ли је Антихрист већ рођен у телу?
i odavno umro,. ali lazni hriscani naravno ne cekaju Hrista kao apostoli, kao pravi hriscani, vec antihrista, a koga bi drugog?Odavno se rodio.
Antihrist treba da dodje u telu i to iz trinaestog Danovig plemena.Najverovatnije vestačkom oplodnjom ili nekajvim kloniranjemČudno pitanje, da li je Antihrist već rođen u telu.
Isus je došao u telu pa mora i Antihrist.
Kako je to Hristos došao u telu?
On je Logos Božiji. Logos ima više prevoda i to su stvari vezane za Um. Reč, Um, Smisao...
Dakle je Hristos Um Božiji koji je došao u telu. On nije ono telo što je Marija rodila već duhovno biće koje živelo u tom telu, a kome je telo kao haljina, odelo.
Ako Antihrist treba da dođe u telu onda bi i za njega važilo isto.
Antihrist treba da se zacari nad svim ljudima na celoj planeti.
U UN stoji prazna stolica za njega.
Da li se ovde govori o stvarnom čoveku ili nekoj Veštačkoj inteligenciji koja će imati telo, ljudsko ili robotsko ne znam.
Znam neki će reći da je Zver bila pa nije i doći će opet i da to ne može da se odnosi na AI. Ali mi ne znamo je li pretpotopni svet imao razvijenu AI, i da se to da je zver bila možda ne odnosi na taj period.
Sprema se teren da ljudi preko AI kontorlišu ceo svet, Blokčejn tehnologija pruža uslove za to.
2029-30 je pogodna za to i već se najavljuje da će AI do tad prevazići svu ljudsku inteligenciju. Tako da ako spremaju AI za krunisanje Antihrista onda to možemo da očekujemo u tom periodu. 2029-a je i oprosna godina a Drugi Hristov dolazak bi morao da se desi na oprosnu godinu jer pre njegovog zacarenja moraju da nam budu oprošteni svi gresi.
Tako da ako Antihrist treba da dođe umesto Hrista, glumeći Hrista, onda to verovatno treba da se desi 2029-e.
Sledeća oprosna godina je 2036-a i tada možemo da očekujemo Drugi Hristov dolazak.
kako se niko toga nije setio u nekom veku ranije? upravo zato sto nisu znali za kloniranje i vestacku oplodnjuAntihrist treba da dodje u telu i to iz trinaestog Danovig plemena.Najverovatnije vestačkom oplodnjom ili nekajvim kloniranjem
kako se niko toga nije setio u nekom veku ranije? upravo zato sto nisu znali za kloniranje i vestacku oplodnju
za neki vek od danas izmisili se nesto novo, kao naucno, i opet bi ljudi to novo povezivali sa nacinom na koji ce navodno antihrist da dodje
badava vam izmisljanje i povezivanje sa naukom da bi ga priojektovali za buducnost, on je vec mrtav negde s kraja 1. veka, pocetka 2.
vi izmisljate antihriste po vasoj masti, kako ih mali perica zamislja dok cita o kloniranju ili sl.
antihrist je pisac laznog otkrivenja, Hristos ga je ubio jos onda duhom usta svoJih, a iskorenice ga drugim dolaskom, parusijom - ja sam o tome vec pisao, a imas i moju temu
- „Koji se protivi i podiže iznad svega što se zove Bog…“ (stih 4)
taj broj sam posebno obradio i na mom sajtu
- broj njenog imena: 666.
Nije tačno.antihrist je pisac laznog otkrivenja, Hristos ga je ubio jos onda duhom usta svoJih, a iskorenice ga drugim dolaskom, parusijom - ja sam o tome vec pisao, a imas i moju temu
Da li je zapadna crkva prevarila istočnu sa ANTIHRISTOVIM laznim otkrovenjem?
0bjasni ljudima zasto su rimokatopici cekali 1960-e godine da ubace ovu knjigu u svoje mise, zasto nisu ranijE? - informacija koju si ti nama preneo, i podpitanje, da necemo mozda i mi u liturgiju da je uvedemo, lazno otkrivenje, da budemo kao i rimokatolici?Nije tačno.
Na tebe ide ona kletva iz otkrivenja nadrlja ga bas0bjasni ljudima zasto su rimokatopici cekali 1960-e godine da ubace ovu knjigu u svoje mise, zasto nisu ranijE? - informacija koju si ti nama preneo, i podpitanje, da necemo mozda i mi u liturgiju da je uvedemo, lazno otkrivenje, da budemo kao i rimokatolici?
Sam si napisao1. 2. Solunjanima 2:3–10 — „Čovek bezakonja“
Ovo je najjasniji biblijski opis Antihrista.
Ključni stihovi:
- „…neće doći dok najpre ne dođe otpad i ne otkrije se čovek bezakonja…“ (stih 3)
- „Koji se protivi i podiže iznad svega što se zove Bog…“ (stih 4)
- „Dolazak njegov biće po delanju sotone…“ (stih 9)
Šta se ovde kaže:
- Antihrist će biti čovek.
- Pojavljuje se posle velikog otpada od vere.
- Deluje u sili sotone (prevara, lažna čuda).
2. 1. Jovanova 2:18 — „Dolazi Antihrist“
„…kako ste čuli da dolazi Antihrist, i sada su se pojavili mnogi antihristi…“
. Otkrivenje 13 — „Zver iz mora“
Najpoznatiji apokaliptični opis.
Kaže se:
- zver dobija vlast od „zmaja“ (simbol sotone),
- svi joj se klanjaju,
- čini lažna čuda,
- proganja svete,
- broj njenog imena: 666.
- Postoji konačni Antihrist, ali i mnogi koji imaju „duh protivan Hristu“.
Otkrivenje 17 — „Zver i bludnica“
Opisuje politički sistem i svetsku vlast Antihrista.
Откривење се користило на западу, погрешно си информисан.0bjasni ljudima zasto su rimokatopici cekali 1960-e godine da ubace ovu knjigu u svoje mise, zasto nisu ranijE? - informacija koju si ti nama preneo, i podpitanje, da necemo mozda i mi u liturgiju da je uvedemo, lazno otkrivenje, da budemo kao i rimokatolici?
Овде си у праву, нешто сам гадно омашио па се извињавам.0bjasni ljudima zasto su rimokatopici cekali 1960-e godine da ubace ovu knjigu u svoje mise, zasto nisu ranijE? - informacija koju si ti nama preneo, i podpitanje, da necemo mozda i mi u liturgiju da je uvedemo, lazno otkrivenje, da budemo kao i rimokatolici?