LEPA, PAMETNA, USPESNA, A SAMA?!?

Moram da idem da spavam. Sutra je radni dan. Vidimo se......
d027.gif

dekart1973:
Nego da se vratimo na temu.............. iz svega napisanog zaključio sam da je ustvari problem LEPE, PAMETNE I USPEŠNE osobe u tome što su joj očekivanja dosta visoka. Samim tim sledi zaključak da je mogućnost izbora dosta sužena. Mada ja ipak ostajem pri tome da se ne treba predavati i gubiti nadu. Možda je teže naći, ali kada se nađe....... to je onda ono pravo.

Interesantno, ali ustanovio sam da na ovom forumu ima dosta pametnih i obrazovanih ljudi. Zaista sam prijatno iznenađen. Izgleda da sam temu postavio na pravom mestu.
a074.gif

Da ..ali ima i ovo:
Mozda ne dobijemo uvek ono sto zelimo, ali cemo svakako dobiti ono sto smo zasluzili...

I zasto bi lepa,pametna i uspesna osoba imala previsoka ocekivanja..Mozda takva osoba jednostavno zna sta hoce i zeli..pa je to sve u granicama realnog ocekivanja..

Patak..zasto generalizujes i zasto sebe stavljas u grupu i poziciju onih koji o zenama pisu ono sto ne misle..Jednostavno ne mogu da povezem sa tobom da su za tebe zene..bez pameti...Ako cemo generalizovati ..razlicitog cveca ima u ovoj Bozijoj basti, sto muskog sto zenskog......samo uvek me ljuti stav da lepa zena dolazi do uspeha preko mnogo cega drugog osim svoje pameti,sposobnosti i umeca...

dekart1973:
Da li ste primetili da postoji prilican broj devojaka koje prilicno lepo izgledaju, imaju dosta toga u glavi, uspesne su u svom poslu, ali nikako da nadju decka?
O cemu se radi? Da li se muskarci plase pametnih i uspesnih devojaka?

e106.gif

Ne plaše se muškarci takvih devojaka ( to je čista glupost ), već ih ove šutnu. Izbirljive su i svakome nađu manu. Čekaju nekakvog nepostojećeg savršenog...

Da..i zasto svi misle da kada je lepa, pametna i uspesna a sama da joj po tom pitanju nesto fali...kao sve moze i ima ali..hehe..mozda ima drvenu nogu pa je vesto krije ili je isfrustrirana i svasta nekih lepih epiteta i zakrpa.....a mozda takva zena ima perioda u svom zivotu kada zeli i voli i prija joj da bude sama ili jednostavno..ne naidje na interesantnu osobu koja bi joj bila zanimljiva da podeli neko svoje vreme sa njim..

Petar_Pan:
Ja sve lepo napisao...
Ne vidim poentu ovog tvog cinizma... Pa odlucio sam da ne budem sa bilo kojom i kojekavom... :razz: :lol: Sa tima sto kakucu pogotovo... Kad me vec vuces za onu stvar.. :lol: Jezik naravno...

ih petre pa u tome je bila i cela moja poenta..... :-D ti velis da neces da budes s bilo kojom....tako i hellen i ja kazemo da necemo da budemo sa bilo kojim muskarcem i zato odlucimo da je najbolja opcija da budemo sami dok ne nadjemo odgovarajuceg muskarca koji bi ispunio sve nase kriterijume..... :p znaci nemoj da se kontradiktiras u prici i nemoj da postavljas razlicite standarde za tebe i za devojke...mislim da treba da se trudis da budes fer i da priznas da ako ti hoces nesto specijalno i cenis sebe, onda treba da priznas da i mi zene koje vredimo nesto mozemo da odlucimo da ne budemo s nekakvim djubretom just for the sake of being with someone...... :x znaci nemoj da nas nazivas bolesnicama i kao da nam nesto fali, zato sto po logici onda i tebi nesto fali zato sto radis isto sto i mi, neces da izlazis s djubretom i s nekom devojkom koja nije velikog kvaliteta... :idea:

Lepa, pametna, uspešna, pa još i sama...

E... Ljudi, al' se vi nalupetaste... Da takvih ima, ja bih već zgrabio neku. ;)

Uostalom... Tek ako je lepa, pametna, uspešna, sama, a uz to još i (relativno) skromna... Tek onda bih se začudio što je ona dođavola sama... Za egomanke me zabole... uvo. :D

kučka:
I zasto bi lepa,pametna i uspesna osoba imala previsoka ocekivanja..Mozda takva osoba jednostavno zna sta hoce i zeli..pa je to sve u granicama realnog ocekivanja..
To je lepo u teoriji. Medjutim, postoji mali problem... A to je, da o postojanju nabrojanih osobina, konacan sud donosi sopstvenik istih. A taj sud je cesto subjektivan...
Nisam pratio temu, vec poslednje dve stranice. Ne znam tacno o cemu se radi, a ovo sto sam napisao se odnosi i na muskarce i na zene... da ne bude zabune.

iluzionista:
Lepa, pametna, uspešna, pa još i sama...

E... Ljudi, al' se vi nalupetaste... Da takvih ima, ja bih već zgrabio neku. ;)

Uostalom... Tek ako je lepa, pametna, uspešna, sama, a uz to još i (relativno) skromna... Tek onda bih se začudio što je ona dođavola sama... Za egomanke me zabole... uvo. :D

e, vidis dragi iluzionista zbog toga sto mislis da su one egomanke, one ti prolaze ispred ociju......a to sto mislis da su egomanke je tvoj odbrambeni organizam u stilu, vidi kolko je zaljubljena u sve sto je postigla, nema svrhe ni da je pitam da izadje samnom na pice, sigurno bi mi udarila jednu vecu korpu....e i taj tvoj strah se naravno hrani dalje zbog toga sto vidis puno primera takvih jakih zena koji odluce da budu same zato sto nece da imaju slabice pored sebe i zato sto muski nemaju dovoljno herca da im pridju i zapocnu pravu vezu.....i ****** sranje, na kraju andjes neko prosecno devojce i zadovoljis se s time samo zato sto te je bilo strah da pridjes nadprosecnoj curi..... :wink: :idea:

iluzionista:
Zar tako deluje? :D Moraću malo da poradim na imidžu. :lol:

ja bih se opkladila u cokoladu. ima li ko zainteresovan? :)
elem, ako si zauzet onda ti je pretpostavka da bi vec zgrabio neku koja je lepa, pametna i uspesna pogresna. nece ti te pametne da se petljaju sa zauzetima, zbog toga.

p.s. sad ce mene iluzionista opet da zezne, i da pita "ko kaze da bi one znale da sam ja zauzet?" :lol:

Back