Што се Шкабо разочарао у своја гостовања на тевеу и подкастима?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
48.665
Screenshot_20251010_114313_Instagram.jpg

Живи у Београду ради у Београду и шта му се десило да овако напише баш горко баш разочарано и онако као да одустаје од медија?
Јутуб је користио а касније обрисао све,да ли се враћао одакле знам ећа ето питања у наслову,због чега се Шкабо разочарао у своја гостовања на тевеу и подкастима?

eeee.jpg

Pogledajte prilog 1817529

Живи у Београду ради у Београду и шта му се десило да овако напише баш горко баш разочарано и онако као да одустаје од медија?
Јутуб је користио а касније обрисао све,да ли се враћао одакле знам ећа ето питања у наслову,због чега се Шкабо разочарао у своја гостовања на тевеу и подкастима?

Pogledajte prilog 1817530
Razočaranje je žal zbog uzaludno potrošene energije.

Antonim od očaranja.

Ono kad uvidiš da si bio očaran.

Poslednja izmena:
Nije lako kad vidiš koliko si doprineo uspostavljanju AV AV AV kulta.
BS ako kritikuje vucica, to je uglavnom zbog tzv. izdaje Kosova ili zbog toga sto vucic nije u totalnom rusko--kineskom fazonu.

A nikad zbog toga sto je vucic diktator, autokrata i despot ili zbog toga sto Srbija pod njim vise podseca na Tadzikistan nego na recimo Cesku.

BS ako kritikuje vucica, to je uglavnom zbog tzv. izdaje Kosova ili zbog toga sto vucic nije u totalnom rusko--kineskom fazonu.

A nikad zbog toga sto je vucic diktator, autokrata i despot ili zbog toga sto Srbija pod njim vise podseca na Tadzikistan nego na recimo Cesku.
Nije istina, samo izmišljate

u najmanje jednoj stvari mogu da aposolutno razumem Škaba a to je kad je jednom rekao nešto tipa meni prilaze likovi sa pričom ja se slažem sa tvojim stavovima ajde nađi mi posao i sl.razumem tu njegovu rezignaciju svega toga što nosi"slava"i šta ljudi očekuju od tebe kad si nazovi poznat

Poslednja izmena:
u najmanje jednoj stvari mogu da aposolutno razumem Škaba a to je kad je jednom rekao nešto tipa meni prilaze likovi sa pričom ja se slažem sa tvojim stavovima ajde nađi mi posao i sl.
Онда је јасно чему коментар ал' није деловао разочарано.....
razumem tu njegovu rezignaciju svega toga što nosi"slava"i šta ljudi očekuju od tebe kad si nazovi poznat
....могуће ал' у интервјуима је говорио "обичан сам човек радим у продавници бенда" (тако нешто) а опет остали из групе имају фине послове те то показује докле се дошло....

Back