KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
281472_149549251789746_117306035014068_2-1.jpg

:zper::zper::zper:
Fotka je...pa sta da kazem...evo pitacu mm:lol::lol::lol:

moji momci odose sa babom i dedom,desetak dana cemo biti ko mladenci na prinudnom radu:)jos da ne radimo bilo bi super.Odoh da ispecem neke korice pripremim filic za sutra i na spavanjac jer ranom zorom treba otici na posao pa do mraka grrrrrrr

ma to su vec ustaljene radnje koje i nisu vredne pomena,nespavanje iz kuhinje na posao i slicno,nego me mama poremetila posto su danas dosli sa mora a stalnu musteriju nisam mogla odbiti inace od prosle nedelje poa do daljnjeg ne pravim tortice sem za ljude koje stvarno ne mogu odbiti i naravno po vecim cenama inace se nikad necu preseliti:)
odoh sad pristojno da odspavam do 5,laku noc:)

spavanjeeee zeno blesava..a mi cemo majstorima tj vama da donesemo pivo, kiflice i kockice za yamb u pauzi!:) mislim ne mozes me odbiti:mrgreen:..u stvari ti mozda i mozes al moj drug ne :D sad laku noc naspavaj se malo....mi legli posle "rucka" sto je oko 18h je l te...i odvalili do pola devet..dobro neki i malo vise, mislim na momke :) pa sad pravimo figurice i ja zavrsila neke kolace i torte za sutra....a sutra da pravim esterhazicu za nedelju..nju ne volim da pravim uopste nije visoka pa sad gledam kako da uklopim tezinu visinu i obime...i tako...:)
e a ja juce gledala skokove u vodu ...koje obozavam da pratim..a retko pustaju :) skakanje sa litice, Mexico...visina 27m...kakav ambijent luudilo :)

lep vikend zelim!:heart:

Dobro jutro! 37 minuta ležanja u krevetu,tj.toliko je pokazao moj tel.kad sam mu uključila alarm. A koliko sam stvarno spavala...ha...Uglavnom, posle podne na rodjendan, pa opet u kuhinju.Što sam odmarala,odmarala.Do kraja meseca punooo posla :).Ali ne žalim se, sve sam sama tako htela

ja imam jedno pitanje.koja od vas ima kumu Jelenu,zvanu Elke koja radi u Klinickom centru Beograd?juce sam bila kod nje i ona mi je pricala o svojoj kumi sa kojom se dopisujem preko foruma,ali ja ne uspevam da uklavirim koja je.

spavanjeeee zeno blesava..a mi cemo majstorima tj vama da donesemo pivo, kiflice i kockice za yamb u pauzi!:) mislim ne mozes me odbiti:mrgreen:..u stvari ti mozda i mozes al moj drug ne :D sad laku noc naspavaj se malo....mi legli posle "rucka" sto je oko 18h je l te...i odvalili do pola devet..dobro neki i malo vise, mislim na momke :) pa sad pravimo figurice i ja zavrsila neke kolace i torte za sutra....a sutra da pravim esterhazicu za nedelju..nju ne volim da pravim uopste nije visoka pa sad gledam kako da uklopim tezinu visinu i obime...i tako...:)
e a ja juce gledala skokove u vodu ...koje obozavam da pratim..a retko pustaju :) skakanje sa litice, Mexico...visina 27m...kakav ambijent luudilo :)

lep vikend zelim!:heart:
Meni se sviđa ovaj... što skače.

Pozdrav devojke,ja zavrsila sa tortama za ovaj vikend,sva sreca pa za sutra nema ni jedna torta,da decu vodimo malo na avalu,obecaaaavaaamoooo i obecavamooo,samo da ne pada kisa. Jaco pazi sa tim tvojim gospodzama,nikad se nezna.Sad malo da pregledam propusteno.

Meni klinci došli juče, ali kako ja dođem sa posla kasno, oni edan na trening, drugi na trening ( pa posle zasednu ispred kompjutera ili TV-a :roll:) jedva smo stigli da se malo družimo.
Danas došla (malo) ranije (nije bilo ni 18h), nahranili životinje, pustili mace da se upoznaju polako sa Donom i privikavaju jedni na drugo... i rešili da idemo do grada na sladoled.
Aleksa uzeo kuglu "karamel" koja mu se nije dopala (on obično kupuje samo provereno - ne znam šta mu bi) a bila megde oko sredine pa smo pola sladoleda dali Doni, Toma se izmazao ko' malo prasence (ništa neuobičajeno :D), ali ono što nam je zaista pokvarilo izlazak bila je kiša!
Da nismo poveli Donu seli bi u kafić i sačekali da prođe.
Ili bi pozvali taxi...
Ali, Dona ne može ni u kafić ni u taxi.
I tako... malo smo čekali u nekom pasažu da se primiri kiša pa krenuli.
Došli mokri, smrzli se, a roditelji im naprasno odlučili da sutra idu negde... pa mi ih odveli večeras :(.
Baš nam se nije dalo da se lepo provedemo. Drugi put.

Drage moje sada kada sam se malo sredila moram nešto da vam ispričam.Vi koje imate kućne ljubimce RAZMISLITE.Moj unuk, koji ima 10 godina, bezbroj puta je odlazio kod svog druga i igrao se sa njegovim psom-Zlatni retriver.I ovog puta su bili zajedno.U momentu kada je drug otišao u kuću, a moj unuk mazio psa, pas ga je ugrizao za ruku, za jednu, pa za drugu,oborio ga na zemlju, vukao ga i kada su roditelji izašli jedva su psa odvojili od deteta.Moj unuk je završio u bolnici sa ogromnim ranama, pokidanom tetivom na jednoj ruci.Morao je biti i operisan.I sada je u bolnici, ali je mnogo bolje.Veterinar kaže da i životinje imaju trenutak, kada im kvrcne u glavi, kao i ljudima.NEKA VAM OVO BUDE POUKA ZBOG VAŠE DECE.Pozdrav za sve.

Uf... Ovo je stvarno i strašno i tužno. I jedino što mi prolazi kroz glavu je da želim da se dete što pre oporavi sa što menje posledica.
Ovo nije ni mesto ni tema da gnjavim objašnjenjima i pretpostavkama oko toga šta je moglo da inicira ovakvo ponašanje psa, ali u svakom slučaju ono što stalno ponavljam je da je životinja ogromno zadovoljstvo, ali i još veća obaveza.
Dete i pas se nikad ne ostavljaju sami i bez nadzora pogotovo ne na teritoriji psa i o tome uvek treba strogo voditi računa.
Još jednom, želim da se mališa što pre oporavi! :heart:

Ne znam sta bih rekla..volim zivotinje..ma obozavam ih.. rasla sam uz njih ceo zivot.. Moj pas je uginuo, i kao da mi je deo duse otisao sa njim, i verovala sam mu kao svom oku! Spavao je sa mojim sinom, od rodjenja u istom krevetu! Majka je stalno govorila: "Pazi, vodi racuna, Mrki te previse voli, bice ljubomoran, ne daj Boze, moze da ga napadne. bla bla.."..i iskreno, cesto sam razmisljala o tome i u trudnoci, i posle porodjaja.. ali, sam par puta virkala na vrata kada su bili sami u sobi. Moj Strahinja je imao tek 2 meseca, Mrki je lezao ispruzenih svih cetiri sapica pored njega i lizao mu rukicu! To mi je srce ispunjavalo milinom, shvatala sam zapravo, koliko taj ker voli nas! I nikad niko ne bi smeo da udje u sobu dok ja Mrkija ne uzmem u krilo! Ni ukucani, svekar, svekrva, ama bas niko! Moja majka je jednom usla, legla, ali nije smela da ustane :D dok ja nisam dosla, Mrki ju je preklopio sapama i samo rezao... nije on nikome verovao, da neko slucajno ne naudi njegovom bekanu!! Moj sin se uvek bukvalno izivljavao nad tim kerom, cupao ga, vukao, davio, jahao...znam da je mali, i sve je to radio iz ljubavi..al` nikad ga nije ujeo..ponekad bi zarezao, onako moleci, iz svoje samoodbrane, da se ovaj uplasi i pusti ga.. I, mislim da, pas koji je vezan za svog gazdu, cini sve da ga usreci i ne bi mu nacinio zlo Takve stvari rade psi osobama koje ne poznaju, i koje manje poznaju..deca ih obicno vuku, cupaju, maltretiraju (sto sam bas pomenula za svog sina) i nijedan ker to ne trpi. Mog sina je on trpeo, ali kerusica od mog ujka naprimer, koja je prvenstveno jer je zenka umiljata, mala.. ne dozvoljava Strahinji ni da je pipne!! A nikad joj nista nije uradio! Sa nama se igra, mazi..a njega kako vidi (i svako drugo dete) rezi i napada!! Znam da vecina od vas ne razume tu vezanost za zivotinje, ali znam da, npr. Smeh, Unchi, Inka.. i tekako shvataju o cemu pricam!
Da se vratim na temu..izvinite, raspisala sam se znam da nije tema, ali stignemo ovde o svemu da cavrljamo.., ovo mene jako pogadja,..znam da ima svakakvih psa, i suze mi idu zbog vaseg unuka..ne znam sta bih rekla, strasno!!!. ..ne zelim ni da mislim na njegove malene rukice, i hvala gospodu Bogu sto je malisa dobro..ozdravice brzo, on je sad u punoj snazi! Saljem mu sve poljubce ovog sveta.. :cmok2::heart:

Poslednja izmena:

Back