PrincessAndjela
Domaćin
- Poruka
- 4.300
Smeh, ti si carica 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jos da ne radimo bilo bi super.Odoh da ispecem neke korice pripremim filic za sutra i na spavanjac jer ranom zorom treba otici na posao pa do mraka grrrrrrr

mislim ne mozes me odbiti
..u stvari ti mozda i mozes al moj drug ne
pa sad pravimo figurice i ja zavrsila neke kolace i torte za sutra....a sutra da pravim esterhazicu za nedelju..nju ne volim da pravim uopste nije visoka pa sad gledam kako da uklopim tezinu visinu i obime...i tako...
skakanje sa litice, Mexico...visina 27m...kakav ambijent luudilo 

.Ali ne žalim se, sve sam sama tako htela

Meni se sviđa ovaj... što skače.spavanjeeee zeno blesava..a mi cemo majstorima tj vama da donesemo pivo, kiflice i kockice za yamb u pauzi!mislim ne mozes me odbiti
..u stvari ti mozda i mozes al moj drug ne
sad laku noc naspavaj se malo....mi legli posle "rucka" sto je oko 18h je l te...i odvalili do pola devet..dobro neki i malo vise, mislim na momke
pa sad pravimo figurice i ja zavrsila neke kolace i torte za sutra....a sutra da pravim esterhazicu za nedelju..nju ne volim da pravim uopste nije visoka pa sad gledam kako da uklopim tezinu visinu i obime...i tako...
e a ja juce gledala skokove u vodu...koje obozavam da pratim..a retko pustaju
skakanje sa litice, Mexico...visina 27m...kakav ambijent luudilo
![]()
lep vikend zelim!![]()
Može li negde da se poruči... takav jedan?hahaha slazem se - Orlando Duque - 1st place!![]()

Može li negde da se poruči... takav jedan?

.