KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobar dan, ali vidim da bas i nije dobar.
Stvarno je strasno sto se desilo i moje iskrene zelje da se malisa sto pre oporavi.
Ne znam ni sta da kazem, totalni sam duduk sto se tice zivotinja, volim ih na svoj nacin, ustvari ja sam dete sa sela, tamo su se zivotinje tretirale kao zivotinje, kao zna se gde im je mesto, mada nisam pristalica istog nikad bila, ali tako je moralo.
Volim kuce, male, velike svejedno, ali i oni su ziva bica, sto akzu, kvrcne i njima i ko zna sta je bio razlog istog...ali, neka dete bude dobro...
Mi rucali, pa sad malo prezivam, a onda na ribanje kuhinje i plehova.
Uh sto mrzim da ribam plehove, e to mi je kazna najveca...

Draga Mnikolić, želim i ja ovim putem sve najbolje Vašem unuku. Grozno je to, što se desilo, ali sreća da nije gore. Jedino što mislim da će mu ostati trajno, to će biti strach od pasa.
Još jednom sve najbolje i brzo ozdravljenje.

I ja sam tu...ali u gužvi.Još mi crkla lampa kod kompijutera pa kucam u mraku.U pravom smislu je ovo slepo kucanje.
Ljiljo, nemam reči koji ma bih izrazila svoju tugu zbog povreda i pretrpljenog straha Vašeg unuka. Moj sin obožava zlatnog ritrivera i kad odemo kod devera, on i Mazi se igraju neprestano.Ni u najcrnjim mislima mi ne bi palo na pamet da ritriver može da napadne dete. Želim mu da mu se rane što pre zacele.Ljubite ga u moje ime...

Pozdrav i od mene, ovde kod nas hladno, prava jesen, sada toplomer pokazuje bednih 13 C. To je jesen a ne sredina leta.
Mi spremamo proslavu rodjusa mm. Pola veka, ko bi to rekao. Uveče imamo goste, tako da danas imam slobodan dan a sutra naveliko na posao - ko bude u stanju, nek radi.

Pozdrav i od mene, ovde kod nas hladno, prava jesen, sada toplomer pokazuje bednih 13 C. To je jesen a ne sredina leta.
Mi spremamo proslavu rodjusa mm. Pola veka, ko bi to rekao. Uveče imamo goste, tako da danas imam slobodan dan a sutra naveliko na posao - ko bude u stanju, nek radi.

Pa neka mu je srećan rodjendan :).I sve mu najbolje želimo, puno sreće, puno zdravlja i dobrog vina
A kod nas je celih 16 stepeni

Hvala Vam svima.Divne ste i veoma pažljive.Osećam se kao da vas sve lično poznajem.Mom unuku je sada bolje, ali za dalje kakve će mu posledice ostati zbog pretrpljenog straha videćemo.
Ako smem da dam savet... dobronameran je u svakom slučaju:
To što se detetu desilo je strašno i traumatično. Ali ako ne želite da ima psihičke traume i doživotan strah od pasa, ne sklanjajte ga od njih, ne plašite ga kad pas nailazi niti bilo šta slično. Znam da će i svaka odrasla osoba u njegovoj blizini nakon ovoga imati strah da pas ne priđe i daleko bilo ne povredi dete, ali deca kopiraju odrasle i mi im nekad krajnje nesvesno prenosimo model ponašanja. (Da vam ne pričam kako i zašto ja imam doslovce fobiju od zmija!)
Pri tom je jako važno i ključno: dete ne sme biti sa psom bez nadzora odrasle osobe. Ja svakom detetu koje priđe da pomazi Donu (a ima i onih koji se bez ikakvog pitanja zalete i grle je) naglasim da pre nego što priđe psu mora najpre da se obrati osobi koja je sa njim i obavezno pita sme li da priđe psu ili ne. Bez obzira što je moj pas krajnje miroljubiv i obožava decu. Niti je svaki takav, niti svako dete zna kako se prilazi psu - i njihova ljubav nekad zna jako da zaboli.

Dobro vece moje vrednice Evo i ja jedva zavrsila figuricu, nemam koncentraciju za posao.Ujutro idem u Bg na aerodrom napokon mi dolaze roditelji .Uh sto sam srecna majcice mila jedva cekam da svane ,ma neznam dali cu uopste spavati od srece.

Back