KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ja se klimala. Jutros od 4:30 čupala pasulj, pa od 9 - 12h brala lubenice, pa kada sam došla preznojana i prašnjava sa + beskonačno C, nije bilo vode. :evil: Došla tek u 15h, a ja nisam mogla nigde ni da sednem, ni da legnem, dok se ne istuširam. Konačno se u 15:30 istuširala i legla, posle 15 minuta došla neka žena da se dogovorimo za tortu. :roll: I onda sam ručala, i otišla da berem dinje, vratila se pre pola sata, i opet nije bilo vode. Pa nekog ću odrobijati, života mi. :evil:

A vi kako 'te? :mrgreen:

dosla s posla.sreca kod mene bilo vode i odmah pod tus,trista puta se preznojila jer na zalost nase bolnice imaju klime tamo gde ne treba bas mnogo da se ladi...sad pijem kaficu sa dragim pa odoh u torte...nisam mogla biti od reci i neke sam morala prihvatiti tako je to kad objavis da si na odmoru a dostupan si svima...ali malo da popunimo budzet pa opet da zatvorimo radnju...

Dobro veče drage moje, nije me bilo odavno. Ja u medjuvremenu bila malko da vidim Bačku, pa da zavirim u Banat. Bilo je slatko, ali kratko. Jes´ da je bila vrućina, ali leto je takvo. Ovde kod nas sada pada kiša, hladno je a i naredna 2 dana treba da bude oko 20 stepeni. Malko ću i da se smrznem. Zavidim Vam malo i to sunce, ali peći torte po ovoj vrućini ne zavidim uopšte. Ne znam, ko se više topi, vi, ili torte.

Pozdrav curice i od mene. Bila malo kod lekara, da mi pogleda noge, počele su da mi otiču od silnog voženja. Moram da vežbam, malo bicikli, malo šetnje i sl. Kod nas sparina na 26 stepeni.

Iskoristi svaki slobodan trenutak pa se posveti sebi:)
A za sparinu na 26 stepeni, crkoh od smeha:lol::lol::lol:
Kod nas izgore sve zivo, danas kolega merio na poslu, u magacinu 39, a na betonu napolju gde nam je lager robe u dvoristu 40:mrgreen:

Jaco, mislim da bi mi bilo bolje na zelenom dvorištu u hladovini bolje i na tih 40, nego na ovoj sparini izmedju zgrada, na betonu i asfaltu. Ali, šta mogu, malo sam doživela pre dve nedelje vrućinu kući, bilo je zabavno. Ako bude istina, još ću je imati i u augustu, kada se ponovo spremamo na par dana kući.

Jaco, mislim da bi mi bilo bolje na zelenom dvorištu u hladovini bolje i na tih 40, nego na ovoj sparini izmedju zgrada, na betonu i asfaltu. Ali, šta mogu, malo sam doživela pre dve nedelje vrućinu kući, bilo je zabavno. Ako bude istina, još ću je imati i u augustu, kada se ponovo spremamo na par dana kući.

Ma kakvo crno zeleno dvoriste, ja sam u gradu i moja firma je u uzem delu centra grada, sem drvoreda na ulici ni Z od zelenila, to ti i pricam, imamo zgradu sa izlozbenim slaonom keramike i kupatilskog namestaja , gde sam i ja, a imamo i veliki prostor, tj dvoriste firme gde se nalazi dobar deo lagera keramike i ostale robe koja stoji na dvoristu, tu kolege ceo dan istovaraju i utovaraju, ja danas izasla iz kancelarije, e kad se nisam slogirala, a i mnogo je bre, moja smena od 11-19h, ispadose mi oci na onaj kompjuter, a ljudi navalili kao da delimo dzabe, kazu nema narod para, ja ne znam odakle onda izvlace taj novac...
E o tome ti pricam, znaci nema ni dvorista ni ladovine, samo beton, beton i beton;)

Ma znam cico mala...nego ja shvatih da bi volela da si u dvoristu svoje kuce sada, jer sam ja pomenula dvoriste...no drobro, u svakom slucaju, bilo bi lepse i meni i tebi da smo u zelenom dvoristu nasih kuca, moja rodna kuca je na selu, u njoj zivi moj brat sa svojom porodicom, sva je u zelenilu i uzivam kada odem kod njih da sednem u dvoriste i da popijem kaficu.:heart:

Gde se odmah setiš Radovana III-ćeg i neprevazidjenog Zorana Radmilovića. I nakon toliko godina je ta predstava fenomenalna, samo šteta, što ne postoji dobar snimak cele predstave, nego samo delovi i to groznog kvaliteta.

Ej imam ja snimak jubilarne predstave, zvaničan DVD, ne neki divča.Moram da procunjam po mojoj filmoteci.Nisam ga nešto odavno videla.Sad da se setim, ako sam ga kome dala, ko li bi to mogao biti

Pa dobar dan. Da izjavim za televizor da smo konačno izvadili crni luk. Bilo četiri prikolice.
k025.gif
I da sam do kraja pokisla kao miš, i bila sam prljava kao iz odžaka da sam izašla.

Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Back