Ne znam sta bih rekla..volim zivotinje..ma obozavam ih.. rasla sam uz njih ceo zivot.. Moj pas je uginuo, i kao da mi je deo duse otisao sa njim, i verovala sam mu kao svom oku! Spavao je sa mojim sinom, od rodjenja u istom krevetu! Majka je stalno govorila: "Pazi, vodi racuna, Mrki te previse voli, bice ljubomoran, ne daj Boze, moze da ga napadne. bla bla.."..i iskreno, cesto sam razmisljala o tome i u trudnoci, i posle porodjaja.. ali, sam par puta virkala na vrata kada su bili sami u sobi. Moj Strahinja je imao tek 2 meseca, Mrki je lezao ispruzenih svih cetiri sapica pored njega i lizao mu rukicu! To mi je srce ispunjavalo milinom, shvatala sam zapravo, koliko taj ker voli nas! I nikad niko ne bi smeo da udje u sobu dok ja Mrkija ne uzmem u krilo! Ni ukucani, svekar, svekrva, ama bas niko! Moja majka je jednom usla, legla, ali nije smela da ustane

dok ja nisam dosla, Mrki ju je preklopio sapama i samo rezao... nije on nikome verovao, da neko slucajno ne naudi njegovom bekanu!! Moj sin se uvek bukvalno izivljavao nad tim kerom, cupao ga, vukao, davio, jahao...znam da je mali, i sve je to radio iz ljubavi..al` nikad ga nije ujeo..ponekad bi zarezao, onako moleci, iz svoje samoodbrane, da se ovaj uplasi i pusti ga.. I, mislim da, pas koji je vezan za svog gazdu, cini sve da ga usreci i ne bi mu nacinio zlo Takve stvari rade psi osobama koje ne poznaju, i koje manje poznaju..deca ih obicno vuku, cupaju, maltretiraju (sto sam bas pomenula za svog sina) i nijedan ker to ne trpi. Mog sina je on trpeo, ali kerusica od mog ujka naprimer, koja je prvenstveno jer je zenka umiljata, mala.. ne dozvoljava Strahinji ni da je pipne!! A nikad joj nista nije uradio! Sa nama se igra, mazi..a njega kako vidi (i svako drugo dete) rezi i napada!! Znam da vecina od vas ne razume tu vezanost za zivotinje, ali znam da, npr.
Smeh, Unchi, Inka.. i tekako shvataju o cemu pricam!
Da se vratim na temu..izvinite, raspisala sam se znam da nije tema, ali stignemo ovde o svemu da cavrljamo.., ovo mene jako pogadja,..znam da ima svakakvih psa, i suze mi idu zbog vaseg unuka..ne znam sta bih rekla, strasno!!!. ..ne zelim ni da mislim na njegove malene rukice, i hvala gospodu Bogu sto je malisa dobro..ozdravice brzo, on je sad u punoj snazi! Saljem mu sve poljubce ovog sveta..