unchi

Poruke na profilima Najnovije aktivnosti Poruke O članu Blog

 • ''hvala punoo sada imamo i po kojeg clana vise , pa ce odmor sigurno biti super '' - da li sam ili bolje reći šta sam ja to propustila? :rumenko: U svakom slučaju srećno vam bilo.
  zamisli,stavila sam moskvu na vagu teska 3100,a treba 3000 da se prekrstim od kad me to nije ubolo
  zovem te na kafu ujutro popodne kad se probudim,ljubim
  :cmok2: Hvala, mila.
  Propusta ima i to dosta, ali s obzirom da sam sinoć u 21h tek išla po materijal, a da sam je isporučila jutros u 10h -super jr ;)
  Još sam stigla i da spavam :cool:
  Hvala puno Unchi! Vestice su mi posebno drage, posto je ideja moja, a ne "pozajmljena" sa interneta, ali sam toliko zurila da sam je malo isfuserisala. Drugi put cu ja to bolje ;)
  Pozdrav draga imam jednu molbu. Vidim da si skoro pravila Esterhazi tortu pa bih te zamolila za recept. Nikako da nadjem neki kojim sam bas zadovoljna pa rekoh da pitam strucnjaka koga veoma cenim
  ma ovo je zlo,ja u kuci od 90 kvadrata,znaci nikakva spec kvadratura,imam dve klime koje rade bez prestanka,naizmenicno,istovremeno ma kao luda Nasta idem po kuci i palim,gasim....nocu,pa to je tek pis zivi,ja pola noci namestam klime i jurim komarce,ne stizem da spavam
  Ako bude torta porucena,za prvi septembar je,....a nacicu te je i na moru,znas kako plivam,kao Jan Torp:zper::zper:
  Hvala macko puno,a transfer.....pa seljanka iz Borce,okranula sam kontra stranu.....sta da ti pricam dalje:whistling::whistling:
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
 • Učitavanje...
Back
Top