askica
Primećen član
- Poruka
- 845
Lepo se provedite teta Iro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kod nas zaladnelo padala je ceo dan kisa .Sreca imam peci neke torte pa ce biti mnogo lakse .Teta Iro lepo se provedi i nauzivaj na moru ,a ja cu se loncirati do 10 avgusta 
.Kod mene pripreme za docek roditelja mnogo sam ih pozelela nismo se videli 4 godine ..uh jedva cekam 25 jul.Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno![]()

) i sad kuliram.Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno![]()

al je jutros tiho na cosetu izgleda da su svi otisli na odmor .Ja poranila da filujem neke torte dok nije ugrejalo.Milina kad malo zahladni ,jer sam se cele sedmice mucila da mi se torte neistope .
,svima koji su na odmoru lep odmor,a ostalima srecan rad
i lep dan...Šta? Još nije gotovo?ja cekam mamu i tatu da dodju,vode klince malo kod sebe,a mi cemo da zavrcemo rukave i krenemo u potragu za tehnikom za stan i da napokon privodimo kraju i ovo.
ja cekam mamu i tatu da dodju,vode klince malo kod sebe,a mi cemo da zavrcemo rukave i krenemo u potragu za tehnikom za stan i da napokon privodimo kraju i ovo.