KULINARSKO ĆOŠE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav drugarice :per::per:kod nas zaladnelo padala je ceo dan kisa .Sreca imam peci neke torte pa ce biti mnogo lakse .Teta Iro lepo se provedi i nauzivaj na moru ,a ja cu se loncirati do 10 avgusta :zcepanje::zcepanje:.Kod mene pripreme za docek roditelja mnogo sam ih pozelela nismo se videli 4 godine ..uh jedva cekam 25 jul.

Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Jaoj, uzivaj do besvesti, zasluzila si bre...:zag:
Zaboravi na nas i pusti forum, neka mozak ode na tu zelenu ispasu oko tebe i kada dodjes samo da vidimo lepe slike:cmok2:
Stigla sa posla, nahranila "zabu", sada malo da se kuckam sa vama, pa onda u moju vezbaonicu, vozim sobni bajs:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I ja stigla sa posla...
Nahranila kucu, mace, pustila ih da se izigraju (mace su još male i kratko su kod mene pa ne smem da ih puštam iz kuće bez nazora), najela se lubenice zajedno sa Donom (nisam još naišla na nešto što je jestivo a da ona neće da jede :zcepanje:) i sad kuliram.
Teta Iro, uživaj u toj zelenoj oazi i puuuuuuuuuuno slikaj!

eee,devojke i ja sam tu!!nije me bilo neko vreme,dodjem sa posla,deca me odmah uspavaju ako mi svekrva ne uvali neki posao pa nikako da svratim ovde da vidim sta se radi.
dobro je,danas konacno malo svezine inace...mislim da bi kod mene u kuci svi poceli da ujedaju od muke....
teta Iro,lepo se provedite...
pozdrav devojke

Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno :cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2::cmok2:

Provedite se i nauživajte!Ako ima neko ko je to zaslužio, onda ste to Vi. Puno popljubaca :kiss:

Dobro jutro.
Definitivno vas nema.
Godisnji odmori, torte, a i ima tu neceg drugog, malo smo se zasitile ovoga, a i fejs je preovladao...
No dobro, nije lose ni otkaciti se malo odavde, da malo mozak "pase"...
Moj godisnji je u septembru, naravno, marsuta ista kao i proslih godina...VB:mrgreen:
One koje me znaju, znaju i sta to znaci...:lol:
Kuvam djuvec, meso i pire, pa ako neko voli nek naidje, ce se nadje jedan tanjir:lol:
Posle odoh u rudnik do 19h...:mrgreen:
Ljubim vas i lep dan vam zelim:cmok2:
404fd0db5e719b0673e4835ox3.gif

Poslednja izmena:
Ja bila ovde u 07.30, pa u 08.00, pa nikog nemaaa...Definitivno nema teta Ire ranoranioca.Andrej i ja već završio jedan poslić, pa bili na pijaci, on sad crta gledajući DVD Brusa Blica, a ja ponavljam neskaficu.Prvu koji sam napravila, uh...baš mi nije bila lepa.Ali sad mi je mm napravio nesić i sad je super!!! Jao što sam se olenjila, imam u subotu 3 torte, a ja se nešto razvlačim.Još danas posle podne radim.Odoh u kuhinju

Dobro jutro :bye::bye::bye:al je jutros tiho na cosetu izgleda da su svi otisli na odmor .Ja poranila da filujem neke torte dok nije ugrejalo.Milina kad malo zahladni ,jer sam se cele sedmice mucila da mi se torte neistope .

Dobro jutro bas je mirno ovde ili odmarate ili radite,jaco67 evo i ja poranila, treba da ukrasavam neke tortice zahladilo i kod mene ali mislim da je malo previse ipak je ovo juli mesec ali sta da se radi

Juuuuuutrooooooooo,i ja sam tu iako nisam poranila.Ludim malo ovih dana,zbog neodgovornih lhudi.Prosli petak z restorana zovu da poruce 15 manjih torti za nedjelju,a meni vikend prilicno pun.Ovaj vikend bio dogovor 35 i svadbena,sinoc zovu da smanje za 10 kom.,a kore popecene juce.S njima nikako na zelenu granu.
Ili sam ja magnet za takve.
svima koji su na odmoru zelim prijatan odmor.........
Ostatak ekipe,sta da vam kazem,srecan rad........

drage moje moze li mi neko pomoci,pokusavam da napravim one sitne figurice fudbalere i nesto mi ne ide od ruke,ako tako mi i treba kada necu da ih kupim reko ma nisu teski da se naprave kad ono nije bas tako,znam da nije tema za ovde ali ovde vas trenutno najvise ima, moze li neki postupak ili tutorijal

Back