askica
Primećen član
- Poruka
- 845
Lepo se provedite teta Iro

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno![]()
Drage moje evo koristim priliku da vas pozdravim sa Severa iz zelene i prelepe Letonije. Ovde sam vec dva dana i ne mogu da se naspavam. Poslednje vreme je bilo pakleno i bila sam bas na kraju snaga. Jedva sam otisla do aerodroma i cim sam sela u avion zaspala. Ovde je divno. temperatura oko 25 sve zeleno i lepo. Veceras idemo na selo da uzivamo. Kada se vratimo u grad gledacu da uhvatim neki moment da vam se javim. Kadfa se vratim postavljam slike/ Ljubim vas puno![]()
Šta? Još nije gotovo?ja cekam mamu i tatu da dodju,vode klince malo kod sebe,a mi cemo da zavrcemo rukave i krenemo u potragu za tehnikom za stan i da napokon privodimo kraju i ovo.
ja cekam mamu i tatu da dodju,vode klince malo kod sebe,a mi cemo da zavrcemo rukave i krenemo u potragu za tehnikom za stan i da napokon privodimo kraju i ovo.