Koju su to vojsku demokrate uništile?

Ne razumeš se ti ni u fudbal i ne znam zašto uzimaš učešće na ovim temama.

Ni jedan rat u kome sam učestvovao nije izgubljen na bojnom polju, i da se pitalo nas sa puškom u ruci svaki bi veoma kratko trajao. Ali yebeš ga, kad u tri dana tri puta zauzimaš jedan grad, a uveče ti stiže naredba da se povučeš...

Evo za sve jedna ekskluziva.
Prisustvovao sam sceni 1993. na Igmanu, kada je Mladić hteo da ubije Karadžića, u čemu su ga sprečili, gen. Galić i puk. Milošević.
Mnogi će se setiti da je tad bila pokrenuta ofanziva na Igman, jer je mesecima predstavljao područje preko koga su muslimanske jedinice iz Sarajeva vršile napade.
Plan je bio da se preuzme kontrola nad Igmanom da bi se to prekinulo.
Krenuli smo u zoru. Do nešto iza podne smo se već spuštali sa druge strane prema Sarajevu.
Naši obaveštajci iz Sarajeva su javljali da je u gradu neviđena panika, haos i rasulo u muslimanskoj vojsci. Muslimani su sakrivali oružje i uniforme kako bi se predstavljali da nisu učestvovali u ratu, kad mi zauzmemo grad.
Jedini otpor koji se očekivao je bilo u jednom prigradskom naselju naseljenom pre rata sandžaklijama, a u ratu i mudžahedinima. Procena je bila da bi se slomio taj zadnji otpor da je potrebno oko 4 sata.
Ne mogu vam opisati to uzbuđenje. Svi smo bili svesni da taj dan završava rat, jer kad bi palo Sarajevo ostali delovi Bosne bi se munjevito smirili.

Tad počinje najprljavija scena kojoj sam prisustvovao.
Sleće helikopter sa Karadžićem, koji se malo pre toga vratio sa pregovora u Ženevi.
Karadžić izdaje naredbu da se obustavi ofanziva i vojska povuče sa Igmana, jer je on dogovorio da će Igman kontrolisati UNPROFOR i da više neće biti muslimanskih upada.

Mladić ga gleda u neverici i govori mu: "Radovane, kakav Igman? Ja za 4 sata zauzimam Sarajevo i završavam rat".

Karadžić je počeo da sere da to ne sme da se uradi jer je on dao reč da će se ofanziva obustaviti.
Mladić nije hteo ni da čuje, na šta je Karadžić počeo da histeriše da je on vrhovni komandant srpske vojske i da mu preti hapšenjem i sudom za veleizdaju.

Mladić, crven ko paprika od besa, potegne škorpion na Karadžića. Odmah su na njega skočila ova dva gore pomenuta oficira i razoružali ga. Karadžić je seo u svoj helikopter i otišao, a Mladića su strpali u drugi. Gen. Galić je izdao naredbu za povlačenje.

Bilo je strašno teško gledati kako ljudi bacaju puške i plačući se vraćaju niz Igman.

Nije mi nikada bilo jasno kako je Mladić posle tog incidenta ostao na čelu vojske.

Eto tako smo mi gubili ratove.

Ne cudi se. Sam sam bio tu gde opisujes. Da je palo Sarajevo, kao sto je trebalo, vise rata u BiH ne bi ni bilo. Karadzic je dobio garancije od SAD-a da nece biti kaznjen, a Mladicu je ponudjeno da uzme SAD drzavljanstvo i automatski dobije posao u Pentagonu. Karadzic je prihvatio ovaj drugi odbio. Zajedno sa Karadzicem istu ponudu kao Mladic, dobio je i Veljko Kadijevic koji je prihavtio ponudu i bio je jedan od generala Pentagona koji je rukovodio Pustinjskom olujom. Neki su generali (licno moj komadant) trazili bojne otrove kako bismo izbegli gubitke u ljudstvu, ali je licno taj general Mladic to odbio kao nehumano i kukavicki. Nije bilo bacanja puski i plakanja, bio je samo bes, i to je istina. Tada sam i ja napustio borbu protiv Islamskog terorizma u srcu Evrope. A sto se tice Galica, on je od pocetka bio ni tamo ni vamo. U ratu nije hteo da bude borac, a u miru politicar. Sredina koja nikome od Srba nije valjala. Mladic je pokusavao u vise navrata da mu kaze da nakon oslobodjenja BiH od Islamskih terorista treba pustiti politiku da radi, kao i da ako Bosanski Muslimani hoce, dati im drzavu, cak je i priznati. osim toga, pogledaj i razjani svoje razmisljanje. Mladica trazi SAD kao ratnog zlocinca, razlozi za to su duboki,jako duboki, od poraza NATO napada na RS pa do NATO gubitka teroristicke baze Srebrenica. Mozes li da zamislis generala jedne vojske koji se suprostavlja vojnoj sili NATO-a, i da ih pri tome cak i ponizava. Ili uzmi Karadzica koji je obezbedio svoje potomstvo (Mladicu ubijena cerka) i kojem se danas ne propisuje neki ratni zlocin, ali eto, ponekad upadnu u kuce Kardziceve familije i to je to. Karadzicu je bilo jasno, da ako je Mladic u stanju da se okrene uspesno protiv NATO (Nacisticko Americke Teroristicke Organizacije) onda ce sa 100% sigurnosti biti samo samo sitnica za ono sto moze on da dozivi. Karadzic nestao sa politicke scene, Maldic ostao sa svojom nacijom.

Iz svega napisanog čovek ženskog pola koji se ne razume u fudbal i ratovanje ali ima malo preostalog zdravog razuma (moj sluča :)j) može samo da zaključi da se ratovi ipak ne vode samo na bojištu, već odlučuje i politika.
I to, posebno u slučaju malih zemalja kakva je naša - međunarodna politika.
Svako ko smatra da Srbija bez podrške jakih može da dobije bilo kakav rat, pa i gerilski (u kome smo je li svetski prvaci) -- ima problem sa zaključivanjem,
Još veći problem je to što neki ovde, i posle svega, imaju volju da testiraju sreću iznova.
Ti reče da si se vratio iz Vukovara, ja znam neke koji nisu. Ceni malo svoju sreću.

Ako sam ja dobro razumela, postavljač teme, je čiknuo one koji to tvrde da i dokažu tezu koja se učestalo ponavlja u javnosti da su demokrate uništile vojsku. I usput se zapitao, koju to vojsku tačno? Vi ste se zapetljali ko pile u kučine odgovarajući na ta pitanja :D

I, usput, demokrate pojedinačno, uglavnom, ne pametuju, već znaju šta znaju a šta ne. Ne trče na gooogle, pa da posle cut&paste tekstove od 9000 karaktera, da dokažu svoje kzv.poznavanje materije.
Radikali na ovom pdf, najčešće znaju sve o svemu: od toga šta je mislio knez Lazar dva sata pre boja, preko obogaćenog uranijuma, nuklearne fizike i sudske medicine, planovima cia, ekonomiji tibeta, švalerkama i novčanicima ovog ili onog, planovima zapada za narednih tri triliona godina, propasti the usa, božjim poslovima itd isl.
I to svaki zasebno - zna sve. Mašala :mrgreen:

Sad ti stvarno verujem da se ne razumeš u ovu oblast. Ali, hajde što se ne razumeš, nego ne znaš ni da shvatiš poentu onog ko se razume. Pri to mi još imputiraš nešto što nikada nisam izjavio.

Prvo, u zadnjih 200-tinjak godina svaki rat se završava ovakvim ili onakvim pregovorima. Sam rat se vodi da bi osigurao što bolju poziciju u tim pregovorima.
Da je tad zauzeto Sarajevo, rat bi stao u roku od nekoliko dana. Sudbina Alije Izetbegovića i njegovih saradnika bi bila identična sudbini Hitlera i njemu bliskih kad je Crvena Armija ušla u Berlin. Nisu mogli pobeći iz Sarajeva, jer smo mi kontrolisali aerodrom, koji jeste bio pod zaštitom Plavih šlemova, ali pod našom vatrenom moći.

Znači, na te pregovore bi sa muslimanske strane izašli neki umereniji ljudi svesni pozicije u kojoj su se našli, i mi bismo bili ti koji bi postavljali uslove.
Ovako, ratovalo se još dve godine, u kojima se srpska vojska demoralisala, jer više nije znala šta joj je cilj u tom ratu. U takvoj situaciji pokrenute su velike ofanzive od strane muslimansko-hrvatske koalicije, potpomognute HV i NATO, i Srbi su istisnuti sa oko 30% teritorije BiH koju su do tada kontrolisali i koju su vekovima pretežno naseljavali. Primer Drvar, u kome je 99% stanovništva bilo Srbi.
Malo je falilo da padne i sama Banja Luka, jer je nastalo rasulo u srpskim redovima. Jedini zaslužan što se to nije desilo je Arkan koji je zaustavio njihovo napredovanje. Koliki god mafijaš bio, za ovo mu skidam kapu.

U takvoj konstelaciji snaga i kontrole teritorija, ne čekajući da se srpska vojska konsoliduje i, siguran sam, brzo povrati izgubljene teritorije, je isforsiran Dejton, na kome su srbi primorani da prihvate faktičko stanje na terenu i naprave još neke dodatne ustupke, kao što je napuštanje srpskog dela Sarajeva.

Je li ti sad "pametnice" jasno?

Drugo, nikada nisam napisao da sam bio u Vukovaru. Na krajiškom ratištu sam bio u Zapadnoj Slavoniji.

Treće, nisam radikal.

Četvrto, svaki tekst koji sam ikada napisao je iz moje glave. Nikada za to nisam koristio kopiranje, čak nikada nisam tražio informacije na pretraživačima da bih učestvovao u raspravi.
Za razliku od tebe, ja kada se ne razumem u neku materiju o kojoj se raspravlja, ostanem po strani.

Sad ti stvarno verujem da se ne razumeš u ovu oblast. Ali, hajde što se ne razumeš, nego ne znaš ni da shvatiš poentu onog ko se razume. Pri to mi još imputiraš nešto što nikada nisam izjavio.

Prvo, u zadnjih 200-tinjak godina svaki rat se završava ovakvim ili onakvim pregovorima. Sam rat se vodi da bi osigurao što bolju poziciju u tim pregovorima.
Da je tad zauzeto Sarajevo, rat bi stao u roku od nekoliko dana. Sudbina Alije Izetbegovića i njegovih saradnika bi bila identična sudbini Hitlera i njemu bliskih kad je Crvena Armija ušla u Berlin. Nisu mogli pobeći iz Sarajeva, jer smo mi kontrolisali aerodrom, koji jeste bio pod zaštitom Plavih šlemova, ali pod našom vatrenom moći.

Znači, na te pregovore bi sa muslimanske strane izašli neki umereniji ljudi svesni pozicije u kojoj su se našli, i mi bismo bili ti koji bi postavljali uslove.
Ovako, ratovalo se još dve godine, u kojima se srpska vojska demoralisala, jer više nije znala šta joj je cilj u tom ratu. U takvoj situaciji pokrenute su velike ofanzive od strane muslimansko-hrvatske koalicije, potpomognute HV i NATO, i Srbi su istisnuti sa oko 30% teritorije BiH koju su do tada kontrolisali i koju su vekovima pretežno naseljavali. Primer Drvar, u kome je 99% stanovništva bilo Srbi.
Malo je falilo da padne i sama Banja Luka, jer je nastalo rasulo u srpskim redovima. Jedini zaslužan što se to nije desilo je Arkan koji je zaustavio njihovo napredovanje. Koliki god mafijaš bio, za ovo mu skidam kapu.

U takvoj konstelaciji snaga i kontrole teritorija, ne čekajući da se srpska vojska konsoliduje i, siguran sam, brzo povrati izgubljene teritorije, je isforsiran Dejton, na kome su srbi primorani da prihvate faktičko stanje na terenu i naprave još neke dodatne ustupke, kao što je napuštanje srpskog dela Sarajeva.

Je li ti sad "pametnice" jasno?

Drugo, nikada nisam napisao da sam bio u Vukovaru. Na krajiškom ratištu sam bio u Zapadnoj Slavoniji.

Treće, nisam radikal.

Četvrto, svaki tekst koji sam ikada napisao je iz moje glave. Nikada za to nisam koristio kopiranje, čak nikada nisam tražio informacije na pretraživačima da bih učestvovao u raspravi.
Za razliku od tebe, ja kada se ne razumem u neku materiju o kojoj se raspravlja, ostanem po strani.

Jasije mi jeste, ali i dalje tvrdim da nemam pojma o ratovanju.
I dalje mislim da sve ratove, kao što i sam kažeš, zavšavaju političari, kao što su političari, uglavnom debelo odgovorni za njihov početak.

Vidiš, koliko puta si ponovio "ako" u ovom što si napisao. Šta bi bilo da da je bilo, ali nije.
Ja koja nemam pojma o ratovanju i pre nego što su ratovi na prostoru bivše Juge i počeli, imala sam predstavu kako će to sve da se završi po nas Srbe. Oko toga sam npr. vodila žučne rasprave sa svojim ocem koji je kao i ti, čini se, ipak bio neka vrsta idealiste. Ja sam pratila i naše medije i BBC, moj ćale RTS...

Hoću da kažem, vreme je za mir u Srbiji, i ne mora se biti vojni ekspert da bi se to reklo.
Kao što je svakom ko je živeo u Srbiji 90.tih jasno da demokrate nisu mogle da unište vojsku.
Što se tiče Vukovara, pročitah nešto o svecu...

Što se tiče napomene o radikalima, ona se nije odnosila na tebe i na ono što si napisao. Trebalo je da to razdvojim od odgvora na tvoj post. Izvini.

I dalje mislim da sve ratove, kao što i sam kažeš, zavšavaju političari, kao što su političari, uglavnom debelo odgovorni za njihov početak.

Vidiš, koliko puta si ponovio "ako" u ovom što si napisao. Šta bi bilo da da je bilo, ali nije.
Ja koja nemam pojma o ratovanju i pre nego što su ratovi na prostoru bivše Juge i počeli, imala sam predstavu kako će to sve da se završi po nas Srbe. Oko toga sam npr. vodila žučne rasprave sa svojim ocem koji je kao i ti, čini se, ipak bio neka vrsta idealiste. Ja sam pratila i naše medije i BBC, moj ćale RTS...

Hoću da kažem, vreme je za mir u Srbiji, i ne mora se biti vojni ekspert da bi se to reklo.
Kao što je svakom ko je živeo u Srbiji 90.tih jasno da demokrate nisu mogle da unište vojsku.

Što se tiče napomene o radikalima, ona se nije odnosila na tebe i na ono što si napisao. Trebalo je da to razdvojim od odgvora na tvoj post. Izvini.

kako nisu demokrate unistile vojsku kad je 2000te ta vojska brojala preko 100.000 ljudi i imala vise naoruzanja nego ova danasnja, jer danasnja ima nekih 24.000 pripadnika plus je unisten veliki deo naoruzanja a nista novo nije kupljeno?

kad ti recimo imas 100 jabuka u korpi pa odjednom ti od tih 10 0ostane samo 24 zar to nije unistenje, katastrofa, raspad?

Ako sam ja dobro razumela, postavljač teme, je čiknuo one koji to tvrde da i dokažu tezu koja se učestalo ponavlja u javnosti da su demokrate uništile vojsku. I usput se zapitao, koju to vojsku tačno? Vi ste se zapetljali ko pile u kučine odgovarajući na ta pitanja :D

I, usput, demokrate pojedinačno, uglavnom, ne pametuju, već znaju šta znaju a šta ne. Ne trče na gooogle, pa da posle cut&paste tekstove od 9000 karaktera, da dokažu svoje kzv.poznavanje materije.Radikali na ovom pdf, najčešće znaju sve o svemu: od toga šta je mislio knez Lazar dva sata pre boja, preko obogaćenog uranijuma, nuklearne fizike i sudske medicine, planovima cia, ekonomiji tibeta, švalerkama i novčanicima ovog ili onog, planovima zapada za narednih tri triliona godina, propasti the usa, božjim poslovima itd isl.
I to svaki zasebno - zna sve
. Mašala :mrgreen:

:lol::lol::lol: Veoma precizno i jasno.

p.s. Zašto ovde nema neki copy-paste tekst? Nismo sigurni u ispravnost stava dok ne vidimo šta kažu nadležni.

kako nisu demokrate unistile vojsku kad je 2000te ta vojska brojala preko 100.000 ljudi i imala vise naoruzanja nego ova danasnja, jer danasnja ima nekih 24.000 pripadnika plus je unisten veliki deo naoruzanja a nista novo nije kupljeno?

kad ti recimo imas 100 jabuka u korpi pa odjednom ti od tih 10 0ostane samo 24 zar to nije unistenje, katastrofa, raspad?
Zavisi iz kog se ugla gleda.
- ako je izgubila 76 jabuka = katastrofa;
- ako je prodala 76 jabuka i uzela kintu = korist, zarada;
- ako je bila mnogo gladna i smazala 76 jabuka = pun stomak. 8-)

Nema tu nikakvog "šta bi bilo kad bi bilo". To je bilo, i to smo mi vojnici tim našim političarima dali na tacni. Ali šta vredi bacati bisere pred svinje? Njima je draže bilo da potraje rat još koju godinicu, nebili se oni što bolje napunili u tom haosu, a narod i državu ko yebe. Onda su oni nestali, a granice nam crtali neki drugi.

Vojska 2000. nije imala šta da jede. Ja sam služio vojsku 1995/96. i to ne da je bila beda, nego bolje da ne pričam. Ni uniforme nismo imali ko ljudi, nego neke zastarele partizanske, pih. Šta će ti 100.000 ljudio u vojsci kad država ima 7,5 miliona stanovnika? Vojska je danas mnogo bolja nego pre 2000. godine.

Nema tu nikakvog "šta bi bilo kad bi bilo". To je bilo, i to smo mi vojnici tim našim političarima dali na tacni. Ali šta vredi bacati bisere pred svinje? Njima je draže bilo da potraje rat još koju godinicu, nebili se oni što bolje napunili u tom haosu, a narod i državu ko yebe. Onda su oni nestali, a granice nam crtali neki drugi.

I nekako dođosmo na isto.
Srpski političari su prečesto zloupotrebljavali vlastiti narod, a i vojnici su deo njega...

Vojska 2000. nije imala šta da jede. Ja sam služio vojsku 1995/96. i to ne da je bila beda, nego bolje da ne pričam. Ni uniforme nismo imali ko ljudi, nego neke zastarele partizanske, pih. Šta će ti 100.000 ljudio u vojsci kad država ima 7,5 miliona stanovnika? Vojska je danas mnogo bolja nego pre 2000. godine.

ja sam klasa 96/7 i ovo je laz sto ti pricas imali smo da jedemo i to mnogo vise nego sto ima danasnja vojska. brat od tetke mi je sad u martu zavrsio vojsku i svaki vikend je imao slobodan zato sto vojska nema para da ih hrani preko vikenda. a za vreme milosevica vikend da dobijes u vojsci trebao si mecku da rodis.

drugo sto se tice brojnosti za broj stanovnika koji srbija ima neki minimum je 100.000 vojnika aktivnih a optimum je 150.000 . Recimo Grcka sa 11 miliona stanovnika ima 190.000 vojnika

Srbija je okruzena neprijateljskim drzavama koje imaju teritorijalne pretenzije prema njenoj teritoriji i ne priznaju njen suverenitet i nezavisnost.

Drzave susedi koje ne priznaju suverenitet Srbije su Bugarska, Hrvatska, Albanija i Madjarska . Stoga jasno je da se Srbija nalazi u neprijateljskom okruzenju i da joj je potreban veci broj vojnika nego recimo Norveskoj, Svajcarskoj ilI San Marinu koji nemaju takvih problema.

Srbiji je potreban broj vojnika kao sto ih ima recimo Izrael a Izrael ima 170.000 aktivnih vojnika i jos 410.000 rezervista . A to je zato sto se Izrael nalazi u jednako neprijatejskom okruzenju kao Srbija te stoga i Srbija ako zeli da se odbrani treba svoju vojsku i drzavu ustrojiti kao Izrael.

Zavisi iz kog se ugla gleda.
- ako je izgubila 76 jabuka = katastrofa;
- ako je prodala 76 jabuka i uzela kintu = korist, zarada;
- ako je bila mnogo gladna i smazala 76 jabuka = pun stomak. 8-)

Ova treća opcija mi se najviše sviđa, ali time nije odgovoreno na pitanje gde se dede 76 vojnih jabuka ? Pod uslovom da ih je uopšte i bilo 100, i to 2000.g.
Puno je novih nepoznanica pred nama, tj. vama.

Vi rasplićite ta pitanja ako možete, a ja odoh po jabuku... zovem i registru...;)

А скоро па сви родбински повезани...ето доказа колико је генетика битна.:shock:
Чак се и издајнички гени преносе.

Aham, ubedi me u dve reči.
Dok su se stranke utrkivale da pošalju priznate politikologe i pravnike u tužbi od BiH i u pregovarački tim o Kosovu (čak su i SPC predstavnici bili), dotle se vaša trudila da objasni da je niko nije zvao da brani srpstvo pa ne bi da se mešaju gde nisu pozvani?

PA ZAR TREBA NEKO DA TE ZOVE DA BRANIŠ SRBIJU?

Aham, ubedi me u dve reči.
Dok su se stranke utrkivale da pošalju priznate politikologe i pravnike u tužbi od BiH i u pregovarački tim o Kosovu (čak su i SPC predstavnici bili), dotle se vaša trudila da objasni da je niko nije zvao da brani srpstvo pa ne bi da se mešaju gde nisu pozvani?

PA ZAR TREBA NEKO DA TE ZOVE DA BRANIŠ SRBIJU?
Pitanje ti je mi`sim
U Srbiji su ljudi navikli da ih pozoves i da ih prozoves,da bi se nesto uradilo.
:shock::shock:

Ma kakva vojska ovo nama treba :

images
images

Ne cudi se. Sam sam bio tu gde opisujes. Da je palo Sarajevo, kao sto je trebalo, vise rata u BiH ne bi ni bilo. Karadzic je dobio garancije od SAD-a da nece biti kaznjen, a Mladicu je ponudjeno da uzme SAD drzavljanstvo i automatski dobije posao u Pentagonu. Karadzic je prihvatio ovaj drugi odbio. Zajedno sa Karadzicem istu ponudu kao Mladic, dobio je i Veljko Kadijevic koji je prihavtio ponudu i bio je jedan od generala Pentagona koji je rukovodio Pustinjskom olujom. Neki su generali (licno moj komadant) trazili bojne otrove kako bismo izbegli gubitke u ljudstvu, ali je licno taj general Mladic to odbio kao nehumano i kukavicki. Nije bilo bacanja puski i plakanja, bio je samo bes, i to je istina. Tada sam i ja napustio borbu protiv Islamskog terorizma u srcu Evrope. A sto se tice Galica, on je od pocetka bio ni tamo ni vamo. U ratu nije hteo da bude borac, a u miru politicar. Sredina koja nikome od Srba nije valjala. Mladic je pokusavao u vise navrata da mu kaze da nakon oslobodjenja BiH od Islamskih terorista treba pustiti politiku da radi, kao i da ako Bosanski Muslimani hoce, dati im drzavu, cak je i priznati. osim toga, pogledaj i razjani svoje razmisljanje. Mladica trazi SAD kao ratnog zlocinca, razlozi za to su duboki,jako duboki, od poraza NATO napada na RS pa do NATO gubitka teroristicke baze Srebrenica. Mozes li da zamislis generala jedne vojske koji se suprostavlja vojnoj sili NATO-a, i da ih pri tome cak i ponizava. Ili uzmi Karadzica koji je obezbedio svoje potomstvo (Mladicu ubijena cerka) i kojem se danas ne propisuje neki ratni zlocin, ali eto, ponekad upadnu u kuce Kardziceve familije i to je to. Karadzicu je bilo jasno, da ako je Mladic u stanju da se okrene uspesno protiv NATO (Nacisticko Americke Teroristicke Organizacije) onda ce sa 100% sigurnosti biti samo samo sitnica za ono sto moze on da dozivi. Karadzic nestao sa politicke scene, Maldic ostao sa svojom nacijom.

Drago mi je da se ovde našao neko ko će potvrditi ovo.

Inače, nije bila masovna pojava, ali ja sam video nekoliko krajišnika koji su plakali, psovali i kleli (40.000 je dovedeno za tu ofanzivu), a puške su pobacali kad smo sišli nazad u Vojkoviće.

P.S. Ne razumem tvoj avatar.

Srbiji ne trebaju Hrvati, Slovenci, Bosanci, Crnogorci, Makedonci, Madjari, Romi, Česi, Slovaci, Stari Egipćani...

Srbiji treba jaka vojska kao nekad u kojoj su bili Srbi, Hrvati, Slovenci, Bosanci, Crnogorci, Makedonci, Madjari, Romi, Česi, Slovaci, Stari Egipćani...

За то се драги мој обрати Демократама, јер су из војске истерали МАЂАРА, пуковника Золтана Данија...
П.С.
Иначе та "Слобина војска" је била таква да је Мађар командовао Муслиману да обори НАТО авион. У њој је било свих нација.
Али није било демократа.
Сада има демократа.
Али нема војске.

Back