Питамо се непрестано "Какви су нам то Руси пријатељи ?"

Обилић

Elita
Poruka
18.922
А не питамо се
"Какви смо то ми пријатељи њима, сад кад су у рату и кад им је подршка и те како потребна ?"

Ако хоћемо да им будемо пријатељи, браћа или већ тако нешто,
зар не би требало да примимо мало фрке на себе ?

Па и санкције, зар не ?
Па бре Севернокореанци дадоше и животе својих војника за руску ствар !

Дакле овако:
Нисам никакав русофил, али онима који стално спочитавају Русима себичност желим да кажем
да провере своје поступке !

Rusi nemaju ekonomsku korist od NIS-a, Putin bi ga na našem mestu prvi nacionalizovao.
Тачно.Русима је НИС(иако је руско Већинско Власништво) 9 -та рупа на свираљку.
Овде се ради о повређеном Поносу,нешто смо их жестоко зајебали.
Нешто можда слично кад је Расим Љајић морао у протеклих 20 Година се извињава 50 Пута јер смо им редовно пуштали иностране Јабуке и остале Намирнице које нису биле србске јер смо само МИ били повлашћени,без Царина.

Tacno, ovde je nesto licno u pitanju, od strane Rusa a protiv vlasti ove zemlje. Bas kao i od strane Amerike.
Protiv neke buduce vlasti. Nece uvek vladati proruske stranke, a oni hoce trajno da imaju uticaj ovde.

Mada, strategija im je glupa, okrecu srpski narod protiv sebe, ali to se vec svuda desilo, nigde ih niko i ne voli osim nas.

Kazahstan bi se ponasao isto kao Bugarska i Rumunija samo da se ne granici sa njima. Ovako je kao Turska.

Protiv neke buduce vlasti. Nece uvek vladati proruske stranke, a oni hoce trajno da imaju uticaj ovde.

Mada, strategija im je glupa, okrecu srpski narod protiv sebe, ali to se vec svuda desilo, nigde ih niko i ne voli osim nas.

Kazahstan bi se ponasao isto kao Bugarska i Rumunija samo da se ne granici sa njima. Ovako je kao Turska.
Daleko će tvoja opcija sa rusofobijom, kao ono 2000.

А не питамо се
"Какви смо то ми пријатељи њима, сад кад су у рату и кад им је подршка и те како потребна ?"

Па и санкције, зар не ?

Дакле овако:
Нисам никакав русофил, али онима који стално спочитавају Русима себичност желим да кажем

Politika je kao tgovina koja se bazira na ponudi i potraznji.
Sta to Srbija ima da ponudi Rusiji osim oruzja za Ukrainsku vojsku i licemerne politicke elite?
Da li je to mozda Ruska vojna baza, specijalni ugovor o saradnji kao sa Severnom Korejom itd?

Nista slicno tome a Rusija ti mama da nas stiti od nase pogresne politike i sopstvenih gluposti
i zapadom korumpiranih i ucenjenih vodja poput Fahmije Juniora i njegove mafije.
Neka EU and Amerika prvo oslobodi okupirano Kosovo pa tek onda kaze da nam je prijatelj.

"Uvek me je impresionirala cinjenica da su uglavnom Rusofobi oni koji nisu mrdnuli
iz svojih balkanskih vukojebina sanjajuci o zapadu koji ne postoji"

1764918740412.png

А не питамо се

Па и санкције, зар не ?

Дакле овако:

Да, стварно какви сте ви то пријатељи Русије, а шаљете наоружање Украјини ... :kafa:

moj deda Raja je sa partizanima prepesacio celu Jugoslaviju za vreme rata i njegove reci nemogu da zaboravim ,cuo sam ih davno" Da ne bese ..Rusi sa kacuse....nista ne bi bilo
Ljudi, ne postoji suverenost zemalja

Svetom vladaju veliki.
Otreznite se.
Mi smo okruženi zemljama koje su pod kontrolom usa i eu i to je to. I svaka vaša pobuna gura zemlju u ponor. I svako iracionalno razmišljanje

"Tako je.. ja odavno pricam dapravda ne postoji..Postoji sila i onda se kroz nju tumaci pravda.

Back