- Poruka
- 5.547
ma razumem ja sve nego se malo zezam sa vama. A taj post je bio namenjen za daleku Kanadu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma razumem ja sve nego se malo zezam sa vama. A taj post je bio namenjen za daleku Kanadu?
nije valjda da si se naljutila ?
LOLMa kakva vojska ovo nama treba :
![]()
![]()

tim u zabavistu treba oduzeti pantolone i podeliti im suknje. to muskarci sigurno nisu nego neki hermafroditi ili tranvestiti.
...zasto tako ostro,
znam gomilu tzv. srbskih nacionalista koji se redovno prijavljuju
u civilnu vojsku, da sluze u pozoristima, porodilistima i obdanistima,
koristeci svoje ustavno pravo na
prigovor savesti.
Pa to ti i govorim Dragoshe , nama ne treba vojska , nama treba
![]()
Pobijemo govna i gotova stvar ! Razumes ? Ne smem detaljno da ti objasnjavam, jer ceme Ovaj dinkicevac ponovo banovati!
da gosn Rajkovicu,
samo sto tu postoji jedna sitnica, gde da bacimo ovako nesto, kao sto je na ovoj slici.
Morali bi negde daleko da i nas ne bi zakacilo zracenje.
Mada mislim da se ipak salite, gospodin Sutanovac je do sada obavio predivne reforme nase vojske tako da nema bojazni da mi vise budemo nekome pretnja.
Mozda jedino ako se dokopamo ruskog "eliptona" koji nam je jos odavno drug Zirinovski obecao a koji dejstvuje samo protiv neslovenskih naroda.![]()
Nacrt takvog oruzja je ''procurio'' u javnost.....
![]()

koji je ludak postavio ovakav naslov teme pa koju vojsku, nasu srpsku vojsku. kakvih ljudi ima ovde :shock:![]()
Naravno da Srbiji ne treba vojska.Pošto živimo u vremenu sadašnjem,poželjno je da po principu rent a car iznajmimo američku ili rusku vojsku.Vremena su miroljubiva,niko ne otima teritorije,niti cepa države,dovoljno je da pevamo ''Mir brate,mir!''.