Koju su to vojsku demokrate uništile?

Ma kakva vojska ovo nama treba :

images
images

Na cemu je zasnovan toliki militarizam kod vas gosn`Rajkovicu.
Pa zar mislite da su sadasnje mlade generacije toliko glupe da moze neko ponovo da ih angazuje za neki besmisleni rat protiv Nata,
da opet budu mobilisani u dobrovoljce:?:
Mislim da se tako nesto vise nemoze ponoviti, narocito od kada je uveden tzv. prigovor savesti, na koji ni patriote nisu imune pa ga sve vise koriste.

...detalj sa jedne takticki-pokazno strategijske vezbe,
iz jednog beogradskog zabavista gde nasa vojska sluzi vojni rok.
vojvodina1_1.jpg

...zasto tako ostro,
znam gomilu tzv. srbskih nacionalista koji se redovno prijavljuju
u civilnu vojsku, da sluze u pozoristima, porodilistima i obdanistima,
koristeci svoje ustavno pravo na
prigovor savesti.

Pa to ti i govorim Dragoshe , nama ne treba vojska , nama treba

images

Pobijemo govna i gotova stvar ! Razumes ? Ne smem detaljno da ti objasnjavam, jer ceme Ovaj dinkicevac ponovo banovati!

Pa to ti i govorim Dragoshe , nama ne treba vojska , nama treba

images

Pobijemo govna i gotova stvar ! Razumes ? Ne smem detaljno da ti objasnjavam, jer ceme Ovaj dinkicevac ponovo banovati!

da gosn Rajkovicu,
samo sto tu postoji jedna sitnica, gde da bacimo ovako nesto, kao sto je na ovoj slici.
Morali bi negde daleko da i nas ne bi zakacilo zracenje.
Mada mislim da se ipak salite, gospodin Sutanovac je do sada obavio predivne reforme nase vojske tako da nema bojazni da mi vise budemo nekome pretnja.
Mozda jedino ako se dokopamo ruskog "eliptona" koji nam je jos odavno drug Zirinovski obecao a koji dejstvuje samo protiv neslovenskih naroda. ;)

da gosn Rajkovicu,
samo sto tu postoji jedna sitnica, gde da bacimo ovako nesto, kao sto je na ovoj slici.
Morali bi negde daleko da i nas ne bi zakacilo zracenje.
Mada mislim da se ipak salite, gospodin Sutanovac je do sada obavio predivne reforme nase vojske tako da nema bojazni da mi vise budemo nekome pretnja.
Mozda jedino ako se dokopamo ruskog "eliptona" koji nam je jos odavno drug Zirinovski obecao a koji dejstvuje samo protiv neslovenskih naroda. ;)

Nacrt takvog oruzja je ''procurio'' u javnost.....

LukSamostrel_tn.jpg

Demokrate su unistile onu vojsku koja je u svakom datom momentu mogla iz gaca da istrese sve potencijalne neprijatelje... pa cak i da ne poklekne pred desetostruko vecom (nikako jacom) vojskom za vreme bombardovanja.

Ali i ovako krnja vojska bi u svakom trenutku mogla da ucini isto, svidelo se to nekome ili ne.

Naravno da Srbiji ne treba vojska.Pošto živimo u vremenu sadašnjem,poželjno je da po principu rent a car iznajmimo američku ili rusku vojsku.Vremena su miroljubiva,niko ne otima teritorije,niti cepa države,dovoljno je da pevamo ''Mir brate,mir!''.

Možda nebi bilo loše da unajmimo Japance (ili Nemce) da nam budu Vlada, sa svim ministarstvima, naravno, pa da vidimo kako bi se oni snašli? Možda se ni oni nebi snašli u ovoliko plodnoj i berićetnoj zemlji, ko zna?
Nešto razmišljam, : (kad sam gladan) i Srbiju nam brate sjbš-e
Nisam neka izjelica, al sam SVAKI dan, za ovih moji 47 godina jeo po dva, tri puta.
Jel treba da jedem, ko ker, jednom?
Na frontu ispred Bogdanovaca sam dobijao narezak na dvojicu...? Na Ceriću nismo imali ni to.
*** brate, Mir brate mir

Back