Koju su to vojsku demokrate uništile?

Srbija nikada nije imala vojsku a cak ni ona stara Jugoslavija!Srbija poseduje tehniku jos iz 60-ih a zadnje sto je kupljeno je po neki avion iz 80-ih! :mrgreen:
Indijanska posla! :D
Lako naoruzanje nije problem ali to nije kriterijum vojne snage!

Ne lupajta više ako boga znate! Pa vi nemate pojma o vojsci nekadašnje Jugoslavije! Ni o vojsci uopšte. A ako vam se ne sviđa u ovoj zemlji vojska, vi probajte u nekoj drugoj, pa uporedite.

srbija je izgubila rat sa amerikom,ne toliko vojnicki,koliko politicki,i pod pritiscima razne vrste...znaci,to sto je vojska unistena,direktan je uticaj i pritisak pobednicke strane,to sto svi oko nas imaju sada jacu vojsku od nas,to sto ce albanci dobiti oruzje od usa,a slabljenje srpske vojske,je sve zapravo odgovor na srpsko khurcenje tokom 90-tih i nabijanja prsta u oko americi...imamo srece da i ovo sto imamo smemo da imamo...topovi i artiljerija je morala biti pomerena sa granica,u dubinu preko 25km...tako je recimo kasrana u backoj palanci skoro zatvorena,to je ono sto znam,ali,penali,koje ce trpeti ne samo vojska,vec kompletna privreda,tek su poceli...vojska je smanjena po uzoru na kaznu nemackoj posle versajskog mira,a ekonomija ce nam biti,satrta da budemo primer ostalim neposlusnima,kako proolaze oni koji proturece americi

vidim ima novih ljudi,pa svaki put moras iznova objasnjavati :):) svako malo nov okvir :)

najbolje da otvorimo blog i tamo stavimo svoje viđenje stvari

i samo kliknem i od tamo copy/paste ovamo:)

i ja sam se smorio tipkat svaki put jedno te isto ...svako malo kad dođe novi forumaš...

drže me ovde jedino ove ankete i neke teme koje uređujem....i to sve manje na pdf Politika

Ne lupajta više ako boga znate! Pa vi nemate pojma o vojsci nekadašnje Jugoslavije! Ni o vojsci uopšte. A ako vam se ne sviđa u ovoj zemlji vojska, vi probajte u nekoj drugoj, pa uporedite.

Jok,ti ces nas nauciti nesto o vojsci nekadasnje Jugoslavije!
Videli smo mi vojsku bivse Jugoslavije na delu kada se drzava raspadala a videli smo je i u toku bombardovanja SR Jugoslavije gde smo sa "Ceskim Strelama" koje imaju domet do 2500m gadjali NATO avione......heeej,pa to je smejurija! :D

За то се драги мој обрати Демократама, јер су из војске истерали МАЂАРА, пуковника Золтана Данија...
П.С.
Иначе та "Слобина војска" је била таква да је Мађар командовао Муслиману да обори НАТО авион. У њој је било свих нација.
Али није било демократа.
Сада има демократа.
Али нема војске.

Ma šta će nam vojska i vojni odseci kada imao rodoljubivu stranku koja ti se u sve to razume. Jedini problem sa pomenutim je što ti vojska i da gaće ali ovi bi i to uzeli. Eto, isteraše ono dvoje iz sopstvenog stana... To su uradili zbog nacionalnog interesa...

Mislim, znaš li ti šta pišeš?
Ko dežura na granici? Lokalno seosko stanovništvo ili vojska?
Koliko nas to ima? Od te cifre koliko je penzionera? Koliko je žena? Koliko je dece? Koliko je nesposobnih za vojsku ali ne i za ono drugo?
Dakle - ispruži nogu koliko ti je duga čarapa.

srbija je izgubila rat sa amerikom,ne toliko vojnicki,koliko politicki,i pod pritiscima razne vrste...znaci,to sto je vojska unistena,direktan je uticaj i pritisak pobednicke strane,to sto svi oko nas imaju sada jacu vojsku od nas,to sto ce albanci dobiti oruzje od usa,a slabljenje srpske vojske,je sve zapravo odgovor na srpsko khurcenje tokom 90-tih i nabijanja prsta u oko americi...imamo srece da i ovo sto imamo smemo da imamo...topovi i artiljerija je morala biti pomerena sa granica,u dubinu preko 25km...tako je recimo kasrana u backoj palanci skoro zatvorena,to je ono sto znam,ali,penali,koje ce trpeti ne samo vojska,vec kompletna privreda,tek su poceli...vojska je smanjena po uzoru na kaznu nemackoj posle versajskog mira,a ekonomija ce nam biti,satrta da budemo primer ostalim neposlusnima,kako proolaze oni koji proturece americi

Dobra konstatacija.

Pred izbore stranke ne biraju sredstva kako da osvoje srca napaćenih gradjana. Oni znaju da smo mi paćenici i da kao sundjer upijamo sve njihove biblijske izjave. Ko bolje pripoveda dobije koji glas više. Nije važno o čemu je reč bitno da upali.

Elem, povod za raspravu je čuvena fraza:"Ove demokrate uništiše onako jaku vojsku".
Autor ove fraze je brkajući vreme i dogadjaje mislio na onu vojsku od one države.
U toj jakoj vojsci koje više nema i za kojom se kuka, nije na odmet podsetiti se koju je sve činio.

Tu je bilo Srba, Hrvata, Slovenaca, Makedonaca, Crnogoraca i Bosanaca. Takodje u njoj su služili i Romi, Madjari, Rusini, Česi, Slovaci i mnogi drugi. To je bila ta jaka vojska. Bila četvrta u svetu. I to samo zato što nismo imali nuklearku.

Medjutim, raspadom države izgubismo jaku vojsku. Slovenci, Hrvati, Crnogorci, Bosanci i Makedonci više ne služe u jakoj armiji već u nekim svojim slabim. Vetar da ih oduva slabašne. Ali nam oni ne trebaju. Šta će nam kada su rasturili jaku državu i jaku vojsku?

Ovo sada je sramota da vojska uspavljuje decu i stiče očinske instinkte. Da čisti tanjiriće i sprema krevetiće.
Bolje je kopati rovove u koje ćemo posle tri piva iz kantine leći i čvariti se na suncu a gaće i čarape promeniti kada dodje mlada vojska - na svaka tri meseca.

Znamo ko su Hrvati. Znamo ko su Bosanci. Ne znamo baš najjasnije ko su Slovenci. Otrpilike znamo ko su Makedonci. Nikako da se dogovorimo ko su Crnogorci.
I tako to je bila ta jaka vojska koju su demokrate uništile.
Nama trebaju priče o dalekim zemljama i jakoj vojsci koju su demokrate uništile.

Tu vojsku će ponovo ujediniti nova vlast čim demokrate izgube izbore.
Ponovo ćemo imati jaku vojsku.

Kako koju, Boga mu poljubim??? Kako bre koju???
http://forum.krstarica.com/threads/206298
Čitaš li ti išta?

Opomena. :rotf:

Back