KK Partizan

Dobra treca cetvrtina, prizvao se Vasington malo k sebi, ali haos kakav indijanac. :mrgreen: Trud i zelja su na mestu sada, cak ih je i lepo gledati iako pojma nemaju, ali to je normalno, ovo je najkrnji moguci tim koji ne igra zajedno, otkud oni mogu tek tako nesto da igraju.

Bogami, svaka cast, pre svega na voljnom momentu. Na kraju Sekularac resio trojkom i ukradenom. Panteri opet divljaju kod sudija, nema vesna u njima mira.

Sad svim srcem uz Spartak, samo neka oni prodju, mi i ne moramo.

„Nisam se previše obazirao na rezultat ni tu, ni na kraju. Bio je remeteći faktor i donosio bi neku frustraciju i meni i igračima i drugim učesnicima u stručnom štabu. Više smo želeli da ekipi u prvom poluvremenu izbacimo te promile alkohola iz tela i da počnu bolje da igraju. Mislim da smo to uspeli i da su bili aktivniji u trećoj i četvrtoj četvrtini. Nismo trenirali dva dana, bili su na proslavama, žurkama. Balša je juče organizovao neku večeru za celu ekipu, što nije bilo lepo prema meni da dan pred utakmicu organizuje na taj način i to je lepa hemija. Drago mi je da ovo ne pokvari utisak kako god da se završi… Više bih voleo da smo kao društvo umereniji u nekim stvarima“, rekao je Karaičić.
Covek je bog-otac. :mrgreen:

Vašington je odličan igrač kad mu kažeš: uzmi loptu i radi šta oćeš
kod Željka jbg to ne ide tako.. ali siguran sam da će Željko da pronađe neku sredinu jbg.. tj već je i našao.. možda ipak malo više slobode da mu se da..
inače, večeras se nadam da će Spartak da odvali energetski umrtvljenu Zvezdu.. obećava Petrušev dve pobede i finale..videćemo

Na nama je da udjemo u finale kako znamo i umemo, da ga ucinimo dostojnim (bez ikakvih pantera), a ja navijam za Spartak u finalu. Mi smo se uvredili drljanjem i izivljavanjem cokijevih funkcionera, povukli sve glavne igrace, ali voleo bih da vratimo Bongu i Marinkovica samo za sutra, da bi prosli u finale. Posle ako ekipa predvodjena ludim Vasingtonom moze da pobedi Spartak, super, ali ja navijam za Spartak. :mrgreen:

Na kom putu? Pa i nas ce razbiti u krnjem sastavu, jedino da vratimo Marinkovica i Bongu, pa uz inspiraciju i dobar duh koji smo zavredili osvajanjem ABA-lige da se nadamo necemu.

Osim toga, nama nije ni stalo do ove lige.

Zato Spartak i samo Spartak. Njima ce ovo znaciti vise nego nama, no uostalom, sta ima da filozofiramo, teren ce pokazati. Samo da eliminisemo pantere dva i moci ce da se desava samo na parketu.

FMP smo na dobrom putu da prodjemo. U slucaju da prodjemo Partizan je umereni favorit protiv Spartaka po slovu samog imena i svakako necemo biti kao prebijene macke kao Covicevci. U principu me kao sto rekoh KLS cirkus ne tangira narocito, ali bilo bi zabavno da osvojimo skoro pa kaparisanu titulu za tim iz Zeleznika. Nastavak dodatne patnje izvesnog mecene nakon osvajanja Abe.

Prvi korak ući u finale da ligu ne osvoji Čokijev Efempe 2
a tamo naravno svim srcem uz Partizan ali i da ne osvojimo nema veze.. nek uzmu Spartak i Vlada Jovanović
juče kvota na Spartak 4,4 na Cigane 1,15
jbg ne kladim se al nekad treba pustiti kintu kad kladionice pobrljave
ono juče pre meča u najmanju ruku su bille šane 50 : 50 a oni daju kvote ko da igra Đoković protiv nekog Indijanca koji nije ni u 100
inače ne znam da l se ikad desio u košarci veći raspad nego raspad Cigana ove sezone
od februara i Kupa oni su pobedili dve jbne utakmice! Izgubili 15!
Dobili su Virtusa i Budućnost.. ne računam onaj cirkus u Pireju, Studente, Krku, Cibonu, Efempe 2.. govorim o 17 pravih mečeva ( Evroliga, Partizan, Budućnost,Cedevita, Spartak, Dubaji ).. dve pobede i 15 poraza za tim koji je plaćen 20 miliona! Dve pobede i 15 poraza u 4 meseca..
stari istrošeni igrači, .. loš trener... kurcobolja kod većine igrača
Kenan doveden da daje po 20 on lik ne znam da l ima prosek oko 5 poena po meču
Sinoć gledam Branka jbnog Lazića ..pa ono je cirkus :D

Poslednja izmena:
.
Просто не знам како себи да објасним овај резултат.

Истина је да су се мучили са Спартаком и у првенству, да је у купу Спартак покраден итд. али да се овако распадну у "најважнијем кошаркашком такмичењу" да ни судије нису били у ситуацији да им помогну (а трудили су се), не иде ми у главу.

Наравно, лавину што дрвља, што камења усмерену на Сферопулоса покренуо је агент Анђус још у време испадања из плеј-ин фазе и сада се само додаје гас.

Мој утисак је, претерано јер је он солидно одиграо против Бајерна тамо и на крају био покраден несвирањем оигледног фаула.

Дакле, не може да буде лош тренер јер је довео тим у ситуацију да победи у одлучујућој утакмици, на туђем терену. Остало је на играчима. Промашена бацања у кључним тренуцима не могу да се стављају на душу тренера (као ни избацивање лопте из прекида).

Не могу да се отмем утиску, а то је моја теорија завере, да апсолвент кошаркашког универзитета који себе поносно назива Ћаци јер жели да настави да учи и коначно добије диплому, није одолео да се не умеша и несебично поклони своје знање тиму за који навија у виду обавезујућих упутстава путем телефона.

Негде ми поменуто, несразмерно дрвље и камење које се Сферопулосу сручило на главу и не јењава и његов озлојеђен поглед на конференцијама за новинаре личи на такав сценарио.

У сваком случају, данас уживам у копрцању у самртном ропцу медијске хоботнице која нас деценију+ гуши са свих страна.

.

Sve potpisujem.
Neka momci igraju protiv FMP koliko mogu
ionako sa 7 igraca u finalu nema sanse...
meni je bitno da se Projekat Velikog Vodje raspao kao zamak od peska.
Ova krsh liga me od one cirkuske kradje prosle godine ne interesuje.

.
Не могу да се отмем утиску, а то је моја теорија завере, да апсолвент кошаркашког универзитета који себе поносно назива Ћаци јер жели да настави да учи и коначно добије диплому, није одолео да се не умеша и несебично поклони своје знање тиму за који навија у виду обавезујућих упутстава путем телефона.

Негде ми поменуто, несразмерно дрвље и камење које се Сферопулосу сручило на главу и не јењава и његов озлојеђен поглед на конференцијама за новинаре личи на такав сценарио.

У сваком случају, данас уживам у копрцању у самртном ропцу медијске хоботнице која нас деценију+ гуши са свих страна..

Nije iskljuceno uopste da deo igraca i deo uprave miniraju svoga trenera, oni su morali da dobiju Spartak zmureci, iako su oslabljeni, ali i Spartak je igrao bez 4 igraca od kojih su neki glavni. Panterska posla, njihova posla. Pogledaj samo te likove: Kalinic, Teodosic, Lazic, Petrusev, drukare, sujete udarci ispod pojasa, izjave, neki od njih bi prodali mamu. No, kako god da su se raspali, bitno je da su se raspali i da po prvi put posle 10 i nesto godina necemo gledati najveci otrov ovih liga u finalima, i to je nesto vrlo pozitivno.

Nama je naravno to uplitanje i miniranje trenera od strane igraca strano, najgore sto se desava su sra.nja od uprave. Ipak smo mi institucija kosarke, i tako treba da ostane, pa makar bili poslednji.

Nadam se da ce za veceras Marinkovic i Bonga naprasno da se oporave samo da bismo prosli u finale, a onda mogu opet da se povrede ako hoce. Mi ako u eventualnom finalu u sastavu gde su Vasington i Poku glavni igraci uspemo da pobedimo, bice i vise nego zasluzeno, u suprotnom, svaka cast Spartaku na sezoni.

Nije iskljuceno uopste da deo igraca i deo uprave miniraju svoga trenera, oni su morali da dobiju Spartak zmureci, iako su oslabljeni, ali i Spartak je igrao bez 4 igraca od kojih su neki glavni. Panterska posla, njihova posla. Pogledaj samo te likove: Kalinic, Teodosic, Lazic, Petrusev, drukare, sujete udarci ispod pojasa, izjave, neki od njih bi prodali mamu. No, kako god da su se raspali, bitno je da su se raspali i da po prvi put posle 10 i nesto godina necemo gledati najveci otrov ovih liga u finalima, i to je nesto vrlo pozitivno.
...
.
А шта друго да очекујеш од клуба у којем су легенде пропали политичар Човић и распали политичар Вучић.

.

Е много ме брига шта ради човићева лоповска секта, ову грозоту од такмичења није требало ни играти.

Ja sam tu uvek pola-pola poslednjih godina. Ima razloga da se ne igra, ali ima i razloga da se igra, ipak je to nasa liga. Manje mi se svidja to sto je mi polu-igramo i samo zato sam rekao da cu navijati za Spartak. Dakle, opravdano smo uvredjeni onakvim zavrsetkom prosle sezone, pljackom, suspenzijom trenera koja je svesno takva zato sto nas nece povrediti suspenzija Savica, vec Obradovica. I odlucili smo da igramo, ali igramo rugajuci im se, sto je prezir kog su ti cokijevi funkcioneri dostojni. Ne znam, nisam pametan.

Заиста имате трауме од Човића, уместо да гледате себе и свој тим ви више пратите Звезду и дешавања у Звезди.

A ipak si ti tu, na našoj temi... a da, ti više nemaš šta da pratiš :hahaha:
Да, на вашој теми да прочитам шта пишете о Звезди и замисли више уписа о Звезди него о Партизану.
Што се праћења тиче, има биће занимљиво лето, не као ваше прошлогодишње али ће бити занимљиво.
Наравно, нити вас гледам, нити ћу вас гледати а ви то све радите не из љубави према овом спорту већ из страха од Звезде који вам је Н. Ч. утерао.

Да, на вашој теми да прочитам шта пишете о Звезди и замисли више уписа о Звезди него о Партизану.
Potpuna glupost, ovde se o Zvezdi piše skoro uvek kada dođete vi provokatori da ovde lečite traume iz detinjstva, to se može proveriti.

Што се праћења тиче, има биће занимљиво лето, не као ваше прошлогодишње али ће бити занимљиво.
Наравно, нити вас гледам, нити ћу вас гледати а ви то све радите не из љубави према овом спорту већ из страха од Звезде који вам је Н. Ч. утерао.
Mali, ovaj klub postoji decenijama i ima uspehe kakve vi možete da sanjate, vi nam niste konkurencija.

Jedini razlog zašto se danas pominje tvoj klub je olakšanje što nećemo morati da se valjamo u g0vnima sa vama, uživali smo utakmicama sa Budućnošću, u kojima zamisli nije bilo incidenata, uživaćemo i u utakmicama sa Spartakom, gde takođe neće biti incidenata.

Naravno, moramo prvo da prođemo vašu filijalu, a tu su incidenti vrlo mogući.

Pretvorili ste domaću košarku u svinjac i očima ne možemo da vas gledamo, nije to Čović započeo ali već 3 decenije truje srpsku košarku i odkad je kupio vaš gadni klub košarka nam je doživela sunovrat.

Dakle što dalje od nas, sad odlepršaj i planirajte koja ćete sraanja da pravite dogodine.

Ruku na srce, odigrali su i panteri polufinale bez incidenata (protiv Buducnosti im nije uspelo), ali to je samo zato sto su bili zauzeti bushagijom svog trenera. :mrgreen: Znaci, nista lepse za domacu i regionalnu kosarku, samo nek potraje. Mekinli Rajte, kuca ti pevala !

Ruku na srce, odigrali su i panteri polufinale bez incidenata (protiv Buducnosti im nije uspelo), ali to je samo zato sto su bili zauzeti bushagijom svog trenera. :mrgreen: Znaci, nista lepse za domacu i regionalnu kosarku, samo nek potraje. Mekinli Rajte, kuca ti pevala !
Kako bez incidenata, gde si ti pratio to bezincidentno polufinale?

Back